Beoordelingen

Lees hoe anderen onze dienstverlening ervaren.

10

Kwalitatief goed werk afgeleverd

Het geheel is soepel verlopen, van inspectie tot installatie. De installateurs zijn vriendelijk en denken goed mee in de beste opties. Netjes werk afgeleverd, tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 24 januari 2022
10

Wij zijn in onze nopjes.

Duurzame jongens, bedankt jullie hebben echt hard gewerkt. Het waren maar een paar paneeltjes;) ( 30st) dit binnen een dag. Alles word goed geregeld van begin tot het einde, de jongens zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Werken netjes ruimen tussendoor en erna op. Ze zijn zeer vakkundig. Wij zijn blij hoe alles verlopen is en raden de duurzame jongens ten zeerste aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 20 januari 2022
9

Komen afspraken goed na en leveren wat is afgesproken

Zonnepanelen en elektrische aansluitingen in goed overleg keurig geïnstalleerd en eindresultaat mag er zijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Rene, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en fijn om te lezen dat u tevreden bent! Heel veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 19 januari 2022
10

Super!!!!!!

Voordat de ploeg komt belt er een op we stappen nu in de auto. Zijn er zo. Was erg prettig. Dan bij aankomst stelt iedereen zich netjes voor. En lopen we een rondje door de woning waar wat moet komen. Werken goed door. Zeer vriendelijk personeel wat ook nog tijd neemt als er in middag de kinderen weer thuis komen en vragen hebben. Deze mensen werken heel erg schoon. Stofzuiger overal erbij. Kan deze firma heel erg aanbevelen. Aan einde dag hebben ze ook nog even wat slechte stukken dakbedekking gerepareerd. Kreeg ook nog adviezen voor het dak van de garage en daarna uitleg over de airco en de zonnepanelen die ze hadden geïnstalleerd. Super. Mogen nog eens terugkomen om dan de dakbedekking te doen op de garage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 19 januari 2022
10

Wij zijn zeer tevreden over de correcte plaatsing van de zonnepanelen enz. door dit bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen , de airco ( die ook kan verwarmen )en de nieuwe meterkast door de monteurs van duurzame jongens . Enkele weken geleden vroegen we aan de vriendelijke dames van die receptie of we wat meer informatie konden krijgen. Ondanks dat Wilco het druk had , nam hij toch royaal de tijd om ons in een begrijpelijke taal het een en ander uit te leggen. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel, temeer omdat hij duidelijk en vrijblijvend advies gaf. Voor de plaatsingsdatum kregen we regelmatig bericht van de administratie ,betreffende de garantie, de aanmelding bij het garantiefonds enz. 10 januari werden de werkzaamheden in een dag gerealiseerd door een 7 man sterke monteursploeg. Dat de monteurs hun vak verstaan en op elkaar ingespeeld zijn bleek wel die dag . Ook de nazorg zoals het aanmelden, om de btw terug te ontvangen en de aanmelding bij de energieleverancier werd helemaal door de administratie verzorgd. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden . wij zijn zeer tevreden. Dank aan iedereen van de Duurzame Jongens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GELEEN - 18 januari 2022
10

super service

Zeer duidelijke uitleg. Wij hebben gefinancierd via overheid. Invulling liep moeilijk voor overheidslening, maar je kunt hun altijd bellen. Jongens die alles kwamen installeren, waren vriendelijk. Legde alles goed uit. Werkte netjes en lieten alles schoon achter.

Reactie van het bedrijf

Beste Nicole, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw zonnepanelen. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 17 januari 2022
10

toppie

14 Januari j.l zonnepanelen geplaatst heel vriendelijk en aardig personeel,werken accuraat,ruimen netjes op. Ben 100 % tevreden,zal dan ook mijn ervaringen elders kenbaar maken. Bedankt mensen

Reactie van het bedrijf

Beste Klaas, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 15 januari 2022
9

geweldig

de werknemers van De Duurzame Jongens hebben bij ons geweldig werk afgeleverd ondanks dat ze onverwachte problemen op het dak tegenkwamen hebben ze die ook direkt prachtig mee opgelost. Goed advies vooraf en wat ze bespreken daar houden ze zich ook aan. Toppie ga zo door.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Wilma, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens! Veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 14 januari 2022
10

Ga vooral zo door.

