Wij kiezen voor duurzaam!

Onze drang is om iets goed te doen op aarde. Samen zorgen wij ervoor dat de wereld duurzaam is. Dit doen wij via zonnestroom betaalbaar te maken voor iedereen. Samen kunnen wij zorgen dat alle geschikte daken in Nederland groene energie opwekken.

Iedereen kan een eigen groen-energiebedrijfje beginnen. Hierdoor ben je zelfvoorzienend en werk je samen aan een betere plek op aarde!

f1-copyright

Duurzaam transparant

Dit is onze klantbelofte. Wij kopen de beste materialen in voor de laagste prijs en u krijgt een super voordelig zonnesysteem op uw dak. Verder doen wij er nog een schepje bovenop. U ontvangt naast de fabrieksgaranties bij ons ook 10 jaar opbrengstgarantie en montagegarantie.

Beste kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Daarom selecteren wij voor onze klanten alleen uitvoerig geteste producten die hoog staan aangeschreven door eindgebruikers. Op deze manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en dat merkt u in uw energie opbrengst!

Eerlijke garanties

Met speciale software van de TU Delft berekenen wij voor u wat uw zonnepanelen gaan opleveren. Deze berekening is zo nauwkeurig, dat wij hierop een garantie geven. Leveren de zonnepanelen toch minder op, dan krijgt u van ons het verschil gewoon terug. Simpel toch?

Wayne Siebenga

Wayne Siebenga

Owner

Wayne Siebenga

Owner

Boy Weijgertse

Boy Weijgertse

Owner

Boy Weijgertse

Owner

Klaar voor onze duurzame zonnepanelen?

Klaar voor onze duurzame zonnepanelen?

© 2020 De Duurzame Jongens - All Rights Reserved | Designed By MSC-Design

© 2019 De Duurzame Jongens - All Rights Reserved | Designed By MSC-Design