Reviews

Read how others experience our services.

9

Vakwerk geleverd tot en met de puntjes op de i !!

De mannen van De Duurzame Jongens hebben zich vanaf de opname tot en met de oplevering van de zonnepaneleninstallatie stipt aan de gemaakte afspraken gehouden, en hebben zeer keurig vakwerk afgeleverd! Dit fantastische bedrijf is zeker een aanrader! Dames & Heren, allen nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en goede service!
Would you recommend us? Yes
- Wessem - 21 September 2022
9

Kort en bondig: plaatsing zonnepanelen klasse

Kort en bondig: plaatsing bij mij/ons van de zonnepanelen door De Duurzame Jongens uitsluitend als top aan te geven door vakkundig, vriendelijk en accuraat personeel. Klasse.
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 16 September 2022
9

service gericht, vriendelijke medewerkers

Komen in het hele traject hun afspraken na. Vertegenwoordiger, het kantoor personeel en de installateurs. Kabels allemaal netjes weggewerkt en ons dak is nogal gecompliceerd. Waar vele andere aanbieders alleen problemen zagen. De Duurzame Jongens zagen deze totaal niet omdat ze vakbekwaam zijn.
Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 9 September 2022
8

Zonnepanelen netjes geïnstalleerd en snel

2 mannen hebben mijn zonnepanelen geïnstalleerd. In 4 uurtjes waren ze klaar. Toen de panelen waren aangesloten was ik meteen al aan het sparen
Would you recommend us? Yes
- Limbricht - 8 September 2022
8

formidabel

alles was perfect geregeld heb mijn dochter erop gewezen endie gaat ook denkeljk bij U een offerte aanvragen en ik ben door mijn zoon dusty gerits die de zonnenpanelen van U al heeft aanbevolen
Would you recommend us? Yes
- nuth - 8 September 2022
10

Perfect !!

Gisteren zijn op onze woning de zonnepanelen geplaatst. Ben zeer te spreken over de manier hoe de Duurzame jongens dit project voor ons van a tot z hebben afgehandeld. Zeer bekwame monteurs die alles netjes hebben geplaatst en uitgelegd. Echt super geregeld.
Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 8 September 2022
10

In één woord: fantastisch!

Na gesprekken met meerdere aanbieders, stak er toch wel 1 met kop en schouders boven uit: De Duurzame Jongens. Een hele fijne club mensen, waar alles heel prettig mee verlopen is. De communicatie is helder, transparant, eerlijk en de monteurs zijn stuk voor stuk erg kundig, vriendelijk en werken erg netjes. Er wordt met je mee gedacht en goede ideeën en alternatieven worden zeker meegegeven. Zodoende tot de juiste producten en toepassingen gekomen. Wij vonden in De Duurzame Jongens een sparringspartner, eerlijk en correct. Uiteraard waren er bij ons ook nog enkele schoonheidsfoutjes, maar alles wordt opgelost. Wij zijn erg blij met onze zonnepanelen en aircosysteem en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Would you recommend us? Yes
- Swalmen - 31 August 2022
10

Vakwerk inclusief goede voorlichting en klantvriendelijkheid

Al in ons eerste contact kregen we vertrouwen in de firma "de Duurzame Jongens" Offerte was duidelijk, daarna de schouw, (wat we ook al professioneel vonden overkomen) en tenslotte de plaatsing van de zonnepanelen. Klantvriendelijk en zeer beleefd al hebben we het woordje U niet kunnen verbeteren naar jullie ! Daarnaast mooi werk geleverd en alles netjes opgeruimd en goede uitleg gekregen. Personeel wilde alleen maar werken, want aangeboden koffie en/of frisdrank was niet nodig. Zelfs de extra gehaalde koekjes werden niet afgenomen, omdat men graag alles keurig wilde afwerken.
Would you recommend us? Yes
- Baarlo Lb. - 31 August 2022
9

Top service en super Team

Fijne, professionele afhandeling van het proces. Hopelijk is de toekomstige service ook zo, mocht dit nodig zijn.
Would you recommend us? Yes
- Beek - 30 August 2022
9

Prima installatie van 2 airco's

Vanaf advies t/m installatie van de airco's om mijn benedenverdieping te verwarmen (en indien nodig verkoelen) is het gehele traject soepel verlopen. De mannen die de installatie voor hun rekening namen waren vriendelijke en deskundig en goed voorbereid.
Would you recommend us? Yes
- Schimmert - 30 August 2022
10

Goed werk afgeleverd

Zeer goed leuke jongens goe werk afgeleverd Ook als je vragen hebt word je goed en vriendelijk geholpen
Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 6 August 2022
10

Top service en super klantvriendelijk

Gisteren onze offerte bevestigd. Niet alleen complimenten voor de jongens, maar zeker ook aan de dames die achter de schermen alles regelen. Super klantvriendelijk, snelle reactie, en erg meedenkend. We kunnen niet wachten tot onze panelen geleverd worden.
Would you recommend us? Yes
- Asenray - 5 August 2022
10

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam

Hartstikke tevreden over de werkzaamheden, hun professionaliteit en wat een vriendelijke jongens. Ze werken zeer netjes en je ziet dat ze er plezier in hebben.
Would you recommend us? Yes
- Geleen - 2 August 2022
10

Prima

Prima jongens goed overleg snel en super tevreden

Response from the company

Beste Randy, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hier is ons team erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Siebengewald - 2 August 2022
10

Goede service

Jongens zijn beleef en doen goed hun werk

Response from the company

Beste Herman, Bedankt voor uw positieve review; dit waarderen wij enorm! Veel zonnige uurtjes gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 2 August 2022
9

Prima zonnepanelen installatie inclusief voor- en nazorg

Na aanvraag werd er zeer snel met mij contact opgenomen i.v.m. intake. Daarna is het gehele traject goed en soepel doorlopen en werd ik grotendeels ontzorgd (BTW teruggave, aanmelding energieleverancier, enz.). De installatie van de 10 zonnepanelen was binnen een halve dag gebeurd. Over een maand krijg ik ook airco's via De Duurzame Jongens. Ik kan niet wachten!
Would you recommend us? Yes
- Schimmert - 28 July 2022
10

Fijn om zaken mee te doen.

Vorige week maandag hebben ze mij 12 panelen geplaatst. Van het begin tot het eind traject is het uitstekend gelopen. Vooral ook prettige en duidelijke communicatie ook met de mensen op kantoor. De 2 heren die het kwamen plaatsen waren uiterst vriendelijk en hebben heel secuur gewerkt.
Would you recommend us? Yes
- Stroeken - 26 July 2022
10

Van begin tot einde van de oplevering - zeer goed!

Zeer vriendelijk en kundig personeel !

Response from the company

Beste Sjraar, Dank voor uw positieve reactie! Wij zijn erg blij om dit terug te lezen en wordt gewaardeerd. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Venlo - 26 July 2022
10

perfecte installatie, 't is een plaatje

s'morgens werd aankomst telefonisch doorgegeven,de monteurs stelden zich allemaal voor,er volgde een korte inspectie van de meterkast en vlieringen,materiaal werd uitgepakt en werk verdeeld,ondanks regenachtig weer alles snel en keurig verlopen,tevens duidelijke uitleg gekregen en alles werd netjes opgeruimd,prima werk geleverd
Would you recommend us? Yes
- Spaubeek - 22 July 2022
10

Prima installatie en oplevering

Alles is prima verlopen en er was een goede communicatie. Zeker een aanrader!

Response from the company

Beste Kevin, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en aanbeveling! Heel fijn om terug te lezen. Veel plezier gewenst met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 22 July 2022
10

Zonnepanelen met een glimlach!

Vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg. Alles netjes aangesloten, afgewerkt en opgeruimd na afloop.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 21 July 2022
9

professioneel en prettig

Alle trajecten van advies, schouw, informatie en installatie verlopen prettig. Het relatief jonge team heeft aandacht voor de klant en voor veiligheid. Als voormalig VCA trainer doet dit goed want dat kom je niet altijd tegen. We hadden op een ander dak ook panelen liggen uit 2020. Dat was ook goed maar kan niet tippen aan dit bedrijf dat ook nog eens een buurman is. Het gevoel om lokaal zaken te doen is daarmee extra prettig. Het is nog even wachten op de monitoring (10 dagen, dat is wel lang) om te zien of de installatie ook doet wat voorspeld is.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 21 July 2022
9

Super vriendelijk en netjes gewerkt.

Op de heetste dag van het jaar, hebben de duurzame jongens bij ons de zonnepanelen geplaatst. Ze hebben snel en netjes gewerkt en alles volgens afspraak opgeleverd.
Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 20 July 2022
9

Heel fijn contact

Goed en duidelijk gesprek gehad met Wilco .Hij is een prettige verkoper die niet loopt te duwen om maar veel te verkopen. Bij ons moest de datum verzet worden omdat de levering van omvormer stagneerde. Nieuwe afspraak gemaakt die die wel klopte. De schouwer was wat slordig met meten, dus moest de opstelling van de panelen anders en in onze ogen niet zo mooi. Volgens de mannen die de panelen op het dak gelegd hebben kon het wel. Wij blij. Ze hebben de klus in een voordemiddag gefikst en alles netjes achter gelaten. De mensen op kantoor hebben mij goed geholpen waar nodig met de papieren invullen en stonden ons keurig te woord. Ga zo door ook als jullie groter worden.
Would you recommend us? Yes
- Maasbracht - 19 July 2022
10

Perfect

Fijne en snelle communicatie. Snel en vakkundig gemonteerd
Would you recommend us? Yes
- Born - 19 July 2022
10

Advies, plaatsing, afwerking, opruimen, afhandeling belastingteruggave, kortom alles TOP!

Er werd een helder en duidelijk advies gegeven, de mannen die plaatsen zijn een en al vriendelijkheid en gaan kundig te werk. Ze zorgen ook nog dat ze alles keurig achterlaten. Ook wordt zorg gedragen dat jezelf niet alle administratieve rompslomp hoeft te doen voor de belastingteruggave. Kortom zowel de plaatsing en het gebruik van de zonnepanelen en airco’s zijn TOP!
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 17 July 2022
10

Prima service

Zowel het voortraject als de plaatsing is prima verlopen. Goede communicatie, komen hun afspraken na en netjes gewerkt tijdens de plaatsing.

Response from the company

Beste Wally, Bedankt voor uw positieve reactie! Dit waarderen wij en nu lekker genieten van de zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Obbicht - 15 July 2022
10

Super

Vriendelijke , gemotiveerde werknemers. Werken ook goed door. Super tevreden.

Response from the company

Beste Carola, Fijn dat alles soepel is verlopen. Bedankt voor het achterlaten van uw positieve recensie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Valkenburg - 15 July 2022
10

Alles prima geregeld!

De zonnepanelen zijn vakkundig op het dak geplaatst en de meterkast is prima aangepast naar de huidige maatstaven.
Would you recommend us? Yes
- Amstenrade - 11 July 2022
9

Goed met een paar min puntjes ( administratie)

Adviseur ( wilco) is super. Administratie moet nog puntjes op de i. Heel cask gebeld over fouten in de factuur, en niks gedaan. Monteurs Rick Kay en Vlad zijn beleefd, zijn grappin en leveren goed werk af. En Idd met glimlach. Electricien is ook super top. Wij zijn blij dat Wij voor jullie hebben gekozen, ondanks de fout he’s in de administratie.

Response from the company

Beste Philip, Dank voor uw reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Wij hebben uw opmerking m.b.t. de administratieve afhandeling van de factuur nogmaals doorgezet naar de betreffende collega, onze excuses dat dit nog niet naar wens is opgepakt. Veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 11 July 2022
10

Uitstekend, kwaliteit, vriendelijk netjes en betrouwbaar

Alleen maar lof. Fin dat er dit soort jonge energieke bedrijven zijn in de regio. Topkwaliteit.

Response from the company

Beste Nico, Bedankt voor de positieve reactie, heel fijn om terug te lezen. Veel plezier met uw zonnepanelen gewenst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Maastricht/ Delft - 7 July 2022
10

Duidelijk,open ,en zeer kundig

Goede uitleg bij de offerte,ondanks drukte snel geplaatst ,zeer vriendelijke kundige monteurs. Je kunt altijd bellen als iets niet helemaal duidelijk is,heel behulpzaam.
Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 6 July 2022
10

Betrouwbaar, kwaliteit en humor

Van het eerste contact tot de laatste schroef: geweldig. Verstand van zaken, meedenkend en gewoon goed. De combinatie van deskundigheid en enthousiasme. Aanrader!
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 5 July 2022
7

Een klantvriendelijk en provisioneel bedrijf.

Helaas bij het maken van een vervolg afspraak van de montage ging het twee keer mis. Werd niet terug gebeld , ook bij een minder prettig bericht verwachte de klant een telefoontje. Ondanks de afspraak werd er niet terug gebeld. Maar dit heeft niet mijn mening over De Duurzame Jongens niet veranderd Berry Coenen
Would you recommend us? Yes
- Wijlre - 5 July 2022
10

Zeer goede en professionele service

De zonnepanelen worden door de installateurs goed en binnen de afgesproken tijd op het dak geplaatst. Ook voor het plaatsen van de meterkast gebeurt professioneel. De afhandeling van de belastingteruggave en andere problemen en vraagstukken worden ook door de mensen achter de bureaus goed afgehandeld. (Vooral door de vriendelijkere dames) In een woord een Professioneel en deskundig bedrijf.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 27 June 2022
10

Zeer goede ervaring bij de duurzame jongens!

