Airco Limburg

Een goede toekomst is een duurzame toekomst. Daar worden we het steeds meer over eens. Vandaar dat we steeds meer investeren in duurzaamheidsmaatregelen in ons huis. Zo ook in alternatieve manieren om ons huis van stroom te voorzien en te verwarmen en koelen. Laat dat nou nét zijn waar De Duurzame Jongens in gespecialiseerd zijn. Dus, woont u in Limburg en bent u op zoek naar bijvoorbeeld een airco? Daar kunnen wij u bij helpen. Een airco in Limburg zorgt ervoor dat uw woning in de zomer aangenaam koel blijft en in de winter lekker opwarmt. Tegenwoordig is een airco geen overbodige luxe meer, omdat het niet alleen duurzamer is, maar ook geld bespaart. Dus, overweegt u om een airco te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Adviesgesprek
aanvragen!

Klaar om te profiteren van de voordelen van een airco? Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom een airco kopen in Limburg?

Een airco kopen in Limburg zorgt ervoor dat uw woning in de zomer wordt gekoeld en in de winter wordt verwarmd: zo wordt u voorzien van het juiste binnenklimaat, het gehele jaar door. Daarom is dit dé toekomst. Net zoals het opwekken van uw eigen groene energie. U kunt dan ook het meeste rendement uit een airco halen in combinatie met zonnepanelen, waardoor het minderen van gasverbruik verder wordt gestimuleerd. Wat fijn is, want de kosten voor gas worden steeds hoger. Een airco installeren in Limburg is dan ook veel goedkoper en efficiënter dan een Cv-ketel.

Maar hoe werkt het dan precies? Nou, zowel bij koelen als verwarmen wordt er door de airco lucht gebruikt uit de omgeving. Bij koelen wordt de warme lucht uit de ruimte gehaald, afgekoeld middels een koelvloeistof in de airco en weer als koude lucht de ruimte in geblazen. Terwijl bij verwarmen de warme lucht uit de buitenlucht wordt gehaald. Zelfs als het koud is zit er namelijk nog warmte in de lucht. Deze warme lucht wordt vervolgens de ruimte in geblazen. Dit werkt niet alleen sneller, maar verbruikt ook veel minder energie. Een airco kopen in Limburg is dus zeker een goede en duurzame investering.

Airco installeren in Limburg

Als u ervoor kiest om een airco in Limburg te kopen bij De Duurzame Jongens – een airco specialist – dan kiest u voor goede service en hoge kwaliteit. Wij laten onze duurzaamheidsadviseur bij u langskomen voor een adviesgesprek en technische inspectie. In het adviesgesprek bespreken we ook andere mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning. Op basis hiervan stellen wij een offerte samen waarin wij u advies op maat geven. Zo weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bij De Duurzame Jongens kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een airco. Wij zetten graag dat stapje extra en daarom kunt u bij ons ook terecht voor het installeren en onderhouden van uw airco in Limburg. Onze STEK gecertificeerde installateurs zorgen voor een snelle en betrouwbare installatie van uw airco. Daarbij krijgt u toegang tot een handige app, waarin u continu uw verbruik kunt monitoren. Zo kunt u aanpassen waar nodig, zodat u altijd het meeste uit uw duurzaamheidsmaatregelen kunt halen.

Airco kopen in Limburg bij De Duurzame Jongens

Airconditioning kopen in Limburg? Dat doet u bij De Duurzame Jongens. Onze producten zijn van topkwaliteit en ze zijn uiteraard allemaal maximaal veilig. Wij kunnen onze kwaliteit garanderen, omdat wij uitsluitend met A-merk airco’s werken, zoals de merken Panasonic, LG, MaxiCool, Mitsubishi en meer. Ook vinden wij duurzaamheid belangrijk, dus als u airco gaat kopen in Limburg voorzien we u van stevige units met een laag energieverbruik. Onze ervaren en gecertificeerde installateurs komen de airco vakkundig bij u installeren, zodat u snel kunt genieten van een prettig binnenklimaat. Wij streven naar een duurzame toekomst voor iedereen, doet u mee? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons ook terecht voor de levering, het plaatsen én het onderhoud van airco’s en zonnepanelen. Samen naar die duurzame toekomst, van Maastricht en Weert tot aan Venray!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een airco in uw woning?