Complimenten voor de wijze waarop de offerte gepresenteerd werd, idem voor alle collega‘s die bij de uitvoering betrokken zijn geweest en eveneens complimenten voor de dames van de administratieve ondersteuning voor hun inzet. Graag meer duidelijkheid ( handleiding! ) over de mogelijkheden die Goodwe de gebruiker kan bieden. We zullen jullie met plezier aanbevelen bij geïnteresseerden. Vriendelijke groet, Con en Wilma Bozon en een pootje van ons Apollo.

Reactie van het bedrijf

Beste Bozon, Wilma, Dank voor uw mooie review! Nu nog hopen op vele mooie dagen zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen. Wat betreft het monitoringsportal; bedankt voor de tip, dit nemen wij mee voor in de toekomst! Mocht u hier nog vragen over hebben, mag u ons altijd bellen. Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cadier en Keer. - 7 januari 2022
10

Ik ben zeer tevreden over de gemaakte afspraken, de service en de vakkundige installatie.

Na het tafelgesprek met Wayne had ik al een goed gevoel waar het bedrijf voor staat. Kwaliteit en service leveren voor een concurrerende prijs. Na akkoord gaan met de offerte, zonnepanelen en een nieuwe meterkast, werd me door Wilco telefonisch meegedeeld dat de betreffende panelen niet voor handen waren. Geen probleem. Hij kwam met een mooi nieuw voorstel wat ik zeer op prijs stelde. Na de planning voor installatie van de zonnepanelen en meterkast had ik ook interesse in een airco. Wederom schoof Wayne aan tafel aan. Ook de airco werd bij De Duurzame Jongens besteld, maar ik wilde de installatie van zonnepanelen, meterkast en airco wel op één dag geplaats hebben. Romy heeft alles in het werk gesteld om dit op korte termijn te regelen. Chapeau! Met 5 man sterk kwamen de installateurs, Lars, Rick, Tim, Dave en Chester, om de klus te klaren. Ondanks het slechte weer, koud en nat, hadden ze allen een goed humeur, wat ook weer goed is voor de werksfeer. Van 8.00 uur tot 18.00 uur hebben ze doorgewerkt om alles af te krijgen. En het resultaat is perfect. Het minste wat ik zelf kon doen was koffie met vlaai. De slogan "Zonnepanelen met een glimlach" maken jullie allemaal volledig waar. Ga zo door. Mvg. Jack en Carin.

Reactie van het bedrijf

Beste Jack, Carin, Bedankt voor uw positieve reactie en aanbeveling, hier gaan wij echt van stralen! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe zonnepanelen - installatie en heel wat zonnige uurtjes toe. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elsloo - 5 januari 2022
10

Zeer tevreden

Alles vanaf de offerte tot en met de plaatsing is naar volle tevredenheid verlopen. Als ik de Duurzame Jongens nog voor een andere klus nodig heb, kom ik zeker bij jullie terug.

Reactie van het bedrijf

Beste Raymond, Hartelijk dank voor uw positieve review! Hier worden wij blij van en doet ons team goed. Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grevenbicht - 4 januari 2022
10

Goed werk geleverd echte vakmannen

Netjes gewerkt en zeer klant vriendelijk

Reactie van het bedrijf

Beste Wendy, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoensbroek nederland - 3 januari 2022
10

De Duurzame Jongens weten wat ze doen !

Onze ervaring met de Duurzame Jongens is Uitstekend. Ze communiceren goed,met ons als klant. En als ze eenmaal de istallatie komen aanbrengen dan werken ze als een geoliede machine. Ze werken netjes en snel, en alles is tot de puntjes afgewerkt. En als ze weer weg zijn, zie je geen sporen meer van ze,alleen op je slimme meter,ze ruimen alles netjes op en geven je duidelijke uitleg over de insallatie, voor vragen kan je altijd bij ze terecht. Dus wij bevelen de Duurzame Jongens aan.