Zonnepanelen via de duurzame jongens geplaatst. Vanaf advies gesprek, schouw , klantencontact tot en met plaatsing van de zonnepanelen en oplevering is alles vlot en goed verlopen. Super bedankt!

Response from the company

Beste Marc, Hartelijk dank voor de positieve reactie! Dit is fijn om terug te lezen en zijn hier ook heel blij mee. Heel veel zonnige uurtjes gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 17 June 2022
10

Juiste keuze om te kiezen voor De Duurzame Jongens

Topteam! 100% tevreden... Volgende keer weer dit bedrijf...!

Response from the company

Beste Eddy, Wat een positieve reactie, wat fijn om dit terug te lezen!! Veel plezier van de zonnepanelen en natuurlijk na vandaag ook van de airco 😉 Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Susteren - 16 June 2022
8

Prima gasten, Leuke club!

Afwerking kabelgoten iets minder, de rest kunnen we nog niet beoordelen. Maar we gaan uit van de ervaringen van bekenden en die zijn uiterst tevreden!

Response from the company

Beste Mike, Bedankt voor de reactie en feedback! Hier gaan we zeker naar kijken en nemen wij mee voor in de toekomst. Gelukkig zijn jullie verder tevreden. Heel veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Lottum - 13 June 2022
10

Uitmuntend!

Wij zijn super tevreden! We hebben duidelijke en begrijpelijke informatie gekregen rondom de aanschaf van de zonnepanelen. En er werd een scherp aanbod gedaan. Erg deskundig, professioneel, beleefd en vriendelijk personeel. Ontzettend goede samenwerking, afstemming en communicatie. Zowel binnen het bedrijf als naar ons als klant waardoor het hele proces probleemloos en supersnel op elkaar aansloot. Ga vooral zo door!

Response from the company

Beste Olga, Dank je wel voor de positieve reactie, dit waarderen wij enorm! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 2 June 2022
10

Alles zoals het hoort te zijn. Kortom alles goed van begin tot einde!

Vanaf 1e contact tot en met de installatie en nazorg is alles verlopen zoals wij ons dat hadden voorgesteld: afspraak = afspraak, alle zorgen uit handen genomen, een vlotte en secure installatie, zeer klantvriendelijk, etc., etc. Kortom dik tevreden.

Response from the company

Beste Ed, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en aanbeveling! Heel fijn om terug te lezen dat u tevreden bent. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Eys - 1 June 2022
8

ik heb het een fyne en goed tyd ervaren

de eerste afspraak met de adviseur was al meteen goed vriendelijk en goede uitleg ,natuurlijk een goede offerte uiteraard van de zonnepanelen , het voorbereiden v traject was ook prima verlopen en monteurs waren vriendelijk en behulpzaam en netjes gewerkt ik kan de Duurzame jongens echt aan bevelen
Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 20 May 2022
9

Correct gewerkt en alles volgens afspraak

zeer tevreden

Response from the company

Beste Peter, Bedankt voor uw positieve reactie! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- wanssum - 18 May 2022
10

Snel, vakkundig, netjes en werken met een glimlach.

De Duurzame Jongens hebben het goed voor elkaar van back-office tot de monteurs. Alles keurig verzorgd en houden zich aan alle vooraf gemaakte afspraken. Overleggen alles en bellen netjes voor ze komen waarna alles gedetailleerd wordt vastgelegd en toegezonden. Binnen de afgesproken tijd waren ze er en nog sneller was de installatie klaar. Vrij snel daarna was de monteur voor de meterkast er die ook snel en secuur werkte. Ook voor de veiligheid van een ieder was er ontzettend veel aandacht. Top.
Would you recommend us? Yes
- Koningsbosch - 13 May 2022
9

Betrouwbaar, goede communicatie, fijne mensen en goed werk

De Duurzame Jongens hebben zonnepanelen geplaatst, de meterkast vernieuwd en platte daken vernieuwd (bituum). Vanaf het begin is de communicatie prettig en duidelijk. Men is goed aanspreekbaar. Eventuele problemen worden meteen aangepakt en opgelost. De mensen die over de vloer komen zijn betrouwbaar en vriendelijk. De uitleg over de zonnepanelen en de meterkast was uitstekend. Er werd goed met ons meegedacht. Het afgeleverde werk is gewoon goed, zoals je eigenlijk altijd wilt hebben.
Would you recommend us? Yes
- Boukoul - 13 May 2022
10

Goed werk

Duidelijke afspraken gemaakt die zijn nagekomen. Vriendelijk maar functionele communicatie. Netjes opgeleverd werk met goede uitleg
Would you recommend us? Yes
- Roermond - 12 May 2022
10

Geweldig

De jongens hebben goed gewerkt zullen ze bij iedereen aanbevelen.
Would you recommend us? Yes
- Roggel - 12 May 2022
9

Top gasten, weten echt waar ze mee bezig zijn.

Goed gemutste mannen, zijn op elkaar ingespeeld en wordt er niets naar hun menig niet goed wordt dit direct opgelost zodat hun met een tevreden gevoel naar huis kunnen. En dat ze ook de klant recht in de ogen kunnen kijken, ben hier zeer tevreden over. En zal jullie dus ook vrienden/kennissenkring aanbevelen.
Would you recommend us? Yes
- ROERMOND - 11 May 2022
10

goeie en duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs

Werken goed en veilig, en ruimen daarna het afval ook goed op. Houden zich goed aan de afspraken Leuke contacten en klantvriendelijk tijdens de Werkzaamheden

Response from the company

Beste Erik, Hartelijk dank voor uw leuke reactie! Fijn dat u tevreden bent over ons team, zijn we erg blij mee. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Obbicht - 4 May 2022
10

Topbedrijf

Goede prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Komen afspraken stipt na. Prettige medewerkers. Goede nazorg. Voorbeeld voor ieder bedrijf !
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 2 May 2022
10

Een bedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel

altijd goed gehumeurd, vakkundig en precies! De beste prijs/kwaliteit verhouding.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 30 April 2022
10

Leuke werksfeer

Netjes en deskundig

Response from the company

Beste Jos, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, hier gaan wij meteen van stralen! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Stein - 20 April 2022
10

Flexibel, professioneel en vriendelijk!

Ze doen hun slogan eer aan! De panelen werden daadwerkelijk gelegd met een glimlach. Vanwege onze planning heb ik vtv gevraagd of de plaatsing iets naar voren gezet kon worden. DDJ hebben alles op alles gezet om dat te realiseren, en met succes! De heren moesten ivm de installatie op de oprit van de buurman zijn. Dan wordt er dus netjes aangebeld bij de buren om daar toestemming voor te vragen; zo hoort dat! Thanks, mannen!
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 10 April 2022
10

Alle afspraken netjes nagekomen. Ga zo door!

Duidelijk, geen gedoeen netjes.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 6 April 2022
10

Top bedrijf

Super goed bedrijf vriendelijke medewerkers en de baas zelf die werkt ook gewoon mee. Binnen de afgesproken tijd waren ze er en nog sneller was de installatie klaar. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.als je niet van een standaard pakket houdt. dan moet je hier zeker zijn.

Response from the company

Beste Bas, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en aanbeveling! Dit stellen wij zeer op prijs. Wij wensen u ook veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Kerkrade - 5 April 2022
10

Smile

Na veel informatie te hebben gekregen van meerdere bedrijven,uiteindelijk gekozen voor DDJ Het geeft een fijn gevoel deze keuze te hebben gemaakt,nu alles is afgerond. Een bedrijf met een smile(: letterlijk en figuurlijk! Vooraf goede info en begeleiding. Gisteren 4-4 in weer en wind de panelen op het dak gelegd en meterkast aangepast. Een team,zeer correct, vriendelijk en bereid om mee te denken als de klant iets vraagt. Uiteindelijk ook nog uit kunnen voeren,een team met de juiste spirit. Prima bedrijf,verdient een goede beoordeling,hou dit vast voor de toekomst! (:
Would you recommend us? Yes
- Stramproy - 5 April 2022
8

Overall was onze keuze voor DDJ een goede zet.

De hectiek en de drukte in zonnepanelenland leverden aanvankelijk enkele missers in de communicate en informatie van de DDJ, die al snel vergeten konden worden door de vriendelijke en kundige aanpak van de medewerkers op het dak en op de begane grond. Het geheel ligt er nu, tien dagen na de plaatsing, perfect bij en de zon heeft alweer enkele mooie opbrengsten laten zien. Een paar grijze dagen hebben ook laten zien dat het niet elke dag feest kan zijn. Een kanttekening is er nog mbt de montage; daartoe werden ladder en beveiligingsrek gebruikt die op/aan de dakgoot/overstek rustte. Na de montage hebben de Jongens de toen doorgezakte goot recht getrokken. Vandaag zag ik dat de goot nu lekt; er is in de buiging een las in de zinken goot losgekomen. Had wellicht voorkomen kunnen worden. Extra en door ons niet voorziene kosten als resultaat.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 2 April 2022
10

Toppertjes!

Vanaf het ogenblik van het kennismakingsgesprek tot de aflevering van het totaalpakket (nieuwe meterkast), het schoonmaken van de werkplek en de vriendelijkheid van deze vaklui, is er maar een woord voor. VAKLUI. Bedankt. P.S. Sorry voor het slechte weer......
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 1 April 2022
10

Ik ben helemaal tevreden, perfect werk geleverd

Deze firma heeft het echt goed voor elkaar. Alles keurig verzorgd. Houden zich keurig aan alle vooraf gemaakte afspraken. Overleggen alles, bellen netjes voor ze komen, leggen alles keurig vast en als je ze belt pakken ze zelfs de telefoon op, of nog zeldzamer ze kijken het direct na en bellen je zelfs terug........tja, helemaal tevreden. Ik durf De Duurzame Jongens bij iedereen aan te bevelen.
Would you recommend us? Yes
- Echt - 30 March 2022
10

Zeker aan te bevelen!

Prima geholpen van offerte tot hulp bij het aanvragen van de duurzame lening via de provincie. Tijdens de technische schouw nog de layout van het plaatsen aangepast zodat alles net nog iets handiger ingepast kon worden op twee platte daken.

Response from the company

Beste John, Dank voor uw positieve reactie, zijn we erg blij mee! Dat de zon maar gauw gaat schijnen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Schinveld - 29 March 2022
9

Goed werk geleverd!

Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de installatie verliep alles heel soepel. Afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gewerkt.

Response from the company

Beste Danielle, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over ons. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Geleen - 28 March 2022
9

Degelijk werk afgeleverd, goede uitleg.

De duurzame jongens Kai en Stan hebben goed werk afgeleverd, alles mooi opgeruimd. De aansluiting door Daan was perfect, goede uitleg. Wat ik als prettig zou ervaren als men mij zou willen mededelen wanneer de gelden bij U op de rekening worden bijgeschreven, dus wanneer de rekening is voldaan. Laat de klant de dag van te voren weten dat op die betreffende dag de jongens de installatie komen aansluiten.
Would you recommend us? Yes
- Hoensbroek - 27 March 2022
10

Professioneel !

Vanaf het eerste contact tot de oplevering zijn goed gegaan. Het gevoel dat wij hebben van dit bedrijf is uitstekend. Niets was teveel .Boy ,Lars en Bilal het is laat geworden maar er werd tot het laatste toe serieus gewerkt om het naar tevredenheid af te ronde chapeau!!
Would you recommend us? Yes
- Baexem - 25 March 2022
10

Professioneel en klantvriendelijk.

Zeer goed geinformeerd over de mogelijkheden. En zeer beleefd personeel dat snel en schoon werkt.

Response from the company

Beste Huub, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om terug te lezen. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Haelen - 24 March 2022
10

In een woord geweldig netjes en correct gewerkt.

Supper

Response from the company

Beste Roger, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, super om te horen! Zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 23 March 2022
10

Van eerste contact tot oplevering 6 zonnepanelen en meterkast TOP!

Als uitbreiding van 12 panelen op de oostzijde hadden we nog 6 panelen op de westzijde nodig én een update van onze 50 jaar oude meterkast. Zoals altijd bij investeringen had ik 3 firma's uitgenodigd plus een firma die adverteert met een gratis groepenkast bij aankoop van een zonnepaneleninstallatie. Dit laatste bleek alleen een lokroep omdat de prijs van de groepenkast in prijs van de zonnepaneleninstallatie bleek verrekend.... (zelf jarenlang in bouw werkzaam geweest). Vanaf het eerste contact met Romy voor een afspraak, bezoek van Wilco, de schouw door Dave tot en met de installatie en oplevering door Rick, Jason, Mike en de electriciën is alles top verlopen. Keurig gewerkt tot zelfs stofzuigen waar binnen geboord werd en het opruimen in en rond de meterkast toe. Afspraak met Wilco kon door de vele afspraken pas als laatste. Maar naast de positieve recensies bleek het totale beeld professioneel en deskundig dus direct opdracht verstrekt. Enkele dagen later wenste de buurman 12 zonnepanelen en daar is snel op gereageerd zodat alles op dezelfde dag op onze twee-onder-een-kap woning kon worden uitgevoerd op 18 maart 2022. Wij zijn zeer tevreden en raden De Duurzame Jongens (en meiden) dan ook graag aan.
Would you recommend us? Yes
- Nieuwstadt - 19 March 2022
8

Alle afspraken na gekomen zoals leveren als servies.

