Voordeliger wonen
met duurzame energieoplossingen

Laat u volledig ontzorgen door De Duurzame Jongens als uw totaalpartner in duurzame energie en installatietechniek.

Extra services

Samen met de jongens naar een duurzame toekomst. Dat is onze ambitie. En die gaat verder dan alleen het installeren van zonnepanelen. Wij helpen u om uw woning verder te verduurzamen, zodat u energie bespaart en uiteindelijk (nog) meer woongenot ervaart. Daarom kunt u bij De Duurzame Jongens ook terecht voor airco-installaties, elektrische aanpassingen (in en om de woning), bitumen dakbedekking en voertuig laadpalen.

 

Naast onze ruime expertise in zonnepanelen installaties, hebben onze installateurs jarenlange ervaring in installatietechniek, elektro en dakbedekking. Als moderne installateur voor de toekomst weten wij precies wat u op welk moment nodig heeft. Onze installaties zijn van uitstekende kwaliteit, voor een gangbare prijs. Dat garanderen we. Wij werken volgens de inspectienormen NEN 1010 en 3140. En laten alles netjes achter, zodat u direct kunt genieten van uw duurzame woning.

Beste airco-installaties

Uitsluitend A-merken

Wij staan voor topkwaliteit en maximale veiligheid. Want duurzaam betekent ook: langdurig meegaan. Daarom werken wij uitsluitend met A-merk airco’s. Stevige units met een laag energieverbruik. En als specialist in duurzame energie kunnen wij dit volledig in house uitvoeren. Wij zijn STEK gecertificeerd en onze installateurs hebben het F-gassen certificaat. Kortom, u bent altijd verzekerd van een betrouwbare service.

Airco installaties

Een airco is een energiezuinige oplossing. Zowel bij het koelen als het verwarmen van uw woning. Onze installateurs voorzien uw huis van een aangenaam en gezond binnenklimaat. Het installeren van uw airco kan gecombineerd worden met uw zonnepanelen installatie, op dezelfde dag. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek vertelt onze duurzaamheidsadviseur u meer over de mogelijkheden. Vervolgens maken wij een berekening en doen wij een passend voorstel.

 

U profiteert van een optimaal klimaat. Heerlijk koel in de zomer en aangenaam warm in de winter!

Elektrische aanpassingen

Elektrische aanpassingen in en om uw woning worden gedaan door onze ervaren elektriciens, volgens de NEN-normeringen. Denk aan de aanleg van een efficiënt kabeltraject voor een zwembad in de tuin. Of het veilig aansluiten van de jacuzzi. Wij werken met slagvaste buizen in verschillende kleuropties: wit, zwart, grijs en rvs. Alle aanpassingen worden zo geïnstalleerd dat u bent ingedekt in verband met verzekeringskwesties.

 

Wij zorgen voor een veilig hart van uw woning. Op een goede fundering kunt u bouwen!

Bitumen dakbedekking

Wij kunnen uw bestaande dakbedekking vervangen, (spot)repareren of vernieuwen. Dit is afhankelijk van de situatie van uw dak. Tijdens een inspectie bekijken wij de staat en leeftijd van het bitumen dak. Vervolgens kijken we wat er nodig is voor de langste levensduur. Hierin geven onze dakdekkers u oprecht advies. Eventueel kunnen wij ook nieuwe afwateringssystemen maken. Dan kunt u er weer tientallen jaren tegenaan.

 

Een duurzaam dak is een goede stap in de richting van milieubewust wonen. Wij helpen u daarbij!

Voertuig laadpalen

Er zijn verschillende soorten laadpalen beschikbaar. Afhankelijk van uw voertuig adviseren wij een geschikte laadpaal voor thuis of op kantoor. In een app op uw smartphone kunt u deze online monitoren. Zo heeft u altijd een goed overzicht in uw energieverbruik. Dit is ook mogelijk in combinatie met uw zonnepanelen installatie. Dan krijgt u een omvormer met een laadpaal gecombineerd. Wat uw situatie ook is, wij zorgen voor een deskundige installatie.

 

Het opladen van uw elektrische auto met eigen opgewekte zonne-energie is ideaal. Slim en duurzaam tegelijk!

Vragen of meer weten over onze extra services?