Airco Sittard

Door middel van een airco kunt u genieten van een perfect aangenaam binnenklimaat. Door een airco in Sittard te installeren kunt u in de zomer genieten van een heerlijk koele woning. Ook in de winter is een airco in Sittard rendabel. Zo kunt u uw woning verwarmen met een airco en daarmee u gasverbruik zo een 30 tot 50% verminderen. Om het gasverbruik nog meer verminderen zou u gebruik kunnen maken van duurzame energie zoals zonne-energie en uw dak, muren en vloeren goed isoleren. Naast dat een airco de temperatuur verbetert worden met filters en een luchtzuiveringsfunctie vuile stofdeeltjes verwijderd. U zorgt dus niet alleen voor een wereld met een schonere lucht maar ook voor een schonere woning. Wilt u ook duurzamer gaan wonen en zo veel geld verdienen? Of heeft u vragen over het installeren bij een airco in Sittard? Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen en adviseren.

Airconditioning kopen in Sittard

Wanneer u een airconditioning wilt kopen in Sittard staan wij graag voor u klaar. Wij van De Duurzame Jongens leveren, installeren en onderhouden uw airco installatie. Wij hebben als ambitie het streven naar een duurzame toekomst. Dit doe wij door middel van het verduurzamen van woningen. Een airconditioning kopen in Sittard is daar ook een onderdeel van. Een airco geeft het meeste rendement gecombineerd met zonnepanelen. Veel mensen denken dat een airco alleen kan worden gebruikt bij het koelen van een woning. Het tegendeel is waar. Een airco is ook een prima oplossing voor het duurzaam verwarmen ruimtes. De warme lucht uit de ruimte wordt door de airco gezogen door de warmtepomp en weer verspreidt. Niet alleen duurzamer maar ook effectiever en goedkoper dan je gehele woning verwarmen met een Cv- ketel.

Wij staan voor een top kwaliteit en maximale veiligheid. Duurzaam betekent namelijk ook langdurig meegaan. Wij werken uitsluitend met A-merk airco’s, dit betekent een stevige airco met een laag energieverbruik. Als erkend STEK airco installateur kunnen wij dit volledig in-house uitvoeren. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van een betrouwbare service wanneer u een airconditioning wilt kopen in Sittard.

Airco installeren in Sittard

Voordat wij uw airco gaan installeren in Sittard komt onze duurzaamheidsadviseur langs voor een adviesgesprek. In dit gesprek kunnen we meerdere mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning bespreken. Wij willen dat u de beste oplossing krijgt voor uw situatie. Wij kijken bijvoorbeeld naar het kabeltraject, de montageplaats en andere technische aspecten. Op basis hiervan maken wij een offerte, deze bestaat uit een advies op maat met bijbehorende kosten. Waar wij een airco kunnen installeren in Sittard hangt af van uw woning en situatie. Het is namelijk van belang dat de unit vrij in een ruimte staat. Een installateur moet namelijk rekening houden met bepaalde aspecten.

Welke airco u kan installeren in Sittard hangt af van het vermogen. De koelcapaciteit wordt namelijk berekend op basis van de inhoud van de ruimte en warmtefactor. Meestal is dit in Nederland 30 tot 40 Watt koelvermogen voor elke kubieke meter.

Wij kunnen uw airco er naast dat die goed werkt ook stijlvol laten uitzien. Met een airco cover wordt er buiten de buitenunit een omkasting gebouwd. Dit kan in verschillende materialen en kleuren. Deze airco covers zijn duurzaam, onderhoudsvrij en decibel verlagend. Het is geschikt voor elke airco en het heeft geen enkele invloed op de verwerking. Heeft u vragen over deze airco cover of over het installeren van een airco? Neem dan contact met ons op. Naast kwalitatieve airco’s installeren in Sittard staat een goede service bij ons voorop en beantwoorden wij graag al uw vragen.

Meer dan alleen airco kopen in Sittard

Voor een optimale opbrengst is alleen een airco kopen in Sittard niet genoeg. Het is niet verplicht om onderhoud aan een airco uit te voeren. Desondanks is het voor een blijvende werking noodzakelijk. Achterstallig onderhoud kan er namelijk voor zorgen dat uw airco minder doet koelen, de energiekosten laat stijgen of lawaai gaat maken. Door middel van onze onderhoudscontracten kunnen wij u een jaarlijkse inspectie en onderhoud garanderen. In een onderhoudscontract worden alle afspraken met betrekking tot onderhoud vastgelegd zodat u verzekerd bent van de beste service.

Een airco kopen in Sittard bij De Duurzame Jongens is een goede investering in uw toekomst. Om er nog meer uit te halen kunt u naast een airco ook kiezen voor een milieubewuste duurzame dakbedekking. Een duurzame dakbedekking is onderhoudsvrij, laat de waarde van uw pand stijgen en werkt isolerend. De isolerende werking heeft een positieve invloed op de werking van uw airco. Ook kunnen er makkelijkere zonnepanelen op gelegd worden die ervoor zullen zorgen dat u gratis energie gaat opwekken. Wilt u meer weten over onze duurzame dakbedekking? Of wilt u weten wat het precieze rendement in uw geval is als u ook zonnepanelen laat installeren? Wij delen graag al onze kennis over dit vakgebied. Wij hopen dat wij u niet alleen kunnen overtuigen om de maatschappij te verduurzamen, maar ook om te investeren in uw eigen toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een airco in uw woning?