De Duurzame jongens doen wat ze beloven. En hier is klant nog koning.

Response from the company

Beste Edward, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, heel fijn om terug te lezen! Veel plezier met uw zonnepanelen. Zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- MAASTRICHT - 19 March 2022
10

Uitstekend werk en informatief zeer duidelijk

De duurzame jongens hebben uitstekend werk geleverd.

Response from the company

Beste Jean, Bedankt voor uw reactie en aanbeveling, hier worden we blij van! Heel veel zonnige uurtjes gewenst. Zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 17 March 2022
10

Super

Snel kwaliteit goed werking goed

Response from the company

Beste Chris, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn dat u tevreden bent. Zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Echt - 16 March 2022
10

geweldig en superservice

Van A-Z duidelijk. Goede service, zowel telefonisch als op de werkplek. Alles na de werkzaamheden netjes achtergelaten/opgeruimd. Personeel is supervriendelijk en altijd bereid om uitleg te geven. Bedankt.

Response from the company

Beste Rene, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, super om terug te lezen! Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- SITTARD - 13 March 2022
10

Airco super geïnstalleerd

Vandaag 9-3-2022 zijn de duurzame jongens wederom bij ons geweest en hebben ze de nieuwe airco geïnstalleerd. Wederom een super ervaring rijker, Lars en Walter hebben dit klusje uitstekend uitgevoerd en wij zijn wederom super tevreden.

Response from the company

Beste Ger, Bedankt voor uw reactie en de fijne communicatie! Veel plezier met uw airco installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heuts - 9 March 2022
10

Ik kan het iedereen aanbevelen

Vriendelijke en kundige monteurs, duidelijke uitleg hoe het systeem werkt. zonnepanelen, omvormer en aansluiting in meterkast perfect geïnstalleerd.

Response from the company

Beste Henri, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent. Veel zonnige uurtjes gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Montfort - 4 March 2022
10

Super service

Voortraject: Uitleg over zonnepanelen TOP Correcte en professionele uitvoering en plaatsing!! Zeer vriendelijk personeel, zowel monteurs en personeel kantoor!! En alles netjes achter gelaten.

Response from the company

Beste, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Beek - 4 March 2022
10

Geweldig

Zeer vriendelijk en goede uitleg over de instalatie zal jullie iedereen aanbevelen

Response from the company

Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw reactie en aanbeveling! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Schinveld - 1 March 2022
10

Helemaal top

Fijne communicatie Super aardige medewerkers Ruimen alles tot in de puntjes op Werken snel accuraat en zeer zelfstandig

Response from the company

Beste Lia, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, hier zijn we erg blij mee! Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Kerkrade - 17 February 2022
9

Perfecte installatie

De levering en montage van onze zonnepanelen door de Duurzame jongens is uitermate correct verlopen. De medewerkers van dit bedrijf hebben kundig en netjes gewerkt. Ook de afspraken vooraf en na levering waren duidelijk en werden volgens afspraak nagekomen. De werkplek werd schoon opgeleverd.

Response from the company

Beste Ben, Bedankt voor de positieve reactie en aanbeveling. Fijn dat u tevreden bent, dit horen wij graag! Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Meerssen - 14 February 2022
10

Top bedrijf die ik iedereen aan zou a raden!

Na wat rondneuzen en heel wat offertes, gekozen voor de Duurzame Jongens omdat het gevoel meteen goed zat! Duidelijke offerte, goede communicatie, ze denken met je mee en dat alles in voordeel van de klant! Kei leuke medewerkers die de klus komen klaren, ze zijn heel netjes, laten ook alles netjes achter en geven je over alles een duidelijke uitleg en nemen overal de tijd voor! Eén ieder die zou twijfelen over dit bedrijf kan ik alleen maar zeggen: niet doen, je krijgt er héél zeker geen spijt van.

Response from the company

Beste Maria, Bedankt voor uw mooie review, hier zijn we erg blij mee! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Nederweert - 14 February 2022
10

Goede communicatie, werken veilig en netjes.

Vanaf het begin al een heel goed gevoel bij dit bedrijf. Vanaf het advies gesprek met Wayne tot aan de oplevering is alles goed verlopen. Ook de dames op kantoor reageren snel en zijn zeer betrokken met de klant. Tijdens de installatie gingen ze veilig en netjes te werk ook de afwerking met kabels is erg netjes gedaan. Ook al zit ik midden in een verbouwing, ze hebben alles netjes opgeruimd. Dit zijn niet alleen duurzame jongens maar ook professionele jongens! Ik ben zeer tevreden met mijn installatie. Ga zo door jongens!
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 14 February 2022
10

Heldere offerte, duidelijk stappenplan en keurige oplevering

De duurzame jongens communiceren heel goed. Je weet vanaf het moment van het eerste contact precies waar je aan toe bent. Stap voor stap worden de zaken (voor je) geregeld. Het installeren verliep ook goed. Er is zelfs eerst de moeite genomen om een door mij aangedragen alternatief te onderzoeken. De platen liggen nu bijna een week en voldoen prima, ook de app was heel snel beschikbaar. Rest nog de afhandeling van de BTW teruggave en het aanmelden bij de energieleverancier, maar ik ben ervan overtuigd dat dat ook vlekkeloos zal verlopen. Ik heb er zelf in ieder geval geen werk aan. Tot nu toe zeer tevreden!
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 12 February 2022
9

Super geregeld!!

Wij zijn heel erg tevreden met de installatie en de service welke geboden is. Ga zo door!

Response from the company

Beste Hay, Elly, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- CASTENRAY - 9 February 2022
9

Vriendelijke, beleefde en accurate medewerkers.

Nadenken over omgang met ouderen die niet zo vertrouwd zijn met de moderne media
Would you recommend us? Yes
- Grubbenvorst - 2 February 2022
10

In een woord perfect!!

Vandaag hebben de duurzame jongen ons zonnepanelen project, meterkast, laadpaal en complete aanleg afgerond. In een woord perfect!! Het was een behoorlijk project waarin het bedrijf alle gemaakte afspraken volledig zijn nagekomen. Niet was teveel voor de mannen. Alleen maar complementen. Wat ikzelf erg prettig vind is om samen te werken met één bedrijf welke alle aspecten kan leveren. Mannen complimenten!

Response from the company

Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw mooie review, heel fijn om terug te lezen! Deze opdracht was een hele uitdaging voor ons, maar zijn blij dat we de montage voor u compleet hebben afgerond vandaag. Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Eijsden - 1 February 2022
10

Snel en duidelijk

Geen antwoord apparaat, duidelijke afspraken die worden nagekomen! Nette medewerkers, mooi werk

Response from the company

Beste John, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent, hier doen we het voor. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 28 January 2022
8

Zeer prettig om mee te werken.

De mensen van Duurzame Jongens zijn zeer prettig in omgang en zijn super beleefd. Werken snel en correct. Je kunt wel merken dat ze een bedrijf zijn gericht op de toekomst, alles gaat via de mail, niet te veel papieren. Prima zeer tevreden.

Response from the company

Beste Jack, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u dan ook heel veel zonnige uurtjes toe. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Stramproy - 27 January 2022
9

vakkundig personeel

alles liep precies volgens afspraak hebben heel zorgvuldig gekeken waar de omvormer het beste geplaats kon worden ze hebben ook de groepenkas vervangen goed en mooi afgewerkt gedaan vriendelijk personeel echt een aanrader

Response from the company

Beste familie Janssen, Bedankt voor uw positieve reactie en aanbeveling! Fijn dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens, dit geeft ons nieuwe energie. Laat de zon maar schijnen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- VENLO - 27 January 2022
10

Vakkundig geplaats en goeie uitleg

Laten ook alles netjes achter. Vriendelijke werknemers en meedenkend met alles. Zelfs met plaatsen van een nieuwe meterkast alles in een dag klaar.

Response from the company

Beste Rob, Bedankt voor u review, fijn dat u tevreden bent! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Wanssum - 26 January 2022
10

Goed advies, goed contact, goed product

Wegens omstandigheden hebben we de plaatsing van zonnepanelen een paar keer moeten uitstellen, maar de Duurzame Jongens bleven vriendelijk, begripvol en geduldig. We hebben steeds deskundig advies gekregen, er is een mooi product geleverd en de installateurs hebben extra moeite gedaan om het mooi af te werken.
Would you recommend us? Yes
- Ohé en Laak - 26 January 2022
10

Beter kan niet

Van het eerste gesprek met adviseur Wayne tot de afhandeling van de dames op kantoor geweldig werk! Een betrouwbare installateur met hart voor service. Tijdens het adviesgesprek is ons duidelijk uitgelegd welke soorten installaties er zijn en de voor- en nadelen van elk. Geen verkooppraatjes maar eerlijk advies. Uiteindelijk gekozen voor 12 zonnepanelen met een Enphase systeem. Gelijk een airco laten plaatsen en onze meterkast laten vernieuwen. Op de dag van de plaatsingen netjes een half uur van te voren gebeld door het airco team. Na zichzelf voor gesteld te hebben zijn de heren direct aan de slag gegaan. Kort hierna arriveerde het zonnepanelen team. Ook eerst netjes voorstellen en direct aan de slag. Rond de middag arriveerde de elektriciens voor de meterkast aanpassingen. Uiteindelijk 6 man over de vloer die samenwerkte als een geoliede machine. Resultaat: in 1 dag een professionele installatie die met alle zorg en naar normen (veilig) was geïnstalleerd. Panelen, airco en kabeltraject heel strak gelegd. Zaten wat dingen tegen maar hebben de jongens heel goed opgelost. Onze 'spaghetti' meterkast is omgevormd tot een schoolvoorbeeld hoe een meterkast moet uit zien. De heren hebben ook nog even een UTP kabel getrokken op verzoek. Afhandeling door de dames op kantoor was ook perfect. Jongens & dames ga zo door! Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen.
Would you recommend us? Yes
- Munstergeleen - 26 January 2022
10

Betrouwbaar, eerlijk, komt afspraken na, werkt netjes en volgens de regels

Ze komen de afspraken na. Ze zijn betrouwbaar en eerlijk. Werken netjes en nauwkeurig volgen de veiligheid regels en snel. Ik raad iedereen aan om bij de duurzame jongens hun zonnepanelen te laten installeren. Geweldig bedrijf.
Would you recommend us? Yes
- Hoensbroek - 25 January 2022
10

Kwalitatief goed werk afgeleverd

Het geheel is soepel verlopen, van inspectie tot installatie. De installateurs zijn vriendelijk en denken goed mee in de beste opties. Netjes werk afgeleverd, tevreden!
Would you recommend us? Yes
- Meerssen - 24 January 2022
10

Wij zijn in onze nopjes.

Duurzame jongens, bedankt jullie hebben echt hard gewerkt. Het waren maar een paar paneeltjes;) ( 30st) dit binnen een dag. Alles word goed geregeld van begin tot het einde, de jongens zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Werken netjes ruimen tussendoor en erna op. Ze zijn zeer vakkundig. Wij zijn blij hoe alles verlopen is en raden de duurzame jongens ten zeerste aan.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 20 January 2022
9

Komen afspraken goed na en leveren wat is afgesproken

Zonnepanelen en elektrische aansluitingen in goed overleg keurig geïnstalleerd en eindresultaat mag er zijn.

Response from the company

Beste Rene, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en fijn om te lezen dat u tevreden bent! Heel veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Roermond - 19 January 2022
10

Super!!!!!!

Voordat de ploeg komt belt er een op we stappen nu in de auto. Zijn er zo. Was erg prettig. Dan bij aankomst stelt iedereen zich netjes voor. En lopen we een rondje door de woning waar wat moet komen. Werken goed door. Zeer vriendelijk personeel wat ook nog tijd neemt als er in middag de kinderen weer thuis komen en vragen hebben. Deze mensen werken heel erg schoon. Stofzuiger overal erbij. Kan deze firma heel erg aanbevelen. Aan einde dag hebben ze ook nog even wat slechte stukken dakbedekking gerepareerd. Kreeg ook nog adviezen voor het dak van de garage en daarna uitleg over de airco en de zonnepanelen die ze hadden geïnstalleerd. Super. Mogen nog eens terugkomen om dan de dakbedekking te doen op de garage.
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 19 January 2022
10

Wij zijn zeer tevreden over de correcte plaatsing van de zonnepanelen enz. door dit bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen , de airco ( die ook kan verwarmen )en de nieuwe meterkast door de monteurs van duurzame jongens . Enkele weken geleden vroegen we aan de vriendelijke dames van die receptie of we wat meer informatie konden krijgen. Ondanks dat Wilco het druk had , nam hij toch royaal de tijd om ons in een begrijpelijke taal het een en ander uit te leggen. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel, temeer omdat hij duidelijk en vrijblijvend advies gaf. Voor de plaatsingsdatum kregen we regelmatig bericht van de administratie ,betreffende de garantie, de aanmelding bij het garantiefonds enz. 10 januari werden de werkzaamheden in een dag gerealiseerd door een 7 man sterke monteursploeg. Dat de monteurs hun vak verstaan en op elkaar ingespeeld zijn bleek wel die dag . Ook de nazorg zoals het aanmelden, om de btw terug te ontvangen en de aanmelding bij de energieleverancier werd helemaal door de administratie verzorgd. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden . wij zijn zeer tevreden. Dank aan iedereen van de Duurzame Jongens
Would you recommend us? Yes
- GELEEN - 18 January 2022
10

super service

Zeer duidelijke uitleg. Wij hebben gefinancierd via overheid. Invulling liep moeilijk voor overheidslening, maar je kunt hun altijd bellen. Jongens die alles kwamen installeren, waren vriendelijk. Legde alles goed uit. Werkte netjes en lieten alles schoon achter.

