Airco Heerlen

Een airconditioning is tegenwoordig steeds vaker nodig. Dit komt doordat we warme zomers en steeds beter geïsoleerde huizen hebben. Deze huizen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer nog beter binnen wordt gehouden. Dit is goed voor de stroom- of gasrekening, maar niet voor uw gezondheid. Van te veel warmte kunt u al snel hoofdpijn krijgen en duizelig worden. Vandaar dat mensen tegenwoordig een airco niet meer als een luxeproduct zien, maar als een must. Een airconditioning kopen in Heerlen is een hele investering. Dit is niet alleen een investering vanwege het kostenplaatje wat er meestal bij komt kijken, maar ook omdat een moderne optimalisatie, zoals airco’s, uw huis meer waard maken en zorgen voor meer aanzien. Wilt u uw huis optimaliseren? Een airco kopen in Heerlen helpt hierbij.

Heeft u hier vragen over of heeft u interesse in het kopen van een airconditioning in Heerlen? Wij leveren en monteren onze airco’s. Ook komt onze installateur de airco in Heerlen persoonlijk voor u installeren. Heeft u al een airco in Heerlen of Heerlerbaan? Naast het leveren en installeren kunnen wij uw airco ook onderhouden, zodat deze extra lang meegaat. Heeft u nog altijd vragen? Neem gerust contact met ons op. Bij De Duurzame Jongens kunt u namelijk terecht voor al uw vragen en ons team biedt u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

Adviesgesprek
aanvragen!

Klaar om te profiteren van de voordelen van een airco? Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Alleen de hoogste kwaliteit airco’s

Heeft u een ruim huis en wilt u altijd de beschikking hebben tot een fris en gekoeld huis in de zomer? Eén airco kopen in Heerlen is dan niet voldoende. Wij van De Duurzame Jongens zijn gespecialiseerd in airco’s en raden het u aan om zeker meerdere airco’s in huis te laten installeren. Zo krijgt u een optimaal en effectief resultaat. Voor een goed resultaat moet u echter wel de juiste airco hebben. Er bestaan namelijk veel verschillende airco’s. De beste airco voor in huis is een vaste airco. Bij een vaste airco zou u bij elke kamer die u wilt koelen één unit moeten plaatsen. Dit is echter geen probleem bij een mobiele airco of een draagbare airco. Deze werken alleen minder goed en zijn minder functioneel als de vaste airco’s in Heerlen. Dit komt doordat vaste airco’s doorgaans een beter koelvermogen hebben. Daarnaast zijn vaste airco’s veel zuiniger dan mobiele airco’s in Heerlen. Een vaste airco kan niet alleen maar gebruikt worden om een woning te koelen. Airco’s kunnen in de winter ook uw woning verwarmen. Dit is zelfs duurzamer dan een Cv- ketel. Doordat er warme lucht via een warmtepomp wordt geblazen werkt het niet alleen sneller maar verbruikt het ook nog eens minder gas. Met als gevolg dat uw energierekening zal dalen. Naast dat uw energierekening daalt draagt u ook bij aan een duurzame maatschappij en dat is waar wij voor staan en willen gaan.

Airco installeren

Voor het plaatsen van één of meerdere airco’s hebben de meeste mensen hulp nodig. Heeft u ook geen verstand van het installeren en plaatsen van airco’s? Geef dan een belletje en ons team staat op het juiste adres voor u klaar. Ons team is namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van een airco in Heerlen. Ze bezitten over de juiste certificaten en verrichten deze taak dagelijks. Voordat ons team bij u langskomt, zorgen wij ervoor dat onze duurzaamheidsadviseur langs is geweest voor een gesprek en een technische inspectie, zodat zowel wij als u op de hoogte zijn van de situatie. Op deze manier kunnen wij kijken naar het kabeltraject, de montageplaatsen en andere technische aspecten. Met deze duidelijkheid en inzicht stellen wij een offerte op met alle bijbehorende kosten.

Een airconditioning kopen in Heerlen

Belangrijke informatie die u moet weten als u een airco koopt is dat er heel veel verschillende aanbieders zijn. Denk als klant altijd aan uw wensenlijstje. U bent tenslotte de klant en op zoek naar de ideale airco in Heerlen. Een belangrijke functie van een airconditioning is bijvoorbeeld het ontvochtigen van de ruimte in huis. Bij minder vochtige ruimtes kunnen bewoners de warmte beter kwijt. Met deze geconditioneerde ruimte merkt u gelijk als u binnen loopt dat het ook meteen een verademing geeft. Verder is een airco met een hoger vermogen ook altijd duurder in de aanschaf dan een airco met een lager vermogen. Dit is tijdens het kopen van een airconditioning in Heerlen ook erg belangrijk om te weten. Bovendien heeft het vermogen invloed op de ruimte die u wilt koelen. Heeft u bijvoorbeeld een airco met 30 tot 40 Watt koelvermogen? Dan is dit gelijk aan een ruimte van 100 tot 135 m³. Om een airco te kopen in Heerlen is het daarnaast belangrijk om rekening te houden met de verschillende soorten airco’s die beschikbaar zijn. Om zeker te zijn van uw zaak kunnen wij van De Duurzame Jongens u helpen.

Airco kopen in Heerlen

De Duurzame Jongens werken ook met extra service. Wij willen immers zorgen voor een duurzame toekomst, ongeacht of u zich in Heerlen, Beek, Susteren, Helden of elders bevindt. Naast airco’s kunnen wij dus ook voorzien van zonnepanelen, thuisbatterijen en duurzame daken, die deze duurzame toekomst voor u en ons realiseert. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over de zonnepanelen of andere duurzame mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een airco in uw woning?