Reactie van het bedrijf

Beste Jenny, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heel fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 3 januari 2022
7

Kon beter

De montage is goed verlopen, mss hier en daar een beetje chaotisch. Wat ik niet fijn vind was de troep in huis. De vloer en houten trap helemaal inderdaad de modder, dat heeft aardig wat tijd gekost om die weer schoon te krijgen. Door het zware schooisel van de heren is de trap hier en daar beschadigd. Door de voortuin loop je niet! Ook niet als het de kortste weg is Prijstechnisch zijn jullie goed, de service was ook prima, alleen de ravage als jullie vertrokken zijn is een afknapper

Reactie van het bedrijf

Beste Renate, Bedankt voor uw review en feedback. Natuurlijk vinden we het erg jammer om te horen, dat u niet tevreden bent met de manier waarop onze monteurs de locatie hebben achtergelaten na afronding van de installatie. Dit is niet de manier waarop wij gebruikelijk werken en betreuren dit dan ook ten zeerst! Ik begreep dat u hierover reeds eerder contact met ons heeft gehad, fijn dat we dit gezamenlijk hebben kunnen oplossen en dat de montage succesvol is afgerond. Wij hebben uw feedback doorgegeven aan de betreffende monteurs, zodat zij hier de volgende keer beter op letten, nogmaals onze excuses voor het ongemak! Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Sittard - 26 december 2021
10

Service van A tot Z

Top prijs kwaliteit.. Zeer correcte en bekwaamheid van alle medewerkers..backoffice.. Chapeau De duurzame jongens

Reactie van het bedrijf

Beste Sandy, Rick, Heel erg bedankt voor de positieve reactie! Dit geeft ons team weer nieuwe energie. Heel veel plezier met jullie zonnepanelen. De monitoring zullen wij z.s.m. in orde maken. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 23 december 2021
10

In één woord KLASSE!

Na een vakkundig en vooral eerlijk advies, hebben wij bij De Duurzame jongens gekocht. Vandaag is alles naar volledige tevredenheid opgeleverd, klasse!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swalmen - 22 december 2021
9

Zeer mooi en goed gewerkt zal jullie zeker aanbevelen

Kom zelf uit de installatie branche. Vond dat de mannen goed veilig en net werken. Een pluim hiervoor.

Reactie van het bedrijf

Beste Ton, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over ons. Veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoensbroek - 22 december 2021
9

Vriendelijk-vakkundig

De mannen waren vriendelijk , werkte netjes , en zijn allen vakkundig.

Reactie van het bedrijf

Beste, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gulpen - 20 december 2021
10

goed werk geleverd

mooi op tijd begonnen , goed werk geleverd erg tevreden over de installatie de afwerking en de uitleg

Reactie van het bedrijf

Beste Anita, Hartelijk dank voor uw reactie en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over ons. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gulpen - 20 december 2021
9

hier valt niets op aan te merken

Van offerte tot oplevering enkel lof over de wijze waarop de zaken aangepakt worden. Medewerkers erg vriendelijk en vakbekwaam.

Reactie van het bedrijf

Beste heer van Wersch, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens! Laat nu de zon maar schijnen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klimmen - 17 december 2021
10

Super geregeld door alle harde werkers

Zeer positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 16 december 2021
10

Prima montage en vriendelijke medewerkers

Verkoop, backoffice en montage waren allemaal prima. Jong bedrijf dat goed aan de weg timmert. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Beste Mark, Hartelijk dank voor uw reactie en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over ons. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hulsberg - 15 december 2021
8

Straight to the point, meteen actie, snel klaar.

De monteurs van "de Duurzame Jongens" kwamen mooi op tijd en gingen meteen aan de slag. Geen nodeloos gepraat vooraf maar meteen de ladder en hoogwerker netjes en veilig geplaatst. Twee man gingen meteen op het dak aan de slag, de andere twee gingen meteen de elektriciteitskabel plaatsen vanuit de kruipruimte naar het dak. Alles was eerder geplaatst dan dat we verwacht hadden. Vervolgens werd nog opgeruimd. We zijn zeer tevreden. Als ik dan toch een puntje van kritiek mag hebben: op het dak lag veel mos dat in de zolen van de werkschoenen bleef zitten. Helaas werd dit mos mee naar binnen genomen en bleef daar in de gang en op de trap liggen en soms vastgelopen in het tapijt. Volgende keer beter voeten vegen als jullie naar binnen lopen ;-).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 14 december 2021
10

Super! "Zonnepanelen met een glimlach" maken ze méér dan waar!!!

