Geld verdienen
met zonne-energie

Verduurzaam uw woning met zonnepanelen. Subsidies en andere financiële regelingen maken dit nu extra aantrekkelijk.

Kosten zonnepanelen

Dit is hét juiste moment om zonnepanelen aan te schaffen. Als particulier geniet u namelijk van enkele financiële voordelen. Denk aan een gunstige duurzaamheidslening tegen een lage rente en 21% btw-teruggave over de gehele aanschaf en installatie van uw zonnepanelen. Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen interessanter geworden door de SDE++ subsidie.

Ook besparen met zonnepanelen?

Vrijblijvend adviesgesprek

met een technische inspectie

Investeren in zonnepanelen betekent investeren in de toekomst. Als u zonnepanelen gaat kopen, is het eerst belangrijk om na te gaan of uw dak geschikt is. Vervolgens kunt u zonnepanelen vergelijken in prijs en opbrengst. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we uw situatie en de mogelijkheden. Op basis hiervan ontvangt u een offerte: een duurzaamheidsplan op maat met berekeningen én opbrengsten.

Profiteer van btw-voordeel

Bij een zonnepanelen installatie betaalt u 21% btw over de totale kosten. Hieronder vallen de zonnepanelen, omvormer, onder-constructie, montagematerialen en bekabeling. Een groot voordeel is dat u de btw kunt terugvragen bij de Belastingdienst. Dit kan tot maximaal 6 maanden na afloop van het jaar waarin u de zonnepanelen heeft aangeschaft. Wij raden dit sterk aan, want het kan u honderden euro’s opleveren! Indien gewenst kunnen wij dit voor u aanvragen en afhandelen.

Financiële regelingen & gemeentelijke subsidies

Met aantrekkelijke financiële mogelijkheden worden mensen gestimuleerd om zonnepanelen aan te schaffen. Ook hebben gemeentes vaak regelingen die het kopen van zonnepanelen voordeliger maakt. Dit verschilt per gemeente. Het is zeker de moeite waard om na te gaan wat uw gemeente te bieden heeft.  Verder kunt u op energiesubsidiewijzer.nl kijken voor welke subsidie u in aanmerking komt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wij u hier meer over.

SVN Duurzaamheidslening

Uw woning verduurzamen zonder eigen geld te investeren? Met de SVN-duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu. De Duurzame Jongens regelen het voor u. Vragen? Neem contact met ons op.

"Zonnepanelen waren financieel nog nooit zo aantrekkelijk als nu!"

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?