Voordelig elektrisch rijden
met een eigen laadpaal

Rijd op uw eigen groene stroom met een laadpaal van De Duurzame Jongens. Altijd een volle accu!

Adviesgesprek
aanvragen!

Wenst u een adviesgesprek voor een laadpaal? Vraag dan een adviesgesprek aan via onze website . Let op: wij plaatsen alleen laadpalen i.c.m. een van onze andere producten.

Een laadpaal kopen

De wereld van mobiliteit is aan het veranderen. Elektrische voertuigen zijn de toekomst! En wij zijn er om ervoor te zorgen dat u er klaar voor bent. Laad uw elektrische auto eenvoudig en efficiënt op met een laadpaal van De Duurzame Jongens. De combinatie met uw zonnepanelen, maakt elektrisch rijden helemaal interessant. Ontdek onze laadpalen voor thuis en maak de overstap naar groener rijden vandaag nog.

Aanbod laadpalen voor thuis

Bij De Duurzame Jongens bieden we diverse laadpalen voor thuisgebruik. Wij adviseren u graag over de laadpaal die het beste bij uw situatie past.

Groener rijden in 3 stappen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze duurzaamheidsadviseur.

Ontvang een duurzaamheidsplan met laadpaal inclusief installatie.

Na de plaatsing bij u thuis, kunt u direct beginnen met laden en besparen.

Een laadpaal kopen bij de Duurzame Jongens

Vrijblijvend adviesgesprek!

Wenst u een adviesgesprek voor een laadpaal? Vraag dan een adviesgesprek aan via onze website . Let op: wij plaatsen alleen laadpalen i.c.m. een van onze andere producten.

Veelgestelde vragen over laadpalen

Een eigen laadpunt thuis of op kantoor is een slimme investering voor de toekomst. De exacte kosten zijn o.a. afhankelijk van de plek van de laadpaal welke aanpassingen van de meterkast nodig zijn. Een algemene indicatie is daarom lastig. Neem contact op voor een offerte.

Elke meterkast is geschikt voor een laadstation. Er zit wel een verschil tussen 1-faseladen en 3-faseladen. Dit heeft met de laadsnelheid te maken. Verder heeft u een aparte stroomgroep nodig, zodat uw laadpaal altijd blijft werken. Ook bij een stroomstoring.

Meestal is thuis laden goedkoper dan onderweg opladen bij openbare laadstations. Onderweg verschillen de prijzen per aanbieder. Thuis betaalt u de kilowattuurprijs direct aan uw energieleverancier. In combinatie met zonnepanelen is dit de beste keuze.

Het is belangrijk om te letten op het laadvermogen. Bij De Duurzame Jongens werken we uitsluitend met kwaliteit A-merken. We zoeken graag uit welke laadpaal voor u het meest geschikt is. Neem contact op voor persoonlijk advies.

Momenteel is er in Nederland geen subsidie voor particulieren die een laadpaal aan huis willen. Als bedrijf kunt u wel aanspraak maken op subsidie voor elektrische laadpalen, waaronder de MIA, KIA en Vamil regelingen. Neem contact op voor persoonlijk advies.