Jongens én dames die
hun vak verstaan

Geniet van onafhankelijkheid met uw eigen zonne-energie. De Duurzame Jongens maken uw woning klaar voor een duurzame toekomst.

Duurzaam met een glimlach

Vrolijk, enthousiast, gedreven. Dát zijn wij: De Duurzame Jongens. We arriveren met een zonnestraal op ons gezicht. Tot in de puntjes voorbereid, klaar om aan de slag te gaan. Met veel passie en plezier doen we waar we goed in zijn: uw woning verduurzamen in stijl.

 

Duurzaam met een glimlach. Daarvoor moet u bij De Duurzame Jongens zijn!

Wij maken zelfvoorzienend wonen bereikbaar voor iedereen

Een wereld waarin onafhankelijkheid de standaard is, en waar off-grid wonen bereikbaar is voor iedereen. We zien het als onze persoonlijke missie.

 

De afgelopen jaren zijn De Duurzame Jongens uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf van ruim 30 medewerkers. Handige, stoere mannen. Vriendelijke, attente vrouwen. Samen vormen we één krachtig familiair team. Dat alles weet te perfectioneren. Tot in de kleinste details. Problemen lossen we op, uitdagingen gaan we aan. Kwaliteit en service: daar staan we voor. Dag in, dag uit werken we aan een duurzame wereld.

All-in service is wat ons onderscheidt

Duurzaam met een glimlach. Dat is ons fundament! Bij De Duurzame Jongens geloven we dat duurzaamheid hand in hand gaat met gemak en comfort. Van advies tot installatie en van oplevering tot nazorg: met onze all-in service ontzorgen wij u van begin tot eind.

Onze kernwaarden

Bij De Duurzame Jongens staat duurzaamheid centraal. Het is de kern van onze bedrijfsfilosofie. We voeren onze werkzaamheden zo uit dat we minimale schade toebrengen aan het milieu. We zijn zuinig op natuurlijke hulpbronnen, focussen op energiebesparing en gebruiken hernieuwbare energiebronnen als dat kan. Ook zijn we fan van recycling en proberen we materialen te hergebruiken. En we werken alleen samen met leveranciers die – net als wij – next level duurzaam denken.

Kwaliteit is superbelangrijk voor ons. Zowel in onze dienstverlening als in onze producten. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en leggen de lat hoog voor onszelf. Dit houdt in dat we alleen werken met kwaliteit A-merken waar wij volledig achterstaan. We werken samen met betrouwbare leveranciers en doen iedere dag opnieuw ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Veiligheid is onze prioriteit, voor onze medewerkers én onze klanten. We creëren een prettige werkomgeving, waarin alle medewerkers de juiste trainingen en tools krijgen om hun taken goed uit te voeren. Onze mensen en energieoplossingen voldoen aan alle normen, certificeringen en veiligheidsvoorschriften. We nemen maatregelen om risico’s te beperken en communiceren duidelijk over veiligheidskwesties. Samen als één team, één familie.

Meet the team

Vorige
Volgende

Ook werken bij De Duurzame Jongens?