Projecten van
De Duurzame Jongens

Van gezinswoningen, appartementen en landhuizen tot en met villa’s, penthouses en boerderijen. De zonnepanelen van De Duurzame Jongens zijn overal. Duurzame zonne-energie voor iedereen. De particulier, de zakelijke markt en de agrarische sector. In zowel het noorden, midden en zuiden van Limburg.

Koningsbosch

Koningsbosch

"” De Duurzame Jongens hebben het goed voor elkaar van back-office tot de monteurs. Alles keurig verzorgd en houden zich aan alle vooraf gemaakte afspraken. Overleggen alles en bellen netjes voor ze komen waarna alles gedetailleerd wordt vastgelegd en toegezonden. Binnen de afgesproken tijd waren ze er en nog sneller was de installatie klaar. Vrij snel daarna was de monteur voor de meterkast er die ook snel en secuur werkte. Ook voor de veiligheid van een ieder was er ontzettend veel aandacht. Top. ”"

Zonne energie per jaar: 2.747 kWh

Jaarlijkse besparing: €824,-

Maasbracht 

Maasbracht 

"” Deze firma heeft het echt goed voor elkaar. Alles keurig verzorgd. Houden zich keurig aan alle vooraf gemaakte afspraken. Overleggen alles, bellen netjes voor ze komen, leggen alles keurig vast en als je ze belt pakken ze zelfs de telefoon op, of nog zeldzamer ze kijken het direct na en bellen je zelfs terug……..tja, helemaal tevreden. Ik durf De Duurzame Jongens bij iedereen aan te bevelen. ”"

Zonne energie per jaar: 10.474 kWh

Jaarlijkse besparing: €2514,-

Maastricht

Maastricht

"Ons steile dak werd met enthousiasme begroet. Na een uitgebreide uitleg werden alle punten en wensen doorgenomen en na een kop koffie gingen de drie mannen vrolijk aan het werk. Heel gestructureerd en netjes, met ieder een duidelijke taak. De Duurzame Jongens hebben de lat hoog liggen; vakmanschap en klantvriendelijkheid gaan hand in hand. En het dak? Dat is een plaatje geworden! We wekken vanaf vandaag onze eigen elektriciteit op, een mooi moment."

Zonne energie per jaar: 4600 kWh

Jaarlijkse besparing: €968,-

Eys 

Eys

Eys 

"Volta Solar: vandaag hebben onze installateurs De Duurzame Jongens weer een hypermoderne installatie vanuit Volta Limburg volbracht! Compleet Scoop 12 (Hoogste montage norm) geïnstalleerd! 16x JASolar 325wp incl Enphase Energy Benelux IQ7 micro omvormers. Geen geluid, geen kast. Gewoon 16 Tier 1 panelen met parallel geschakelde micro omvormers direct aangesloten op een brandveilige meterkast."

Zonne energie per jaar: 4.098 kWh

Jaarlijkse besparing: €860,-

Nuth 

Maastricht

Nuth 

Zonne energie per jaar: 12.478 kWh

Jaarlijkse besparing: €2495,-

Maastricht

Posterholt

Maastricht

"Jonge ondernemers met dito medewerkers. Harde werkers, goede meedenkers, vrolijke werksfeer en doorgaan tot ’t klaar is, zelfs op de warmste dag van het jaar! Snel inspelend op onverwachte zaken, initiatiefrijk bij nieuwe uitdagingen, de mensen gaan ervoor en de klanten spinnen er wol bij. (klantvertellen.nl)"

Zonne energie per jaar: 10.636 kWh

Jaarlijkse besparing: €2230,-

Maastricht 

Wittem

Maastricht 

"100% tevreden klant! De jongens leveren mooi en professioneel werk zowel op het dak als in de meterkast. Goed advies, snelle planning, afspraken worden nagekomen, goede service en alles wordt super netjes achter gelaten. De panelen liggen nu een maand op ons dak. Volledig (zelfs iets boven) prognose geproduceerd. (google.nl)"

Zonne energie per jaar: 4371 kWh

Jaarlijkse besparing: €920,-

Fam. Bastiaens

Venlo

Fam. Bastiaens

Zonne energie per jaar: 3309 kWh

Jaarlijkse besparing: €695,-

Klaar voor een duurzame toekomst?