Response from the company

Beste Nicole, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw zonnepanelen. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 17 January 2022
10

toppie

14 Januari j.l zonnepanelen geplaatst heel vriendelijk en aardig personeel,werken accuraat,ruimen netjes op. Ben 100 % tevreden,zal dan ook mijn ervaringen elders kenbaar maken. Bedankt mensen

Response from the company

Beste Klaas, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 15 January 2022
9

geweldig

de werknemers van De Duurzame Jongens hebben bij ons geweldig werk afgeleverd ondanks dat ze onverwachte problemen op het dak tegenkwamen hebben ze die ook direkt prachtig mee opgelost. Goed advies vooraf en wat ze bespreken daar houden ze zich ook aan. Toppie ga zo door.

Response from the company

Goedemiddag Wilma, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens! Veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 14 January 2022
10

Ga vooral zo door.

Complimenten voor de wijze waarop de offerte gepresenteerd werd, idem voor alle collega‘s die bij de uitvoering betrokken zijn geweest en eveneens complimenten voor de dames van de administratieve ondersteuning voor hun inzet. Graag meer duidelijkheid ( handleiding! ) over de mogelijkheden die Goodwe de gebruiker kan bieden. We zullen jullie met plezier aanbevelen bij geïnteresseerden. Vriendelijke groet, Con en Wilma Bozon en een pootje van ons Apollo.

Response from the company

Beste Bozon, Wilma, Dank voor uw mooie review! Nu nog hopen op vele mooie dagen zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen. Wat betreft het monitoringsportal; bedankt voor de tip, dit nemen wij mee voor in de toekomst! Mocht u hier nog vragen over hebben, mag u ons altijd bellen. Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Cadier en Keer. - 7 January 2022
10

Ik ben zeer tevreden over de gemaakte afspraken, de service en de vakkundige installatie.

Na het tafelgesprek met Wayne had ik al een goed gevoel waar het bedrijf voor staat. Kwaliteit en service leveren voor een concurrerende prijs. Na akkoord gaan met de offerte, zonnepanelen en een nieuwe meterkast, werd me door Wilco telefonisch meegedeeld dat de betreffende panelen niet voor handen waren. Geen probleem. Hij kwam met een mooi nieuw voorstel wat ik zeer op prijs stelde. Na de planning voor installatie van de zonnepanelen en meterkast had ik ook interesse in een airco. Wederom schoof Wayne aan tafel aan. Ook de airco werd bij De Duurzame Jongens besteld, maar ik wilde de installatie van zonnepanelen, meterkast en airco wel op één dag geplaats hebben. Romy heeft alles in het werk gesteld om dit op korte termijn te regelen. Chapeau! Met 5 man sterk kwamen de installateurs, Lars, Rick, Tim, Dave en Chester, om de klus te klaren. Ondanks het slechte weer, koud en nat, hadden ze allen een goed humeur, wat ook weer goed is voor de werksfeer. Van 8.00 uur tot 18.00 uur hebben ze doorgewerkt om alles af te krijgen. En het resultaat is perfect. Het minste wat ik zelf kon doen was koffie met vlaai. De slogan "Zonnepanelen met een glimlach" maken jullie allemaal volledig waar. Ga zo door. Mvg. Jack en Carin.

Response from the company

Beste Jack, Carin, Bedankt voor uw positieve reactie en aanbeveling, hier gaan wij echt van stralen! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe zonnepanelen - installatie en heel wat zonnige uurtjes toe. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Elsloo - 5 January 2022
10

Zeer tevreden

Alles vanaf de offerte tot en met de plaatsing is naar volle tevredenheid verlopen. Als ik de Duurzame Jongens nog voor een andere klus nodig heb, kom ik zeker bij jullie terug.

Response from the company

Beste Raymond, Hartelijk dank voor uw positieve review! Hier worden wij blij van en doet ons team goed. Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Grevenbicht - 4 January 2022
10

Goed werk geleverd echte vakmannen

Netjes gewerkt en zeer klant vriendelijk

Response from the company

Beste Wendy, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Hoensbroek nederland - 3 January 2022
10

De Duurzame Jongens weten wat ze doen !

Onze ervaring met de Duurzame Jongens is Uitstekend. Ze communiceren goed,met ons als klant. En als ze eenmaal de istallatie komen aanbrengen dan werken ze als een geoliede machine. Ze werken netjes en snel, en alles is tot de puntjes afgewerkt. En als ze weer weg zijn, zie je geen sporen meer van ze,alleen op je slimme meter,ze ruimen alles netjes op en geven je duidelijke uitleg over de insallatie, voor vragen kan je altijd bij ze terecht. Dus wij bevelen de Duurzame Jongens aan.

Response from the company

Beste Jenny, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heel fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 3 January 2022
7

Kon beter

De montage is goed verlopen, mss hier en daar een beetje chaotisch. Wat ik niet fijn vind was de troep in huis. De vloer en houten trap helemaal inderdaad de modder, dat heeft aardig wat tijd gekost om die weer schoon te krijgen. Door het zware schooisel van de heren is de trap hier en daar beschadigd. Door de voortuin loop je niet! Ook niet als het de kortste weg is Prijstechnisch zijn jullie goed, de service was ook prima, alleen de ravage als jullie vertrokken zijn is een afknapper

Response from the company

Beste Renate, Bedankt voor uw review en feedback. Natuurlijk vinden we het erg jammer om te horen, dat u niet tevreden bent met de manier waarop onze monteurs de locatie hebben achtergelaten na afronding van de installatie. Dit is niet de manier waarop wij gebruikelijk werken en betreuren dit dan ook ten zeerst! Ik begreep dat u hierover reeds eerder contact met ons heeft gehad, fijn dat we dit gezamenlijk hebben kunnen oplossen en dat de montage succesvol is afgerond. Wij hebben uw feedback doorgegeven aan de betreffende monteurs, zodat zij hier de volgende keer beter op letten, nogmaals onze excuses voor het ongemak! Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? No
- Sittard - 26 December 2021
10

Service van A tot Z

Top prijs kwaliteit.. Zeer correcte en bekwaamheid van alle medewerkers..backoffice.. Chapeau De duurzame jongens

Response from the company

Beste Sandy, Rick, Heel erg bedankt voor de positieve reactie! Dit geeft ons team weer nieuwe energie. Heel veel plezier met jullie zonnepanelen. De monitoring zullen wij z.s.m. in orde maken. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 23 December 2021
10

In één woord KLASSE!

Na een vakkundig en vooral eerlijk advies, hebben wij bij De Duurzame jongens gekocht. Vandaag is alles naar volledige tevredenheid opgeleverd, klasse!
Would you recommend us? Yes
- Swalmen - 22 December 2021
9

Zeer mooi en goed gewerkt zal jullie zeker aanbevelen

Kom zelf uit de installatie branche. Vond dat de mannen goed veilig en net werken. Een pluim hiervoor.

Response from the company

Beste Ton, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over ons. Veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Hoensbroek - 22 December 2021
9

Vriendelijk-vakkundig

De mannen waren vriendelijk , werkte netjes , en zijn allen vakkundig.

Response from the company

Beste, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Gulpen - 20 December 2021
10

goed werk geleverd

mooi op tijd begonnen , goed werk geleverd erg tevreden over de installatie de afwerking en de uitleg

Response from the company

Beste Anita, Hartelijk dank voor uw reactie en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over ons. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Gulpen - 20 December 2021
9

hier valt niets op aan te merken

Van offerte tot oplevering enkel lof over de wijze waarop de zaken aangepakt worden. Medewerkers erg vriendelijk en vakbekwaam.

Response from the company

Beste heer van Wersch, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens! Laat nu de zon maar schijnen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Klimmen - 17 December 2021
10

Super geregeld door alle harde werkers

Zeer positief
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 16 December 2021
10

Prima montage en vriendelijke medewerkers

Verkoop, backoffice en montage waren allemaal prima. Jong bedrijf dat goed aan de weg timmert. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Response from the company

Beste Mark, Hartelijk dank voor uw reactie en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over ons. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Hulsberg - 15 December 2021
8

Straight to the point, meteen actie, snel klaar.

De monteurs van "de Duurzame Jongens" kwamen mooi op tijd en gingen meteen aan de slag. Geen nodeloos gepraat vooraf maar meteen de ladder en hoogwerker netjes en veilig geplaatst. Twee man gingen meteen op het dak aan de slag, de andere twee gingen meteen de elektriciteitskabel plaatsen vanuit de kruipruimte naar het dak. Alles was eerder geplaatst dan dat we verwacht hadden. Vervolgens werd nog opgeruimd. We zijn zeer tevreden. Als ik dan toch een puntje van kritiek mag hebben: op het dak lag veel mos dat in de zolen van de werkschoenen bleef zitten. Helaas werd dit mos mee naar binnen genomen en bleef daar in de gang en op de trap liggen en soms vastgelopen in het tapijt. Volgende keer beter voeten vegen als jullie naar binnen lopen ;-).
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 14 December 2021
10

Super! "Zonnepanelen met een glimlach" maken ze méér dan waar!!!

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van onze installatie helemaal top! Stuk voor stuk fijne kerels en altijd goed geluimd. Goed advies, denken écht goed mee om alles zo netjes mogelijk te installeren. En als er dan gedurende de uitvoering iets op een betere manier mogelijk is dan wordt dit vanzelfsprekend op die manier gemaakt. Ook al kost dit meer tijd dan begroot... "beter nu meteen goed om op lange termijn een eventueel probleem te voorkomen" Uiteraard ga je ervan uit dat alles goed geregeld wordt, maar als je zó tevreden terug kunt kijken naar de dag van de daadwerkelijke uitvoering dan is dat minstens zo belangrijk! Bedankt toppers!
Would you recommend us? Yes
- Amstenrade - 14 December 2021
10

Deze jongens zijn super

Ze doen wat ze beloven gewoon goed

Response from the company

Beste Martin, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heel veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- SITTARD - 3 December 2021
10

Snel,professioneel,correct,

Reeds aanbevolen bij mijn collega. Zeer nette prijs met een goede sevice. Vakbekwame en snel monteurs.

Response from the company

Beste Stephan, Heel erg bedankt voor uw positieve reactie en aanbeveling. Hier zijn wij erg blij mee. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 3 December 2021
10

Top service en installatie

Van advies tot plaatsing en service in één woord: Top. Het adviesgesprek was helder en eerlijk. De communicatie daarna vriendelijk, pro-actief en duidelijk. De installateurs vakkundig en vriendelijk. Al met al een aanrader als je overweegt zonnepanelen aan te schaffen.

Response from the company

Beste Bart, Hartelijk dank voor uw reactie, wat goed om terug te lezen. Dit maakt ons hele team blij! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Koren - 3 December 2021
10

Veel lof voor de Duurzame Jongens!

Een zeer deskundig en hardwerkend team. Ze zijn erg vriendelijk en werken zeer netjes. Van begin tot einde was er sprake van een prettige samenwerking. Wij zijn zeer tevreden en kunnen de Duurzame Jongens aan iedereen aanbevelen.

Response from the company

Beste Nicole, Bedankt voor uw positieve reactie en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Thorn - 1 December 2021
10

Zoals het hoort!

Ik ben uitermate tevreden over de dienstverlening van de Duurzame Jongens. Ik ben altijd keurig op tijd en goed geïnformeerd over het proces van het plaatsen van de panelen. De werkzaamheden op het dak en in de kelder zijn ook goed en netjes verlopen. Complimenten aan Wayne en Boy, jullie hebben een mooie zaak en ga vooral zo door!
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 27 November 2021
8

Had een goede ervaring

Goed werk geleverd en een persoonlijk contact kan ik ook waarderen

Response from the company

Beste Frank, Bedankt voor uw positieve reactie. Hier is ons team erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Kerkrade - 24 November 2021
10

Meer als voldeed aan de verwachtingen.

Op tijd aanwezig; beleefd en vriendelijk; werkte snel en efficient zonder te klagen over vreselijk waterkoud weer(!);dankbaar voor koffie; op tijd klaar en super netjes opgeruimd.
Would you recommend us? Yes
- REUVER - 20 November 2021
10

Alles geheel naar wens en tevredenheid

Op tijd en volgens afspraak zeer vriendelijke monteurs schoon zonder afval opgeleverd ++!
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 19 November 2021
9

Informatie en uitvoering top.