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van onze installatie helemaal top! Stuk voor stuk fijne kerels en altijd goed geluimd. Goed advies, denken écht goed mee om alles zo netjes mogelijk te installeren. En als er dan gedurende de uitvoering iets op een betere manier mogelijk is dan wordt dit vanzelfsprekend op die manier gemaakt. Ook al kost dit meer tijd dan begroot... "beter nu meteen goed om op lange termijn een eventueel probleem te voorkomen" Uiteraard ga je ervan uit dat alles goed geregeld wordt, maar als je zó tevreden terug kunt kijken naar de dag van de daadwerkelijke uitvoering dan is dat minstens zo belangrijk! Bedankt toppers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstenrade - 14 december 2021
10

Deze jongens zijn super

Ze doen wat ze beloven gewoon goed

Reactie van het bedrijf

Beste Martin, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heel veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- SITTARD - 3 december 2021
10

Snel,professioneel,correct,

Reeds aanbevolen bij mijn collega. Zeer nette prijs met een goede sevice. Vakbekwame en snel monteurs.

Reactie van het bedrijf

Beste Stephan, Heel erg bedankt voor uw positieve reactie en aanbeveling. Hier zijn wij erg blij mee. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 3 december 2021
10

Top service en installatie

Van advies tot plaatsing en service in één woord: Top. Het adviesgesprek was helder en eerlijk. De communicatie daarna vriendelijk, pro-actief en duidelijk. De installateurs vakkundig en vriendelijk. Al met al een aanrader als je overweegt zonnepanelen aan te schaffen.

Reactie van het bedrijf

Beste Bart, Hartelijk dank voor uw reactie, wat goed om terug te lezen. Dit maakt ons hele team blij! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koren - 3 december 2021
10

Veel lof voor de Duurzame Jongens!

Een zeer deskundig en hardwerkend team. Ze zijn erg vriendelijk en werken zeer netjes. Van begin tot einde was er sprake van een prettige samenwerking. Wij zijn zeer tevreden en kunnen de Duurzame Jongens aan iedereen aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Beste Nicole, Bedankt voor uw positieve reactie en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent over De Duurzame Jongens. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Thorn - 1 december 2021
10

Zoals het hoort!

Ik ben uitermate tevreden over de dienstverlening van de Duurzame Jongens. Ik ben altijd keurig op tijd en goed geïnformeerd over het proces van het plaatsen van de panelen. De werkzaamheden op het dak en in de kelder zijn ook goed en netjes verlopen. Complimenten aan Wayne en Boy, jullie hebben een mooie zaak en ga vooral zo door!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 27 november 2021
8

Had een goede ervaring

Goed werk geleverd en een persoonlijk contact kan ik ook waarderen

Reactie van het bedrijf

Beste Frank, Bedankt voor uw positieve reactie. Hier is ons team erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade - 24 november 2021
10

Meer als voldeed aan de verwachtingen.

Op tijd aanwezig; beleefd en vriendelijk; werkte snel en efficient zonder te klagen over vreselijk waterkoud weer(!);dankbaar voor koffie; op tijd klaar en super netjes opgeruimd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- REUVER - 20 november 2021
10

Alles geheel naar wens en tevredenheid

Op tijd en volgens afspraak zeer vriendelijke monteurs schoon zonder afval opgeleverd ++!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 19 november 2021
9

Informatie en uitvoering top.

Afspraken worden nagekomen en alle" probleempjes"opgelost
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smeets - 18 november 2021
10

Vakmensen

De duurzame jongens vonden we vanaf het eerste gesprek zeer vakkundig. Goede uitleg en komen de afspraken na. Volgend jaar willen we airco en wellicht laten we die ook door hun installeren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schinnen - 12 november 2021
10

Zonnepanelen op een prettige manier en snel geplaatst

De Duurzame Jongens handelen de plaatsing op vlotte wijze af. Het voortraject verloopt prima in duidelijke communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 11 november 2021
9

vriendelijk, altijd antwoord, vakkundig.

