Bespaar geld en gas
met een warmtepomp

Verwarm uw woning duurzaam met een warmtepomp van De Duurzame Jongens. Beter voor het milieu en uw portemonnee!

Adviesgesprek
aanvragen!

Klaar om te profiteren van de voordelen van een warmtepomp? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Een warmtepomp kopen

Warmtepompinstallaties zijn de energievoorziening van de toekomst! Dit betekent dat uw gasgestookte cv-ketel wordt vervangen door een elektrische warmtepomp. En dat u (straks) niet meer op gas kookt, maar elektrisch. Stap voor stap zal heel Nederland van het gas afgaan. Als ervaren installateur helpen wij u graag bij het verduurzamen van uw woning.

Bij De Duurzame Jongens kunt u kiezen tussen een hybride of all electric warmtepomp. Het verschil zit in de manier waarop ze uw huis van warmte voorzien.

Hybride warmtepomp

Dit systeem combineert een warmtepomp met een bestaande verwarmingsbron, meestal een cv-ketel. Het schakelt tussen de hybride warmtepomp en de ketel op basis van de buitentemperatuur en energie-efficiëntie. Ideaal als u de overstap naar volledige elektrische verwarming wilt maken.

All electric warmtepomp

Dit systeem gebruikt uitsluitend elektriciteit om uw huis te verwarmen en te koelen. Het is efficiënt, milieuvriendelijk en maakt u onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Perfect als u volledig wilt profiteren van duurzame energie.

Waarom een warmtepomp?

Een warmtepomp is een duurzaam en betaalbaar alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. U bent minder afhankelijk en geniet van warmte zonder de hoge kosten.

Een warmtepomp biedt efficiënte verwarming voor uw huis, omdat deze warmte uit de buitenlucht of grond haalt en naar binnen brengt. Het resultaat? Lagere stookkosten en toch een comfortabele leefomgeving.

Warmtepompen zijn milieuvriendelijk, omdat ze gebruikmaken van hernieuwbare warmtebronnen en weinig tot geen broeikasgassen uitstoten. U draagt zo bij aan een groenere toekomst.

Sommige warmtepompen bieden ook koeling in de zomer, waardoor u het hele jaar door comfort hebt, ongeacht het weer.

Profiteer van subsidiemogelijkheden om uw investering in een warmtepomp betaalbaar te maken. Daarnaast kunt u geld lenen tegen 0% rente.

Een warmtepomp kopen bij de Duurzame Jongens

Vrijblijvend adviesgesprek!

Klaar om te profiteren van de voordelen van een warmtepomp? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Veelgestelde vragen over warmtepompen

Gemiddeld bespaart u 50% op uw gasrekening. Uiteraard is dit afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij maken graag een berekening op basis van o.a. uw huidige gasverbruik en de isolatiewaarde. Vervolgens kunnen we uw energiebesparing berekenen. Gericht op nu en de toekomst. Neem contact op voor advies.

Dat is een vraag die wij vaak krijgen. De meest gekozen warmtepomp is de all electric (lucht/water) warmtepomp. Welk type u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidige gasverbruik, aantal vierkante meter van uw woning, isolatiewaarde en veel andere factoren. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met duurzaamheidsplan.

De aanschaf van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen is altijd een goed idee. Zo profiteert u van een dubbele opbrengst en kunt u zelfs 100% groene stroom produceren. Gemiddeld heeft u tussen de 7 en 12 zonnepanelen nodig voor een warmtepomp. Natuurlijk is dit een inschatting en niet voor iedereen hetzelfde. Wij maken graag een precieze berekening voor u. Neem contact op

Vanaf 2026 is een hybride warmtepomp de standaard voor het verwarmen van nieuwe woningen. In 2022 kondigde de overheid aan dat huishoudens dan geen nieuwe cv-ketel meer mogen kopen. Ook voor bestaande woningen worden warmtepompen steeds meer gestimuleerd, bijvoorbeeld met financiële voordelen. Meer weten? Neem contact op.

Woningeigenaren en zakelijke gebruikers kunnen gebruikmaken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor het nemen van besparende en duurzame maatregelen in hun bestaande woning of bedrijfspand. Hoeveel subsidie u precies krijgt, is afhankelijk van enkele factoren. Controleer voor aanschaf van de warmtepomp of u in aanmerking komt. In het algemeen kunt u uitgaan van een bedrag tussen de € 1.000 en € 3.000.