Airco Venray

Heeft u geen prettig binnenklimaat en is het steeds te warm of te koud bij u in Venray? Dan is een airco in Venray voor u de oplossing. Wij van De Duurzame Jongens zijn gespecialiseerd in airco’s en bieden veel verschillende keuzes en opties aan. Om de beste mogelijkheden te bespreken en de beste keuze te maken helpen wij u graag. Daarnaast is het niet alleen gunstig voor de temperatuurregeling in uw huis of bedrijfsruimte, maar ook als u graag energiezuinig wilt leven. Een airco gebruikt veel minder gas dan een Cv- ketel. Hierdoor bespaart u jaarlijks enorm veel geld op uw energierekening. Een airconditioning blaast koude of warme lucht uit waardoor de ruimte snel is gekoeld of wordt verwarmt. Het gebruik maken van een Cv-ketel is hierbij dus niet nodig. Een airco kan namelijk veel efficiënter uw woning verwarmen. Woont u in Venray en wilt u een airco kopen in Venray of heeft u nu al vragen en wilt u de eventuele mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op en wij staan voor u klaar.

Adviesgesprek
aanvragen!

Klaar om te profiteren van de voordelen van een airco? Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Airco kopen in Venray

Ook in Venray helpen De Duurzame Jongens u bij het kopen, onderhouden en installeren van uw airco. Wij van De Duurzame Jongens zijn in heel Limburg werkzaam. We staan voor een duurzame wereld en willen daadwerkelijk het verschil maken en een steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit doen we met handige stoere mannen en vriendelijke attente vrouwen. Dit team vormt samen een krachtige eenheid dat staat voor kwaliteit, service, tevreden klanten en gelukkige medewerkers. Verder zijn ze erg enthousiast, vrolijk en gedreven. Een airconditioning kopen in Venray geeft u niet alleen een aangename temperaturen in huis, maar is ook een investering voor uw huis. Een huis met de nieuwste technologieën, zoals een nieuwe airco levert tegenwoordig een hogere prijs op in de huizenmarkt. De waarde van uw huis zal dus ook stijgen. Andere manieren om uw huis meer waard te laten worden is het leggen van zonnepanelen op uw daken of het goed isoleren van uw woning. Het isoleren van uw woning zorgt niet alleen voor een hogere woningwaarde, maar ook voor een betere binnentemperatuur, minder geluidsoverlast en lagere stookkosten.

Voor het kopen van een airco gaat u niet zomaar even naar de winkel. U bekijkt dit rustig en zoekt naar veel informatie. Het is namelijk voor de meeste mensen toch wel een kostenplaatje om aan te schaffen. Woont u in Venray en heeft u een airco nodig? Weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn en/of twijfelt u nog steeds over het kopen van een airconditioning in Venray? Neem dan gerust contact op met De Duurzame Jongens. Ons team helpt u graag.

Stappenplan airconditioning kopen in Venray

Een airconditioning kopen in Venray gaat als volgt. Wanneer u ervoor gekozen heeft om een airconditioning te kopen bij de Duurzame Jongens komt er een van onze duurzaamheidsadviseurs langs om een adviesgesprek en een technische inspectie uit te voeren. Zo weten wij wat de situatie is van de woning en bent u ook op de hoogte gesteld van de mogelijkheden en de situatie. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar het kabeltraject dat nodig is, de montageplaats van de airco in Venray en andere technische aspecten. Ook worden in het adviesgesprek meerdere mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning besproken, zoals bijvoorbeeld het laten installeren van zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij in Venray. Dan wordt er een offerte gemaakt op basis van het advies. In deze offerte vindt u uw advies op maat met alle bijbehorende kosten. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen en weet u waaraan u toe bent. Het aanvragen van een adviesgesprek kunt u dan ook altijd vrijblijvend doen. Zodra dit gebeurd is, komen wij de airco installeren in Venray.

Airco installeren in Venray

Al onze installateurs beschikken over een STEK-certificaat om uw woning te voorzien van een aangename en gewenste temperatuur binnen. Bij een airco installeren in Venray bieden wij van De Duurzame Jongens extra services, zoals elektrische aanpassingen. We bieden een totaalplaatje aan zodat u in één keer klaar bent en er niet meer naar hoeft om te kijken. Een leuk weetje voordat wij bij u een airco komen installeren in Venray is dat het gasverbruik met 30 tot 40% afneemt bij het verwarmen met uw airco. Meer leuke weetjes? In combinatie met zonnepanelen bespaart u maandelijks veel energie. Het is koel in de zomer en warm in de winter. Via een app genaamd Smart Home Manager kunt u uw energieverbruik monitoren/optimaliseren en met filters en/of een luchtzuiveringsfunctie kunt u vuile stofdeeltjes uit de lucht verwijderen. Wij bieden naast airco’s ook zonnepanelen aan. Verder zijn er ook covers beschikbaar in verschillende kleuren die u over uw airco kan plaatsen. Zo is uw airco in Venray ook mooi te verwerken in uw woning. Het past bij het interieur, ze zijn duurzaam, decibel verlagend en onderhoudsvrij. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn namelijk door heel Limburg actief van Venray tot aan Maastricht. Ook voor eventuele vragen over eerdere aankopen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een airco in uw woning?