Gratis energie met
onze zonnepanelen

Wek uw eigen groene stroom op met zonnepanelen van De Duurzame Jongens. Een investering die het waard gaat zijn!

Bespaarcheck
aanvragen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Zonnepanelen kopen

Bent u op zoek naar zonnepanelen om zelf groene stroom op te wekken? Dan bent u bij de Duurzame Jongens aan het juiste adres. Zonnepanelen kopen betekent niet alleen een investering in uw toekomst, maar ook een rendabele keuze met terugverdientijd van 3 tot 4 jaar. Geniet jarenlang van gratis stroom en profiteer van diverse financiële voordelen!

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen verminderen uw elektriciteitskosten. U wekt gratis uw eigen energie op, waardoor u minder afhankelijk bent van energiebedrijven en hun tarieven. Geniet van lagere rekeningen en bespaar geld!

Zonne-energie is milieuvriendelijk. Met een zonnepaneleninstallatie vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een schonere planeet voor toekomstige generaties.

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw huis. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een woning met zonnepanelen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke voordelen.

Zonnepanelen helpen om gedeeltelijk of volledig onafhankelijk te worden van het reguliere elektriciteitsnet, vooral als u batterijopslag toevoegt. U bent zo minder kwetsbaar voor stroomstoringen.

Zonnepanelen waren nog nooit zo voordelig! Maak gebruik van subsidiemogelijkheden voor zonne-energie en ontvang belastingvoordelen. Het is een investering die zichzelf terugverdient.

Zonnepanelen kopen bij de Duurzame Jongens

Vrijblijvend adviesgesprek!

Benieuwd naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Wanneer u jaarlijks meer stroom terug levert dan wat u afneemt, ontvangt u een lagere vergoeding voor het overschot dat u produceert. Dit is de terugleververgoeding. Het exacte bedrag wordt bepaald door uw energieleverancier. Meer informatie vindt u hier.

Als u stroom opwekt die u op dat moment niet gebruikt, dan levert u dit terug aan het energienet. Vervolgens wordt dit verrekend met de stroom die u afneemt. Dit heet salderen. Hierbij geldt dezelfde prijs als voor uw stroom. Meer informatie vindt u hier.

Met een Energiebespaarlening kunt u tegen gunstige voorwaarden geld lenen voor het verduurzamen van uw woning. De rente is meestal aftrekbaar van de belasting. Er geldt 0% rente voor huishoudens met een gemeenschappelijk inkomen onder de 60.000 euro. Meer informatie vindt u hier.

Als u beschikt over zonnepanelen, kan een thuisbatterij heel interessant zijn. Hiermee kunt u het overschot van uw zonnepanelen opslaan en gebruiken op momenten waarop uw zonnepanelen te weinig of geen energie produceren. Momenteel is er nog geen thuisaccu subsidie beschikbaar. Maar de verwachting is dat dit wel gaat komen en thuisbatterijen richting toekomst steeds interessanter worden!

Smart home living is het inzetten van domotica om het comfort, de duurzaamheid en de veiligheid van uw woning te upgraden. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch de verlichting, verwarming en ventilatie sturen om onnodig energieverlies te voorkomen. De thuisbatterij, inclusief een slim energiemanagement, is een trend die de komende jaren zal doorbreken.