Afspraken worden nagekomen en alle" probleempjes"opgelost
Would you recommend us? Yes
- Smeets - 18 November 2021
10

Vakmensen

De duurzame jongens vonden we vanaf het eerste gesprek zeer vakkundig. Goede uitleg en komen de afspraken na. Volgend jaar willen we airco en wellicht laten we die ook door hun installeren.
Would you recommend us? Yes
- Schinnen - 12 November 2021
10

Zonnepanelen op een prettige manier en snel geplaatst

De Duurzame Jongens handelen de plaatsing op vlotte wijze af. Het voortraject verloopt prima in duidelijke communicatie.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 11 November 2021
9

vriendelijk, altijd antwoord, vakkundig.

Vanaf offerte tot en met plaatsing goed gewerkt. Er moeten wel nog wat kleine zaakjes mbt Laadpaal / monitoring afgehandeld worden. Ben wel benieuwd of dat net zo snel gaat gebeuren. We zijn tevreden en zullen de Duurzame Jongens zeker aanbevelen. Hartelijk dank voor de installatie
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 8 November 2021
9

Volledig aan mijn verwachtingen voldaan en meer.

Na wat aanloop verschillen hebben De Duurzame Jongens perfect werk geleverd door eerst mijn dak te upgraden zodat geen me zorgen hoef te maken over de kwaliteit van het dak als uitgangspunt. Het uitvoeren hiervan was super teamwork en ik was heel blij verrast door de zeer positive houding van iedereen in het team. Het plaatsen van de zonnepanelen ging vlekkeloos. Ook hier prima teamwork en vrolijke gezichten die veel vertrouwen uitstralen en zorgden dat alles voor elkaar kwam. Dank julie wel.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 7 November 2021
10

Super

Zeer vriendelijk. Goed in hun vak. Alles netjes achtergelaten.

Response from the company

Beste Mark, Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heijen - 4 November 2021
10

super professionals

Ik was sceptisch of de 12 panelen en omvormer en nieuwe groepenkast in 1 dag geplaatst zou kunnen worden Het lukte zelfs binnen 5 uur!
Would you recommend us? Yes
- Munstergeleen - 2 November 2021
10

Geweldige monteurs, gedreven, vriendelijk en deskundig

Zowel het voortraject alsmede de plaatsing conform afspraak. Zeer kundig en vriendelijke monteurs. Super bedrijf.

Response from the company

Beste Roger, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Heel fijn dat u zo tevreden bent over ons. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- GELEEN - 27 October 2021
10

Perfeckt

Jongens hebben netjes gewerkt meisjes op kantoor hebben ons goed op de hoogste gehouden hoe alles verlopen zou en de informatie was duidelijk zelf dat we moesten wachten op onze andere omvormer zijn we goed geinformeert en was het wachten daarop geen probleem netje afgehandeld top jongens
Would you recommend us? Yes
- Hornsbroek - 27 October 2021
10

Goed werk geleverd

Fijn bedrijf

Response from the company

Beste Frits, Bedankt voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Buchten - 23 October 2021
10

Competent , kennis van zaken

Gedegen uitleg, offerte. Apparatuur vooraf kunnen bekijken. Vakbekwame installatie. Nazorg ok.
Would you recommend us? Yes
- Kerkrade - 22 October 2021
10

Goed werk vriendelijke monteurs

Alles wat ik gevraagd heb is uitgevoerd, alleen omtrent de facturaties kan er verbetering komen
Would you recommend us? Yes
- KONINGSBOSCH - 20 October 2021
10

Super service en installatie

Vanaf het eerste gesprek met de accountmanager had ik een goed gevoel bij De Duurzame Jongens. Duidelijke en snelle communicatie (of dit nu tijdens gesprekken, via mail of whatsapp was). Ook de installatie zelf is professioneel en snel verlopen. Vervolgens werd het opleverdocument doorgelopen en kon ik als klant controleren of alle werkzaamheden conform afspraak waren uitgevoerd. Het hele traject is dus als prettig ervaren en ik ben erg tevreden over de Duurzame Jongens.
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 18 October 2021
9

Van begin tot eind goed geregeld.

Gewoon goed, duidelijk en volgens afspraak.
Would you recommend us? Yes
- Geleen - 14 October 2021
10

Proffessoineel, heel te vrede, vriendelijke medewerkers.

Ondanks de regen hebben de jongens toch doorgewerkt zodat we de zonnepanelen op ons dak kregen

Response from the company

Beste Jennifer, Bedankt voor de positieve reactie! Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 13 October 2021
10

Het kan niet beter!

Goede adviezen, fijne mensen, perfecte installatie. Fijne en goede service vanuit backoffice!

Response from the company

Beste Boudewijn, Bedankt voor uw positieve review! Heel fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- BUCHTEN - 13 October 2021
9

De panelen zijn tot volle tevredenheid geplaatst,

De zonnepanelen zijn vlug, veilig en naar volle tevredenheid geplaatst. Ook de begeleiding was goed.

Response from the company

Beste Sjef, Hartelijk dank voor de positieve reactie. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Limbricht - 13 October 2021
10

Top team met uitstekende service

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering heb ik zowel de mannen als dames van De Duurzame Jongens ervaren als een kundig en hard werkend team met uitstekende service en perfecte en vriendelijke communicatie. De Duurzame jongens leveren alleen producten van hoge kwaliteit en bijbehorende dienstverlening. Ze hebben kennis van zaken, leggen alles goed uit, leveren veel detail informatie, nemen regelmatig contact op om afspraken te checken en toe te lichten. Kortom: ik ben een uiterst tevreden klant en zal De Duurzame Jongens aan iedereen van harte aanbevelen.

Response from the company

Beste Lilian, Wat een mooie review, heel erg bedankt! Veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 11 October 2021
10

Positieve ervaring met een jong en gedreven bedrijf

Correcte en snelle telefoon aanname, fijne regeling en melding van aankomsttijden van de schouw en installatie. Goede voorlichting vooraf inzake geconstateerde mosvorming en lekkage dakgoot. Beleefde kennismaking door Gino , Jason en Rick gevolgd door uitleg wat er gaat gebeuren. Montage is uitgevoerd conform de afspraken tijdens de schouw. Alles schoon opgeleverd, kortom....prima ervaring met jullie duurzame jongens!! Met vriendelijke groet, Joop en Dorly Beckers

Response from the company

Beste Joop & Dorly, Bedankt voor jullie mooie reactie! Dit geeft ons allemaal weer nieuwe energie. Wij wensen jullie veel plezier met de zonnepanelen en natuurlijk heel veel zonnige uurtjes toe. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Boukoul, Swalmen - 9 October 2021
10

Perfect, een beleefd, vakkundig en professioneel team.

Bij aankomst stelden zij zich alle 3 persoonlijk voor. Zij legden uit wie, wat en waar ging doen. Vervolgens werkten zij rustig en in onderling overleg aan de installatie van de panelen, het kabelwerk en de dakdoorvoer. Het ging allemaal op een rustige en niet storende manier. Later werd alles netjes opgeruimd en werd de werking van de verschillende onderdelen van de installatie ter plekke duidelijk uitgelegd. Geacht Management van de Duurzame Jongens, bedankt dat jullie zo'n professioneel team bij ons het "Project Zonnepaneel" hebt laten uitvoeren !! Met heel vriendelijke groet, ing. H. Mennis. Spaubeek. e-mail: hmennis@home.nl tel: +31 464432308 mob: +31 623070110.

Response from the company

Beste Hub, Hartelijk dank voor uw mooie reactie, dit waarderen wij enorm. Nu nog hopen op vele mooie dagen, zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Spaubeek - 7 October 2021
10

Prima!

Zonnepanelen zijn snel en prima geplaatst.

Response from the company

Beste Lieke, Hartelijk dank voor de positieve review! Veel zonnige uurtjes gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 4 October 2021
9

De werkzaamheden zijn op een prettige manier geheel volgens afspraak verricht.

Goede planning en communicatie. De betrokken medewerkers zijn allen prettig in omgang en leveren goed werk af. Geen spijt.
Would you recommend us? Yes
- Susteren - 3 October 2021
10

Alles volgens afspraak, kundige vakmensen.

Zeer tevreden over de hele gang van zaken vanaf de offerte tot en met het installeren. Alles prima geïnstalleerd en uitgelegd. Ook administratieve afhandeling allemaal heel goed, duidelijk en snel geregeld. Kortom: TOP!!
Would you recommend us? Yes
- Roermond - 2 October 2021
10

Prima gewerkt alles tip top

Komen netjes hun afspraken na ,werken snel door word keurig opgeruimd en zeer vriendelijk en behulpzaam ook de dames van de administratie zijn zeer behulpzaam

Response from the company

Beste, Heel erg bedankt voor uw positieve reactie. Hier is ons team heel blij mee! Heel veel plezier met de zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Beek - 30 September 2021
10

Leuke, spontane en goede Mannen.

Goede ervaring op gedaan met de Duurzame Jongens, en netjes gewerkt . Zeer tevreden over hun werkzaamheden ! Toppie Mannen , tot de volgende klus.
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 28 September 2021
10

Top service

Top service

Response from the company

Beste Daan, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Heel veel plezier met de zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 27 September 2021
10

Op en top professionaliteit!

Vanaf de intake zeer goed begeleidt. Mensen met verstand van zaken en bereidt een stapje extra te doen. Oplossingsgericht denken en alles in een zeer vrolijke werksfeer. Zeker een aanbeveling waard!

Response from the company

Beste Mitchell, Hartelijk dank voor jouw positieve reactie en aanbeveling. Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent. Heel veel plezier met jouw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 27 September 2021
10

Hard werkende en vakkundige jongens

Vriendelijke hard werkende aardige jongens, die weten wat ze doen. Zou er graag eens een ( of meer) willen drinken. Ook aan de telefoon goed geholpen door de dames.

Response from the company

Beste Jean, Hartelijk dank voor de positieve review! Heel veel plezier met uw zonnepanelen. Kom gerust een keer langs! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Eys - 11 September 2021
10

Ze hebben super service geleverd

Het was een feestje om deze jongens aan het werk te zien. Kwaliteit en plezier straalt er vanaf. Daarvoor had ik ook op basis van gevoel voor de Duurzame jongens gekozen. Nogmaals dank!

Response from the company

Beste René, Bedankt voor de mooie review, heel fijn om terug te lezen. Heel veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- OBBICHT - 8 September 2021
10

Goede aflevering, vriendelijk, beleefd! Onderling echte collegae.

Goede voorlichting en Alles wat beloofd werd ook waargemaakt. Ploeg die de werkzaamheden realiseerden super vriendelijk en beleefd met de nodige humor zoals jeugd moet zijn.

Response from the company

Beste Henk, Hartelijk dank voor de positieve review en fijn dat u tevreden bent. Heel veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Hulsberg - 4 September 2021
8

Goede en gezellige werkjongens

Onze ervaring met de duurzame jongens is goed geweest. De zonnepanelen zijn goed geplaatst en er is voldoende uitleg geweest hoe alles werkte. Als er nog vragen zijn kun je altijd terugvallen op de administratie. Romy heeft over alles wat je vraagt wel een antwoord. Het was best gezellig met de monteurs, ze vertelden precies waar ze mee bezig waren. Overal zijn foto’s van gemaakt, die krijg je inclusief rapport toegestuurd. Al met al een goede ervaring. Lou en Truus Candel

Response from the company

Beste Lou, Wat een super review, hele mooie woorden! Wij zijn heel blij dat u tevreden bent. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 2 September 2021
10

Uitstekend en professioneel bedrijf!

Professioneel bedrijf met perfecte communicatie! Ze houden je goed op de hoogte van A tot Z. Ze zijn goudeerlijk en denken in het belang van de klant mee. De installatie is ook uitstekend verlopen, heel fijn personeel met een possitieve vibe. Netjes alles opgeleverd en opgeruimd!
Would you recommend us? Yes
- Nederweert - 31 August 2021
9

Ein sehr professionelles Team

Unsere Dachpaneelen wurden von einem sehr professionellen Team installiert. Jedes Teammitglied wusste, welche Arbeiten zu verrichten waren und so entstand kein " Leerlauf " in der Durchführung. Alle Fragen wurden, auch für einen Laien verständlich, ausführlich beantwortet. Fazit: Dieses Team kann man nur weiter empfehlen.
Would you recommend us? Yes
- Kerkrade - 26 August 2021
10

Uitstekende communicatie en keurige installatie

Vandaag waren de duurzame jongens bij mij om zonnepanelen te installeren. Er werd keurig 's morgens gebeld dat ze ietsje later zouden zijn. Daarna kwamen vier uiterst vriendelijke mannen om aan de installatie te beginnen. Op een kleine communicatie fout na met betrekking tot de meterkast is verder alles keurig volgens plan verlopen. Ik ben zeer tevreden.
Would you recommend us? Yes
- Ubachsberg-Voerendaal - 24 August 2021
10

Super

Vanaf het 1e contact was het super. Offertes zijn duidelijk. Personeel vriendelijk en betrokken.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 23 August 2021
10

Super goed bedrijf

Dit bedrijf komt zijn afspraken na en zorgen voor een goede klant relatie
Would you recommend us? Yes
- Landgraag - 23 August 2021
10

Professioneel enthousiast en vriendelijk bedrijf

Van de offerte tot aan de installatie zeer tevreden over de dienstverlening van de Duurzame Jongens. Duidelijke uitleg bij het adviesgesprek. Proactieve en behulpzame backoffice-medewerkers. Monteurs zijn vriendelijk, netjes en zijn bereid om extra service te geven wanneer nodig. Geen 9-5 mentaliteit wat je vaak bij andere bedrijven ziet. Dit bedrijf onderscheidt zich duidelijk van de rest met haar vriendelijke service en professionele aanpak.
Would you recommend us? Yes
- Thorn - 19 August 2021
10

Fijn en goed werk geleverd in alle opzichten.

