Jongens die
hun vak verstaan

Geniet van onafhankelijkheid met uw eigen zonne-energie. De Duurzame Jongens maken uw woning klaar voor een duurzame toekomst.

De Duurzame Jongens

Vrolijk, enthousiast, gedreven. Dát zijn wij: De Duurzame Jongens. We arriveren met een zonnestraal op ons gezicht. Tot in de puntjes voorbereid, klaar om aan de slag te gaan. Met passie en plezier doen we waar we goed in zijn: een duurzame woning creëren in stijl.

 

Zonnepanelen met een glimlach. Daarvoor moet u bij De Duurzame Jongens zijn.

Ons verhaal

Het verhaal van De Duurzame Jongens begint hier. Bij Boy Weijgertse en Wayne Siebenga. Vrienden voor het leven, partners voor de toekomst. Een gouden duo met een bijzondere missie: uitblinken in de beleving rondom zonnepanelen-installaties. En zo daadwerkelijk het verschil maken. Écht iets bijdragen aan de maatschappij. Met tevreden klanten en gelukkige medewerkers. Dat was de droom, die nu onze realiteit is.

De afgelopen jaren zijn De Duurzame Jongens uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf van 17 medewerkers. Handige, stoere mannen. Vriendelijke, attente vrouwen. Samen vormen we een krachtig familiair team. Dat alles weet te perfectioneren. Tot in de kleinste details. Problemen lossen we op, uitdagingen gaan we aan. Kwaliteit en service, daar staan we voor. Dag in, dag uit werken we aan een duurzame wereld.

Ons team

Vorige
Volgende

Ook lid worden van het team?