Vanaf offerte tot en met plaatsing goed gewerkt. Er moeten wel nog wat kleine zaakjes mbt Laadpaal / monitoring afgehandeld worden. Ben wel benieuwd of dat net zo snel gaat gebeuren. We zijn tevreden en zullen de Duurzame Jongens zeker aanbevelen. Hartelijk dank voor de installatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 8 november 2021
9

Volledig aan mijn verwachtingen voldaan en meer.

Na wat aanloop verschillen hebben De Duurzame Jongens perfect werk geleverd door eerst mijn dak te upgraden zodat geen me zorgen hoef te maken over de kwaliteit van het dak als uitgangspunt. Het uitvoeren hiervan was super teamwork en ik was heel blij verrast door de zeer positive houding van iedereen in het team. Het plaatsen van de zonnepanelen ging vlekkeloos. Ook hier prima teamwork en vrolijke gezichten die veel vertrouwen uitstralen en zorgden dat alles voor elkaar kwam. Dank julie wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 november 2021
10

Super

Zeer vriendelijk. Goed in hun vak. Alles netjes achtergelaten.

Reactie van het bedrijf

Beste Mark, Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heijen - 4 november 2021
10

super professionals

Ik was sceptisch of de 12 panelen en omvormer en nieuwe groepenkast in 1 dag geplaatst zou kunnen worden Het lukte zelfs binnen 5 uur!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Munstergeleen - 2 november 2021
10

Geweldige monteurs, gedreven, vriendelijk en deskundig

Zowel het voortraject alsmede de plaatsing conform afspraak. Zeer kundig en vriendelijke monteurs. Super bedrijf.

Reactie van het bedrijf

Beste Roger, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Heel fijn dat u zo tevreden bent over ons. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- GELEEN - 27 oktober 2021
10

Perfeckt

Jongens hebben netjes gewerkt meisjes op kantoor hebben ons goed op de hoogste gehouden hoe alles verlopen zou en de informatie was duidelijk zelf dat we moesten wachten op onze andere omvormer zijn we goed geinformeert en was het wachten daarop geen probleem netje afgehandeld top jongens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hornsbroek - 27 oktober 2021
10

Goed werk geleverd

Fijn bedrijf

Reactie van het bedrijf

Beste Frits, Bedankt voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buchten - 23 oktober 2021
10

Competent , kennis van zaken

Gedegen uitleg, offerte. Apparatuur vooraf kunnen bekijken. Vakbekwame installatie. Nazorg ok.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade - 22 oktober 2021
10

Goed werk vriendelijke monteurs

Alles wat ik gevraagd heb is uitgevoerd, alleen omtrent de facturaties kan er verbetering komen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- KONINGSBOSCH - 20 oktober 2021
10

Super service en installatie

Vanaf het eerste gesprek met de accountmanager had ik een goed gevoel bij De Duurzame Jongens. Duidelijke en snelle communicatie (of dit nu tijdens gesprekken, via mail of whatsapp was). Ook de installatie zelf is professioneel en snel verlopen. Vervolgens werd het opleverdocument doorgelopen en kon ik als klant controleren of alle werkzaamheden conform afspraak waren uitgevoerd. Het hele traject is dus als prettig ervaren en ik ben erg tevreden over de Duurzame Jongens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 18 oktober 2021
9

Van begin tot eind goed geregeld.

Gewoon goed, duidelijk en volgens afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 14 oktober 2021
10

Proffessoineel, heel te vrede, vriendelijke medewerkers.

Ondanks de regen hebben de jongens toch doorgewerkt zodat we de zonnepanelen op ons dak kregen

Reactie van het bedrijf

Beste Jennifer, Bedankt voor de positieve reactie! Heel veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 13 oktober 2021
10

Het kan niet beter!

Goede adviezen, fijne mensen, perfecte installatie. Fijne en goede service vanuit backoffice!

Reactie van het bedrijf

Beste Boudewijn, Bedankt voor uw positieve review! Heel fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over De Duurzame Jongens. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- BUCHTEN - 13 oktober 2021
9

De panelen zijn tot volle tevredenheid geplaatst,

De zonnepanelen zijn vlug, veilig en naar volle tevredenheid geplaatst. Ook de begeleiding was goed.

