Zonnepanelen met
hart voor service

Geniet het hele jaar door van duurzame energie met zonnepanelen van De Duurzame Jongens, die langdurig waarde opleveren.

Zonnepanelen onderhoud

De Duurzame Jongens zijn uitblinkers in service. Omdat we staan voor kwaliteit. En net dat stapje extra voor onze klanten zetten. Wij komen namelijk één keer per jaar bij u langs voor onderhoud van uw installatie, liefst in het voorjaar. Want vuil op uw zonnepanelen leidt tot een lagere opbrengst. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Daarnaast doen we gelijk een veiligheidsinspectie volgens SCIOS SCOPE 12. Dan weten we meteen of de installatie nog voldoet aan de gestelde eisen.

All-in service van De Duurzame Jongens

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Naast het leveren en monteren van zonnepanelen, bieden wij 24/7 service bij een storing of schade. Zo onderscheiden we ons als niche ondernemer van de grote zonne-energiebedrijven. In urgente gevallen zijn wij direct beschikbaar om het probleem voor u te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En dat voor een klein bedrag per jaar!

Zonnepanelen garanties

Extra service, extra garanties

Onze klantbelofte is dat wij uitsluitend werken met A-kwaliteit design zonnepanelen. Mede daardoor kunnen wij de volgende garanties waarborgen:

  • Fabrieksgaranties van 10 tot 30 jaar.
  • 25 jaar opbrengstgarantie op 85% en een gemiddelde levensduur van 40 tot 50 jaar.
  • Montagegaranties van 5 tot 10 jaar met ZonGarant

Lid van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Wij geven u graag zekerheid en vertrouwen bij het aanschaffen van een zonne-installatie. Daarom zijn De Duurzame Jongens lid van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). De belangrijkste garanties zijn:

  • De aanbetalingsgarantie (wanneer een leverancier onverhoopt niet kan leveren).
  • De servicegarantie (wanneer uw zonnepanelenleverancier failliet gaat).
  • De fabrieksgarantie (wanneer de fabriek van uw zonnepanelen failliet gaat).
  • De geschillenregeling (wanneer er een conflict ontstaat tussen u en uw zonnepanelenleverancier).

ZonGarant – Service met een glimlach!

Geniet met een gerust gevoel van uw zonnepanelen installatie en voorkom bijkomende kosten. Met het servicecontract ZonGarant wordt u volledig ontzorgt en zit u altijd goed! De Duurzame Jongens staan voor een goed werkend systeem. Ook na oplevering van uw zonnepanelen installatie blijven De Duurzame Jongens graag voor u klaar staan! Vraag voor meer informatie tijdens een adviesgesprek.

Het ZonGarant pakket geldt enkel voor nieuwe klanten.

ZonGarant basis

€59,00 per jaar

ZonGarant all-in

€109,00 per jaar

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?