Een prettige ervaring hebben we opgedaan met de keuze, de voorbereidingen en het plaatsen van zonnepanelen op ons platte dak. Als belangrijk hebben ondervonden dat "De Duurzame Jongens" een veelzijdig deskundig bedrijf is. Het heeft vakbekwaam en vriendelijk personeel in dienst die oplossingsgericht te werk gaan.
Would you recommend us? Yes
- Schinveld - 18 August 2021
10

Uitstekende installatie van A tot Z

Betreft onze tweede installatie van zonnepanelen. Hele prettige samenwerking met De Duurzame Jongens. Van offerte en schouw tot oplevering: prima advies, professionele aanpak, heel erg netjes en cf. afspraak gewerkt. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen aanraden om met De Duurzame Jongens in zee te gaan. Tot ooit als de thuisaccu moet worden geplaatst.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 18 August 2021
8

Prima en netjes gewerkt

Er wordt zelfs doorgewerkt tijdens de bouwvak om achterstand weg te werken die ontstaat door het slechte weer. De jongens hebben netjes gewerkt en altijd overlegd voordat zij verder gingen. Helaas zit het wel eens tegen waardoor niet alles in 1 dag opgeleverd kon worden. (De elektromonteur liep uit bij een andere klus). Er is wel netjes contact met overleg en wil men zelfs in de weekenddagen komen. Alles wordt ook netjes opgeruimd.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 13 August 2021
10

Top werk geleverd

Goede uitleg en zeer goede werknemers die de klus gemaakt hebben. Kortom top bedrijf.
Would you recommend us? Yes
- Stein - 12 August 2021
10

Zeer accuraat en netjes gewerkt.

De panelen zijn, zover ik kan beoordelen snel en vakkundig geplaatst waar zeer zeker v.w.b. de bekabeling, rekening gehouden werd met mijn wensen. Alle medewerkers waren heel vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Zelfs mijn dakgoot hebben ze, zonder dat ik het vroeg, even schoongemaakt. Top!
Would you recommend us? Yes
- Bocholtz - 5 August 2021
10

On time, competent, enthusiastic, friendly, helpful

They were absolutely great. They got the work done without any fuss, the installation is clean and well-done, the electrical work is very tidy, the panels are working well, and the follow-up support has been top notch. Highly recommended.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 4 August 2021
10

topgasten

alles van begin tot einde top
Would you recommend us? Yes
- Hoensbroek - 3 August 2021
9

Heel erg professionele, aardige en correcte medewerkers

De levering van de zonnepanelen was een aantal keren uitgesteld wegens leveringsproblemen. Hierover is altijd correct is gecommuniceerd. Op de dag van de installatie is alles plezierig en zeer professioneel verlopen. Ik verwacht dat het serviceniveau ook zo hoog zal zijn bij problemen Wat een aardige medewerkers! Maar vooral hun correcte optreden heeft indruk gemaakt. Ik kan iedereen aanbevelen om zonnepanelen via de Duurzame Jongens aan te schaffen.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 28 July 2021
9

Deskundige en zorgvuldige uitvoering van alle werkzaamheden

Het team van Duurzame jongens was zeer goed gecoördineerd en werkte met grote zorg. De uitvoering van het werk was volledig en ondanks de grote inspanning in één dag voltooid.
Would you recommend us? Yes
- Vijlen - 24 July 2021
10

Toppers!!!

Van het in begrijpelijke taal en correcte advies van Wilco, de vakkundige installatie van onze zonnepanelen door de vriendelijke “jongens” Rick, Rick, Gino en Lars tot de snel reagerende en adequate ondersteuning van Romy van het backoffice is onze eerste indruk over het gehele traject de juiste gebleken. De Duurzame Jongens (en meisje) zijn Toppers!!!
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 23 July 2021
9

Wij bevelen de Duurzame Jongens aan.

Vandaag werden onze zonnepanelen geplaatst, nadat onze eerste geplande afspraak geannuleerd moest worden omdat nog niet alle onderdelen aanwezig waren. De plaatsing is prima verlopen. Ondanks dat de monteurs later waren dan gepland (waarvoor excuses werden aangeboden) hebben ze tot 21.45u doorgewerkt om de plaatsing vandaag nog af te kunnen ronden. De monteurs waren alledrie erg beleefd en hebben keurig gewerkt. Onze ervaring met dit bedrijf is positief. Wij zullen de Duurzame Jongens zeker aanbevelen bij vrienden/bekenden die ook geinteresseerd zijn in het plaatsen van zonnepanelen.
Would you recommend us? Yes
- Eijsden - 20 July 2021
10

Vriendelijk, correct, advies gevend en secuur.

De werkzaamheden werden vandaag 19 juli perfect afgehandeld. De jongens waren deskundig en vriendelijk en ook hard werkend.
Would you recommend us? Yes
- Haelen - 19 July 2021
8

goede ervaring

Prima ervaring. De kwaliteit en service is prima.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 19 July 2021
10

zeer tevreden!

nette service van begin tot einde. in het hele proces van offerte aanvragen tot en met leggen netjes te woord gestaan en goed geholpen. ook voor de dag van plaatsen alleen maar lovende woorden. hardwerkende mannen die netjes opruimen en de boel schoon achter laten.
Would you recommend us? Yes
- maastricht - 12 July 2021
9

Heel positief

Vriendelijk en deskundig personeel. een aanbeveling waard.
Would you recommend us? Yes
- Stramproy - 12 July 2021
9

Mijn ervaring is 100 procent positief

De zakelijke kant is prima en het personeel ook . Zeer behulpzaam en correct. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Would you recommend us? Yes
- Limbricht - 12 July 2021
9

Top

Een top bedrijf met geweldig hardwerkende mannen ! Vriendelijk , werken netjes , goeie en eerlijke uitleg !Kortom zeer tevreden en ken iedereen hun aanbevelen ! Blij dat wij voor duurzame jongens hebben gekozen!
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 9 July 2021
9

Prima bedrijf met ervaren werknemers

Plaatsing zonnepanelen is prima verlopen. Netjes alles gemonteerd in een halve dag (22 panelen). Mannen zijn correct en werken door. Een klein puntje van aandacht is de communicatie. We zouden op de hoogte worden gehouden wanneer ze terugkwamen omdat enkele panelen niet functioneerden, wat een klein euvel was. Hier hebben we zelf achteraan moeten bellen. Daarna is alles snel opgelost. Dus we zijn zeer tevreden.
Would you recommend us? Yes
- Papenhoven - 6 July 2021
10

Super goed, beleefd en netjes werk geleverd

We kunnen de duurzame jongens alleen maar heel erg aanbevelen. Van het orientatie gesprek tot en met de oplevering erg vriendelijk, duidelijk en goed geholpen. Oa de goot werd nog extra schoongemaakt en een storing in onze bedrading (niet door hun veroorzaakt natuurlijk) opgelost. Dit alles als extra service. Boy, Rick en Rick, dank jullie wel voor jullie geweldige service! Ook Wayne bedankt voor het eerlijke orientatiegesprek (waarin je aangaf dat de meterkast vervangen een veilige en slimme actie zou zijn op dit moment ivm BTW teruggave)
Would you recommend us? Yes
- Sevenum - 6 July 2021
10

Super service complimenten!

Wij willen de duurzame jongens bedanken voor het advies en de installatie van onze zonnepanelen en omvormer. Vanaf begin tot einde goed en professioneel geholpen. De jongens waren allemaal behulpzaam, kundig en vriendelijk. Ik zou iedereen de duurzame jongens kunnen aanbevelen. Laat de zon maar schijnen!
Would you recommend us? Yes
- Cadier en Keer - 1 July 2021
8

Servicegericht en vriendelijk

Nauwkeurig werk, no nonsens instelling, heel tevreden
Would you recommend us? Yes
- Eijsden - 1 July 2021
9

Goede en duidelijke manier van werken.

Een zeer fijne manier van communiceren en werken door de duurzame jongens. Tijdige en duidelijke communicatie, gepaard met een goede kwaliteit van werken.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 26 June 2021
10

Super

Correct en zeer vakbekwaam met duidelijke goede uitleg over het systeem; een aanrader!!!
Would you recommend us? Yes
- Geleen - 25 June 2021
10

Van begin tot einde zeer goed

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was het gewoon zeer goed. Duidelijke offerte, de vragen werden snel en correct afgehandeld, zowel door de dames op kantoor alsook de vragen betreffende de offerte. Tot slot de montage. Keurig werk opgeleverd tot volle tevredenheid.

Response from the company

Beste John, Bedankt voor uw mooie review, dit waarderen wij enorm! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 22 June 2021
10

Goed, snel en mooi werk geleverf

Leuke vrolijke jongens

Response from the company

Beste Sander, Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Cadier en keer - 22 June 2021
10

Snel en secuur

Top werken flink door en werken heel secuur

Response from the company

Beste Patricia, Bedankt voor uw positieve reactie, hier zijn we erg blij mee! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Urmond - 16 June 2021
10

Prima werk geleverd

De Duurzame Jongens onderscheiden zich meteen al door een eerlijk verhaal, met een reële inschatting van de installatie. Bij de (niet zo doorsnee) installatie goed werk afgeleverd, netjes en vakkundig gemonteerd en 100% werkend en schoon opgeleverd. Ook alle elektra volgens alle normen veilig en netjes afgewerkt. Laat nu de zon maar schijnen, dan hebben wij ook die glimlach!

Response from the company

Beste Pierre, Bedankt voor uw mooie review, hier gaan wij ook van stralen! Wij herkennen ons volledig in de door u omschreven werkwijze, dat is precies hoe wij werken om onze klanten tevreden te stellen. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Geleen - 15 June 2021
10

heel goed

afspraken goed nagekomen en een zeer goede aflevering netjes en zorgvuldig gewerkt.

Response from the company

Beste Guus, Hartelijk dank voor de positieve review! Laat de zon maar schijnen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Geleen - 15 June 2021
9

Goede backup van kantoor

Na verschillende offertes bij dit bedrijf te hebben opgevraagd over zonnepanelen op ons dak kregen we iedere x keurig een nieuwe offerte met alle nieuwe gegevens, de uitvoering is degelijk en het personeel weet waar ze mee bezig zijn, na montage kregen we een digitale map met onder andere foto's wat er op het dak gedaan was
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 12 June 2021
10

Super !!

Na het eerste contact een super vertrouwd gevoel bij De Duurzame Jongens niet lang hoeven wachten op de offerte en plaatsen en het plaatsen van de zonnepanelen ging ook erg zorgvuldig en netjes de mannen weten wat ze doen super !! en ook nog de meterkast vernieuwd top service !! heel vriendelijk personeel zowel de mannen als de dames op kantoor !!! echt een aanrader De Duurzame Jongens !!!!

Response from the company

Beste Patricio, Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! Hier is ons hele team erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Geleen - 10 June 2021
10

Kom superlatieven tekort om te beschrijven hoe goed de installateurs van De Duurzame Jongens zijn

Kom superlatieven tekort om te beschrijven hoe goed de installateurs van De Duurzame Jongens zijn. Verstand van zaken en laten dus ook merken dat ze van een technisch ingewikkelde uitleg een simpele kunnen maken, zodat het voor de gebruiker te begrijpen is. Tussen definitieve offerte en installatie zaten welgeteld 24 uur. De Duurzame, Fijne, relaxte, Kundige en Snelle Jongens thankxxss
Would you recommend us? Yes
- Einighausen - 9 June 2021
10

Binnen 4 uur een prima lopend systeem geinstalleerd.

Jordy en Diego hebben deskundig de zonnepanelen en alles wat daarbij hoort geinstalleerd. Op een bijzondere prettige manier hebben zij met ons gecommuniceerd. Wij zijn goed geinformeerd tijdens en na hun werk. Ook met Wayne hebben wij vooraf goede afspraken kunnen maken en de administratieve ondersteuning van Romy is top. Wij zijn zeer tevreden over de Duurzame Jongens!
Would you recommend us? Yes
- Valkenburg aan de Geul - 9 June 2021
10

Professioneel amateurisme.

Drie leuke duurzame jongens die met plezier werken en meer doen dan dat wat moet.

Response from the company

Beste Jan, Bedankt voor de positieve review, goed om te lezen. Veel zonnige uurtjes gewenst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 8 June 2021
10

Zeer correct en betrokken.

