Voordeliger wonen
met duurzame energieoplossingen

Op weg naar een ‘off grid’ leven met
De Duurzame Jongens als uw totaalpartner
in duurzame energie en installatietechniek.

Extra services

Samen met de jongens naar een duurzame toekomst. Dat is onze ambitie. En die gaat verder dan alleen het installeren van zonnepanelen. Wij helpen u om uw woning verder te verduurzamen, zodat u energie bespaart en uiteindelijk (nog) meer woongenot ervaart. Daarom kunt u bij De Duurzame Jongens ook terecht voor airco installaties, elektrische aanpassingen en energieopslag.

Naast onze ruime expertise in zonnepanelen installaties, hebben onze installateurs jarenlange ervaring in installatietechniek en elektro. Als moderne installateur voor de toekomst weten wij precies wat u op welk moment nodig heeft. Onze installaties zijn van uitstekende kwaliteit, voor een gangbare prijs. Dat garanderen we. Wij werken volgens de inspectienormen NEN 1010 en 3140. En laten alles netjes achter, zodat u direct kunt genieten van uw duurzame huis.

Elektrische aanpassingen

Elektrische aanpassingen in en om uw woning worden uitgevoerd door onze elektriciens, volgens de NEN-normeringen. Denk aan een efficiënt kabeltraject voor een zwembad in uw tuin. Of het veilig aansluiten van de jacuzzi. Wij werken met slagvaste buizen in diverse kleuropties: wit, zwart, grijs en rvs. Alles wordt zo geïnstalleerd dat u bent ingedekt in verband met verzekeringskwesties.

De Duurzame Jongens zorgen voor een veilig hart van uw woning. Op een goede fundering kunt u bouwen!

Voertuig laadstations

Op zoek naar een voertuig laadstation voor thuis of op kantoor? Wij kunnen verschillende soorten laadpalen leveren en installeren. In de app op uw smartphone kunt u deze online monitoren. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw energieverbruik. Dit is ook mogelijk in combinatie met uw zonnepanelen installatie. Dan krijgt u een omvormer met een laadpaal gecombineerd.

Het opladen van uw elektrische auto met eigen opgewekte zonne-energie is ideaal. Slim en duurzaam tegelijk!

Energieopslag

Met een energieopslagsysteem kunt u zelf opgewekte zonne-energie thuis opslaan. Stroom die via uw zonnepanelen is opgewekt, maar niet direct nodig is, wordt opgeslagen in een accu. Thuisaccu’s zijn sterk in opkomst en creëren veel kansen voor de lange termijn. Op deze manier bent u namelijk volledig zelfvoorzienend. Bovendien profiteert u op elk moment van eigen zonne-energie.

Met een energieopslagsysteem voorkomt u dat duurzame energie verloren gaat. ‘Off grid’ woningen zijn de toekomst!

Vragen of meer weten over onze extra services?