Prima werkwijze en contact met de klant was respectvol en netjes. Compliment aan de jongens gegeven. Menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen. Echt geweldig. Met vriendelijke groet, Caroline Cuijpers
Would you recommend us? Yes
- Geleen - 8 June 2021
10

Niks dan lof voor De Duurzame Jongens

De info-verstrekking van offerte t/m installatie van de zonnepanelen is goed. Ook tijdens de installatie wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd. Op de dag van de installatie was het nogal warm. Geen enkel probleem. De medewerkers bleven vriendelijk en gingen door tot de klus geklaard was.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 7 June 2021
10

Professioneel geïnstalleerd, Deskundig personeel

Vandaag hebben de Duurzame Jongens ons dak voorzien van 20 zonnepanelen (in naam van Volta). Super tevreden. De jongens werken veilig en secuur en hebben verstand van zaken. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Tevens goede uitleg gekregen. Er is netjes gewerkt geworden en brandschoon opgeleverd. Top team met top service. Boy en collega's hartelijk dank.
Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 4 June 2021
10

Van begin tot het einde, gewoon weg lof voor dit bedrijf

Zowel communicatie , offerte opmaak, afspraken, als de eigenlijke montage, heb ik ervaren als zeer prettig. Top bedrijf ! Een Echte aanrader !

Response from the company

Beste Renè, Bedankt voor de vijf sterren en aanbeveling. Hier worden wij blij van! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 1 June 2021
10

Uitstekend werk geleverd

De jongens zijn zeer correct en hebben uitstekend werk verricht.

Response from the company

Beste Evi, Bedankt voor de positieve reactie, fijn om te horen! Veel zonnige uren gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 27 May 2021
10

Super tevreden over de service met altijd een vriendelijke glimlach!

Met grote waardering kijk ik terug op de wijze waarop Boy en Nigel de zonnepanelen op beide kanten van het dak gelegd hebben op 1 dag. Dat betekende hard doorwerken en niet eerder weg gaan voordat alles klaar en schoon opgeleverd was. Zodra ze de straat uitrijden, kun je enkel aan de zonnepanelen op het dak zien dat ze geweest zijn. Alles is brandschoon achter gelaten. Ook de zolder waar de verdeler geplaatst is. Ik heb groot respect voor hun volharding en vriendelijkheid. Die glimlach verdwijnt inderdaad niet van hun gezicht. Complimenten en zeer aan te bevelen!!

Response from the company

Beste Patty, Bedankt voor uw mooie review! Hier zijn we erg blij mee. Heel veel zon-uurtjes toegewenst en hopen dat de zon blijft schijnen, zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Stein Lb - 26 May 2021
10

Hartstikke goed!!!

Personeel was zeer kundig en vriendelijk. Zal jullie zeker bij andere aanbevelen.

Response from the company

Beste Ton, Hartelijk dank voor de positieve review en aanbeveling. Goed om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 26 May 2021
10

Goed werk en behulpzaam

Een fijne ervaring

Response from the company

Beste Rick, Bedankt voor uw reactie. Goed om te lezen dat u ons als fijn heeft ervaren. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 25 May 2021
10

Zeer goed

Personeel werkt uitstekend en volgens afspraak. Alles zo uitgevoerd als afgesproken.

Response from the company

Beste Ger, Bedankt voor uw positieve reactie, super om te horen! Heel veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 25 May 2021
10

Onderscheidende service en klantgerichtheid

In eerste instantie meegedaan aan de collectieve inkoop via vereniging Eigen Huis. Echter wij hadden geen goed gevoel bij de aanbieders ‘ op afstand’ . Vervolgens een 6 tal lokale aanbieders een offerte laten uitbrengen. Met de 3 meest aansprekende aanbieders een vrijblijvend adviesgesprek gehad. Het jonge, dynamische, enthousiaste en vooral spontane team van De Duurzame Jongens sprak ons het meeste aan De Duurzame Jongens onderscheiden zich door hun eerlijke advies vooraf, deskundigheid, maar vooral klantgerichtheid. Ze verstaan hun vak, geven goede voorlichting, werken zeer nauwkeurig en zijn en erg vriendelijk net zoals de dames op kantoor. Ze komen hun afspraken na en leveren vakwerk, zowel wat de montage van de panelen betreft als de elektrische aansluiting ervan. Vanaf het eerste contact met Wilco sprak het eerlijke advies (geen commerciële praat zoals vele andere) en enthousiasme ons aan en konden we met een goed gevoel een deal sluiten. Een pre voor ons was dat wij de panelen op het platte dak niet vanuit de tuin wilden zien. Het meedenken om tot een goed legplan te komen men sprak ons ten zeerste aan. Tijdens de installatie werd er super netjes gewerkt en werden wij over alles geïnformeerd door Daley, die echt een kei is in zijvak. Samen met zijn collega hebben zij alles netjes en vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd! Alles werd netjes achtergelaten en opgeruimd. De panelen zijn superstrak gemonteerd en de kabels netjes afgewerkt. Het ziet er zeer mooi uit. Ook over back office medewerkster Romy, met haar betrokkenheid, hulpvaardigheid en nazorg zijn we zeer tevreden. Zelfs de aanmelding bij de energieleverancier werd gedaan door haar. Kortom: we zijn enorm tevreden en bevelen dit enthousiaste, spontane maar vooral vakkundige en klant / service gerichte team, zeker aan.Ze waren niet het goedkoopste (netjes in het midden) maar wel het beste in z'n totaliteit. CHAPEAU!
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 24 May 2021
9

Klantvriendelijk en duidelijk.

In eerste instantie een deal gesloten met een grote landelijke aanbieder. Dit liep uit op een fiasco. Vervolgens 6 lokale bedrijven een offerte gevraagd om een nieuwe deal aan te gaan. De Duurzame Jongens kwamen het beste uit de verf en we sloten een deal. Van begin tot eind is alles heel netjes en duidelijk verlopen. Communicatie verliep duidelijk. Zowel backoffice, personele schouw en installateurs hebben heel netjes en goed gewerkt! Duurzame Jongens zijn zeker een aanbieder welke ik zou aanraden.

Response from the company

Beste Kevin, Bedankt voor uw aanbeveling, hier stralen wij meteen van! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe zonnepanelen-installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Stein - 23 May 2021
10

Zeer tevreden

De duurzame jongens hebben bij ons een mooie strakke gevel zonne-energie installatie geplaatst. De Duurzame Jongens onderscheiden zich door hun eerlijke advies vooraf, deskundigheid, maar vooral klantgerichtheid. Ze verstaan hun vak, geven goede voorlichting, werken zeer nauwkeurig en zijn en erg vriendelijk net zoals de dames op kantoor. Ze komen hun afspraken na en leveren vakwerk, zowel wat de montage van de panelen betreft als de elektrische aansluiting ervan. Vanaf het eerste contact met Wilco sprak het eerlijke advies (geen commerciële praat zoals vele andere) en enthousiasme ons aan en konden we met een goed gevoel een deal sluiten. Tijdens de installatie werd er super netjes gewerkt met een hoogwerker en werden wij over alles geïnformeerd door Daley die mi echt een kei is in zijn vak. Verder waren alle monteurs en eigenaar Boy die aanwezig waren zeer relaxed en vriendelijk en vonden wij het een verademing dat het ook zo kan. Gewoon vriendelijk professioneel en vooral vrolijk. Alles werd netjes achtergelaten en opgeruimd. De panelen zijn superstrak gemonteerd en de kabels netjes afgewerkt. Het ziet er zeer mooi uit. Ook over de nazorg zijn we zeer tevreden. Zelfs de aanmelding bij de energieleverancier werd gedaan door Romy. Kortom we zijn enorm tevreden en bevelen hun zeker aan.
Would you recommend us? Yes
- Margraten - 22 May 2021
10

Spontane, nette hardwerkende jongens

Helaas moesten ze door het slechte weer terugkomen om de panelen te plaatsen, maar gingen niet eerder weg tot alles helemaal klaar was. Het electriciteitsgedeelte is zeer netjes afgewerkt door Bjorn. Verder goede service geleverd. Dank jullie wel!
Would you recommend us? Yes
- Roermond - 22 May 2021
10

Goed werk én service!

Goed en netjes werk geleverd, professioneel en volgens mij goede kwaliteit. Daarnaast prima opvolging van mails, telefoontjes ed. en last but not least, aardige mensen met een hoge gunfactor
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 21 May 2021
10

Heel goed

De uitleg en het uitbrengen van de offerte waren zeer goed. De monteurs die de panelen zijn komen plaatsen waren vriendelijk en netjes
Would you recommend us? Yes
- Munstergeleen - 21 May 2021
10

Goede prijs, goed materiaal, top installatie

Na zo'n 6 aanbieders te hebben vergeleken, van grote tot kleinere partijen, uiteindelijk gekozen voor de Duurzame Jongens. Als niet geheel onwetende consument (vroeger zelf ook zonnepanelen verkocht en geïnstalleerd) kan ik oprecht zeggen dat ze hier weten wat ze doen. De offerte stak goed in elkaar, kwaliteit van het aangeboden materiaal is dik in orde en de respons en service in het voortraject was goed, niet in de laatste plaats van de back-office (Romy). Verder is de schouw & installatie perfect op elkaar afgestemd. Er zijn geen vraagtekens meer voordat ze beginnen en ze voorzien je van goed advies passend bij de situatie. Ze waren niet het goedkoopste (netjes in het midden) maar wel het beste in z'n totaliteit. Nu de panelen geplaatst zijn durf ik dat ook over de installatie te zeggen. Boy en zijn team hebben echt goed werk geleverd, netjes, vakkundig en goed advies over de punten die eventueel nog anders konden tijdens de installatie. Je merkt dat deze Jongens (en meiden) het snappen: Goede prijs/kwaliteit, uitstekende service en installatie in 1x goed zorgt voor tevreden klanten die je aanbevelen. Dus mocht je nog twijfelen over deze Jongens (en meiden, verbeterpuntje @Boy), ik kan ze van harte aanbevelen!
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 20 May 2021
10

kann man nur weiterempfehlen

gutes preis-leistungsqalität saubers montieren der anlage
Would you recommend us? Yes
- kerkrade - 20 May 2021
10

Vakkundig bedrijf

Zonnepanelen en nieuwe meterkast bij ons geïnstalleerd. Super vriendelijk personeel, vakkundig en heel bekwaam.

Response from the company

Beste familie Sluijsmans, Bedankt voor uw positieve review, hier is ons team erg blij mee! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 20 May 2021
10

Vriendelijk en kundig

Vandaag zijn ondanks dat het heel slecht weer was onze zonnepanelen geplaats. Fijne vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg en alles netjes opgeleverd! Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.
Would you recommend us? Yes
- Beek lb - 17 May 2021
10

Uitstekende ervaring

Zeer tevreden met dit bedrijf. Correcte en uiterst professionele benadering. Tijdens het eerste bezoek werd goed naar de klant geluisterd en werd meegedacht om tot een optimaal voorstel te komen. Alle afspraken werden correct nagekomen en klant werd goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen. De installatie is zeer netjes en correct uitgevoerd. De installateurs zijn bereid om net die stap extra te zetten (zonder extra kosten werd een kleine reparatie aan de dakgoot uitgevoerd). Zeer goede uitleg van de installatie en de uitgevoerde werkzaamheden, kortom geen enkel tekortkoming.

Response from the company

Beste Roger, Hartelijk dank voor dit enorme compliment! Natuurlijk nu nog hopen op mooi weer, zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 17 May 2021
9

Top

Alles van 1ste min intake, tot het plaatsen van de panelen was alles top geregeld.

Response from the company

Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve review! Dat de zon maar gauw gaat schijnen. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 14 May 2021
10

Zeer tevreden

Al meteen bij het maken van een afspraak een goed gevoel. Zeer correct bezoek gehad en alles netjes uitgelegd. Aansluitend concurrerende offerte ontvangen en opdracht verstrekt. Installatie kon binnen 4 weken worden geplaatst! Op dag van installatie netjes halfuur van te voren telefonisch contact gelegd om aan te geven hoe laat men er zou zijn. Meteen bij aankomst netjes voorgesteld. Zeer correct en beleefd. Goede communicatie met mij als gebruiker en nemen de tijd om e.e.a. duidelijk te maken. Netjes en snel gewerkt en alle rommel/ defect geraakte pannen meegenomen.. Kon nergens aan zien dat ze waren geweest, behalve dan aan de prachtige panelen op ons dak! Pluim voor Lars en zijn kompaan

Response from the company

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review! We doen ons werk met veel plezier en helpen de klant graag om het maximale uit de installatie te halen. We wensen u vele zonnige uren toe! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Baarlo - 12 May 2021
10

Heel goed

het werk heel netjes gedaan

Response from the company

Beste Wiel, Bedankt voor uw review, hier zijn we erg blij mee! Veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Kerkrade - 10 May 2021
10

Uitstekend gewerkt!

Goede uitleg van de mogelijkheden om het beste resultaat te behalen. Geen moeite teveel om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk te verwerken. Kortom zeker aan te bevelen!

Response from the company

Beste Mariska, Hartelijk dank voor uw positieve review! Nu nog hopen op vele mooie dagen, zodat u kunt genieten van uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Geleen - 10 May 2021
10

Super !!!!

van offerte aanvraag tot en met installatie: super. Ik werd 30 minuten voor installatie gebeld en om 8:00 was het team aanwezig. Door de vrij grote prive installatie waren ze pas om 18:30 klaar. een heel fijn jong team dat erg netjes werkt en je bij iedere stap informeert wat ze gedaan hebben en wat ze gaan doen. Alles netjes opgeruimd, kortom een zeer tevreden klant en absoluut een aanrader. Fam Hanssen uit Bunde

Response from the company

Beste Jos, Bedankt voor uw review en aanbeveling! Hier worden we helemaal blij van. Veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- BUNDE - 10 May 2021
10

Geoliede machine

Deze week hebben de Duurzame Jongens ons dak voorzien van een set strak gelegde gitzwarte zonnepanelen. Dat een huis met zonnepanelen ook mooi kan zijn hebben de Duurzame Jongens echt bewezen. Al vanaf de offerte-aanvraag hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Geen verkooppraat maar gewoon luisteren naar wat de klant wil en daar het advies op baseren. Tijdens het gehele traject werken de Duurzame Jongens als een geoliede machine. Iedereen heeft een taak en iedereen van adviseur tot backoffice en van technisch schouwer tot monteur, werkt volgens een vast stramien, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Nog even nabellen of alles in orde is en tijdens het werk nog wat aanpassingen doen in de meterkast, zijn eigenschappen die laten zien dat het mensen zijn die hun werk graag doen en hun vak verstaan. Ook het plezier dat de monteurs hadden tijdens het werk was erg aangenaam. Normaal kijk je wel enigszins op tegen klussen aan net huis, maar deze dag heb ik met plezier thuis gewerkt. Alles werd ook brandschoon achtergelaten. Ik kan de Duurzame Jongens echt aanbevelen. Ga zo door Jongens en Meisjes!

Response from the company

Beste Roel, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling, super! Wij wensen u veel zon-uren toe. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Roermond - 9 May 2021
10

Een prima keuze!

We zijn zeer tevreden over het hele traject van voorlichting, verkoop en montage van de zonnepanelen. De monteurs waren vakkundig, klantvriendelijk en werkten erg netjes. Zeker aan te bevelen.

Response from the company

Beste Renè, Bedankt voor uw mooie aanbeveling! Veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 8 May 2021
9

Medewerkers zijn vriendelijk en werken correct. Goed, netjes en snel werk afgeleverd.

Medewerkers zijn vriendelijk en werken correct. Goed, netjes en snel werk afgeleverd.

Response from the company

Beste, Bedankt voor uw positieve review, dit geeft ons weer nieuwe energie! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Born - 6 May 2021
8

Service hoog in het vaandel!

De jongens, en meiden, stellen van het 1e contact tot oplevering, en ook daarna nog, alles in het werk om de klant tevreden te stellen. Ze denken mee en staan open voor eigen inbreng, mits de kwaliteit gewaarborgd wordt. De communicatie verloopt op een vriendelijke manier. Al met al blij dat we de zonnepanelen via de Duurzame Jongens hebben aangeschaft!

Response from the company

Beste Iris, Wauw, wat een positieve review! Hier zijn we heel blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Roermond - 4 May 2021
9

Zeer toegankelijk en professionele bedrijf

Het telefonisch contact met de back office (Romy)zeer fijn goed uitleg duidelijk met afspraken. De montage van de panelen en de montage van de stoom verdeler zeer professioneel aangesloten aangesloten. alle netjes opgeruimd. Zeer nette jongens die het werk gedaan hebben de baas zelf werkte mee. Echt een aanrader de duurzame jongens

Response from the company

Beste Roy, Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn dat u de communicatie met ons kantoor maar ook de installatie als prettig heeft ervaren. Dit horen wij uiteraard graag van onze klanten. We wensen u veel plezier en opbrengst van uw nieuwe installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 4 May 2021
8

goed werk geleverd

goed werk geleverd m.b.t. zonnepanelen montage. nu alleen nog de administratieve afhandelingen.

Response from the company

Beste Pie, Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn dat we alsnog alles samen met u hebben kunnen afronden m.b.t. de administratieve zaken rondom uw installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 28 April 2021
9

Goed

Zeer netjes gewerkt zou ze bij iedereen aanbevelen perfect gewerkt mannen onze dank hier voor Gr giel

Response from the company

Beste Giel, Hartelijk dank voor de positieve review, heel fijn om terug te lezen! Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 22 April 2021
9

heel fijn en correct

heel fijn en correct afspraken goed nagekomen alles uitgekomen hoe gepland goeie vakmensen.

Response from the company

Beste Guus, Hartelijk dank voor uw positieve review! Hier zijn we erg blij mee. Veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Bosch - 20 April 2021
10

Van begin tot eind goed begeleid.

Alle contact telefonisch of persoonlijk verliep goed. Er werd met ons meegedacht, goede uitleg en fijne mensen hier gehad. Het plaatsen verliep vakkundig Wij zijn dik tevreden Dank aan Romy voor je extra hulp.

Response from the company

Beste Margret, Hartelijk dank voor de review, super fijn om terug te lezen. Wij wensen jullie veel zonuurtjes toe! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 18 April 2021
9

Goede levering

Ze zijn geweldig vriendelijk en secuur en mooi afgewerkt

Response from the company

Beste Peter, Bedankt voor uw positieve review! Hier zijn we erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 15 April 2021
9

De duurzame Jongens hebben prima werk geleverd!

Vandaag zijn de zonnepanelen door de Duurzame Jongens geplaatst. Leuke enthousiaste jongens die plezier hebben in hun werk en daarnaast kwalitatief super werk leveren. Top Service guys! Ww

Response from the company

Beste Bert, Hartelijk dank voor uw mooie review! Veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 13 April 2021
10

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Van begin (advies en offerte traject) tot het eind (uitvoering en aftersales) zeer goed geholpen.

Response from the company

Beste Stef, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren en positieve review! Hier worden wij erg blij van. Dat de zon maar gauw gaat schijnen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? No
- Landgraaf - 12 April 2021
10

Professionaliteit en Service

Van begin tot eind professionaliteit, goede uitleg en begeleiding. Zowel het 1e gesprek, als de telefonische ondersteuning, mail contact en de technische jongens. Mensen die weten wat ze doen en met passie hun werk uitvoeren.

Response from the company

Beste Claudia, Bedankt voor uw mooie review! Hier zijn wij heel blij mee en dit geeft ons nieuwe energie. Wij wensen u veel plezier toe met uw zonnepanelen-installatie! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Wessem - 7 April 2021
10

Kundig, (klant)vriendelijk en vrolijk!

Ons steile dak werd met enthousiasme begroet. Na een uitgebreide uitleg werden alle punten en wensen doorgenomen en na een kop koffie gingen de drie mannen vrolijk aan het werk. Heel gestructureerd en netjes, met ieder een duidelijke taak. De Duurzame Jongens hebben de lat hoog liggen; vakmanschap en klantvriendelijkheid gaan hand in hand. En het dak? Dat is een plaatje geworden! We wekken vanaf vandaag onze eigen electriciteit op, een mooi moment.
Would you recommend us? Yes
- Landgraaf - 2 April 2021
10

Uitstekend

Zonnepanelen laten installeren. Prima service. Duidelijke uitleg. Werken nauwkeurig, netjes, veilig en snel. Het is goed te merken dat ze weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Beschikken over vakkennis. Daarnaast heel beleefd en aardig. Na afloop weer een duidelijke uitleg wat ze gedaan hebben.
Would you recommend us? Yes
- Voerendaal - 31 March 2021
10

komen afspraken na, werken netjes, denken mee, betaalbaar, vriendelijk, laat de zon nu maar schijnen

komen afspraken na, werken netjes, denken mee, betaalbaar, vriendelijk, laat de zon nu maar schijnen

Response from the company

Beste Jeanette, Bedankt voor de positieve review, super om terug te lezen. Veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Dat de zon maar gauw gaat schijnen! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Born - 29 March 2021
10

Goede service en snelle levering

Goede prijs en vakkundig advies. Behalve duurzaam zijn het ook nog fijne jongens in de omgang. Ik zou zeggen ga zo door...

Response from the company

Beste Loek, Hartelijk dank voor uw positieve review! Hier zijn we erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Would you recommend us? Yes
- Sittard - 22 March 2021
10

De duurzame jongens hebben gewoon geweldig werk geleverd

Ze zijn netjes op tijd begonnen. Hebben alle vragen beantwoord en netjes hun werk afgeleverd. Ze nemen ook de tijd om je te helpen en ze gaan pas als alles klaar is.
Would you recommend us? Yes
- Schinveld - 22 March 2021
10

Nét dat streepje voor!

De Duurzame Jongens onderscheiden zich door nét dat streepje voor t.o.v. andere installateurs. Ze verstaan hun vak, geven goede voorlichting, werken zeer nauwkeurig, maar bovenal zijn ze zeer klantgericht en erg vriendelijk. Ze komen hun afspraken na en leveren vakwerk, zowel wat de montage van de panelen betreft als de elektrische aansluiting ervan. Vanaf het eerste contact sprak hun enthousiasme ons aan en konden we met een goed gevoel een deal sluiten. Bedankt, jongens!
Would you recommend us? Yes
- Ulestraten - 4 March 2021
9

Professioneel

Van begin tot eind op professionele wijze begeleid
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 3 March 2021
10

Hele fijne jongens, vakmannen en werken heel keurig!

Geen piet-piraat bedrijf. Ze adviseren je zoals het is! Ik heb meerdere offertes opgevraagd en bij die andere bedrijven had ik het idee dat het allemaal van die verkopertjes waren; snelle jongens, inhoudelijk geen kennis. De Duurzame jongens was echt een verademing! Pure vakmensen. Ik zou ze absoluut aanraden!
Would you recommend us? Yes
- Urmond - 18 February 2021
10

Prima bedrijf met perfecte service

De mannen van “De Duurzame Jongens” hebben perfect werk afgeleverd. Uiterst netjes en plezierig in de omgang en niets is te veel. Gaan pas weg als alles tot in de puntjes is afgehandeld en schoon gemaakt. We zijn zeer tevreden!
Would you recommend us? Yes
- Mheer - 6 February 2021
10

Alles perfect gedaan

Het plaatsen van zonnepanelen en de gesprekken vooraf is allemaal heel goed verlopen. Er is keurig werk afgeleverd. Wij zijn erg tevreden. Top.
Would you recommend us? Yes
- Heerlen - 5 February 2021
9

Prima werk goede en vriendelijke monteurs.

De werkzaamheden verliepen zeer goed en hebben alles netjes gemonteerd en afgewerkt, de uitleg was duidelijk en bedankt voor de fijne samenwerking. Ze verdienen de naam duurzame jongens.
Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 31 January 2021
10

Net werk met goede uitleg door vakkundige monteurs

De installatie van onze zonnepanelen verliep zonder problemen. Na aankomst werd de situatie nogmaals bekeken en zelfs nog een betere optie gezien voor de aansluiting. Er is snel en schoon gewerkt. Vragen werden direct beantwoord. Pas nadat alles 100% zeker werkte zijn de monteurs vertrokken. Kortom wij hebben niks aan te merken op de werkwijze en kennis. Als laatste een opmerking over de monterus zelf. Vriendelijke jongens die de klant juist behandelen. Dit mag zeker gezegd worden omdat dit helaas niet meer vanzelfsprekend is tegenwoordig. Goed gedaan mannen.
Would you recommend us? Yes
- Nieuwstadt - 27 January 2021
10

prima bedrijf

prima uitleg over alles. alle vragen werden beantwoord,overal was een oplossing voor. installatie super verlopen,de jongens hebben genoten van de chocoladekoekjes alles werd netjes opgeruimd. leuk jong bedrijf met een prima service en prima vakbekwame medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn.
Would you recommend us? Yes
- geleen - 18 January 2021
10

Vriendelijk personeel, netjes en goed werk

Zie korte beschrijving
Would you recommend us? Yes
- Brunssum - 14 January 2021
9

Top!

Duidelijke werkwijze, goede communicatie, bekwaam personeel. Alle elementen voor een goede samenwerking en een op maat gemaakt/klantgericht resultaat.
Would you recommend us? Yes
- Posterholt - 12 December 2020
10

Super werk geleverd!

Vandaag de installatie van zonnepanelen super uitgevoerd. Goed werk geleverd en ook nog erg behulpzaam, netjes en meedenkend.
Would you recommend us? Yes
- Smeysters - 7 December 2020
8

Prima ervaring.

Goed werk afgeleverd.
Would you recommend us? Yes
- Sittard - 5 December 2020
9

Vakkundig, gedreven en beleefd

Jonge ondernemers met dito medewerkers. Harde werkers, goede meedenkers, vrolijke werksfeer en doorgaan tot 't klaar is, zelfs op de warmste dag van het jaar! Snel inspelend op onverwachte zaken, initiatiefrijk bij nieuwe uitdagingen, de mensen gaan ervoor en de klanten spinnen er wol bij.
Would you recommend us? Yes
- Posterholt - 1 December 2020
9

Prettige samenwerking

Goede voorlichting en goede uitvoering.
Would you recommend us? Yes
- Maastricht - 25 November 2020
247 customers rate us with a 9.6/10