Reactie van het bedrijf

Beste Sjef, Hartelijk dank voor de positieve reactie. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Limbricht - 13 oktober 2021
10

Top team met uitstekende service

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering heb ik zowel de mannen als dames van De Duurzame Jongens ervaren als een kundig en hard werkend team met uitstekende service en perfecte en vriendelijke communicatie. De Duurzame jongens leveren alleen producten van hoge kwaliteit en bijbehorende dienstverlening. Ze hebben kennis van zaken, leggen alles goed uit, leveren veel detail informatie, nemen regelmatig contact op om afspraken te checken en toe te lichten. Kortom: ik ben een uiterst tevreden klant en zal De Duurzame Jongens aan iedereen van harte aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Beste Lilian, Wat een mooie review, heel erg bedankt! Veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 11 oktober 2021
10

Positieve ervaring met een jong en gedreven bedrijf

Correcte en snelle telefoon aanname, fijne regeling en melding van aankomsttijden van de schouw en installatie. Goede voorlichting vooraf inzake geconstateerde mosvorming en lekkage dakgoot. Beleefde kennismaking door Gino , Jason en Rick gevolgd door uitleg wat er gaat gebeuren. Montage is uitgevoerd conform de afspraken tijdens de schouw. Alles schoon opgeleverd, kortom....prima ervaring met jullie duurzame jongens!! Met vriendelijke groet, Joop en Dorly Beckers

Reactie van het bedrijf

Beste Joop & Dorly, Bedankt voor jullie mooie reactie! Dit geeft ons allemaal weer nieuwe energie. Wij wensen jullie veel plezier met de zonnepanelen en natuurlijk heel veel zonnige uurtjes toe. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boukoul, Swalmen - 9 oktober 2021
10

Perfect, een beleefd, vakkundig en professioneel team.

Bij aankomst stelden zij zich alle 3 persoonlijk voor. Zij legden uit wie, wat en waar ging doen. Vervolgens werkten zij rustig en in onderling overleg aan de installatie van de panelen, het kabelwerk en de dakdoorvoer. Het ging allemaal op een rustige en niet storende manier. Later werd alles netjes opgeruimd en werd de werking van de verschillende onderdelen van de installatie ter plekke duidelijk uitgelegd. Geacht Management van de Duurzame Jongens, bedankt dat jullie zo'n professioneel team bij ons het "Project Zonnepaneel" hebt laten uitvoeren !! Met heel vriendelijke groet, ing. H. Mennis. Spaubeek. e-mail: hmennis@home.nl tel: +31 464432308 mob: +31 623070110.

Reactie van het bedrijf

Beste Hub, Hartelijk dank voor uw mooie reactie, dit waarderen wij enorm. Nu nog hopen op vele mooie dagen, zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spaubeek - 7 oktober 2021
10

Prima!

Zonnepanelen zijn snel en prima geplaatst.

Reactie van het bedrijf

Beste Lieke, Hartelijk dank voor de positieve review! Veel zonnige uurtjes gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 4 oktober 2021
9

De werkzaamheden zijn op een prettige manier geheel volgens afspraak verricht.

Goede planning en communicatie. De betrokken medewerkers zijn allen prettig in omgang en leveren goed werk af. Geen spijt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Susteren - 3 oktober 2021
10

Alles volgens afspraak, kundige vakmensen.

Zeer tevreden over de hele gang van zaken vanaf de offerte tot en met het installeren. Alles prima geïnstalleerd en uitgelegd. Ook administratieve afhandeling allemaal heel goed, duidelijk en snel geregeld. Kortom: TOP!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 2 oktober 2021
10

Prima gewerkt alles tip top

Komen netjes hun afspraken na ,werken snel door word keurig opgeruimd en zeer vriendelijk en behulpzaam ook de dames van de administratie zijn zeer behulpzaam

Reactie van het bedrijf

Beste, Heel erg bedankt voor uw positieve reactie. Hier is ons team heel blij mee! Heel veel plezier met de zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek - 30 september 2021
10

Leuke, spontane en goede Mannen.

Goede ervaring op gedaan met de Duurzame Jongens, en netjes gewerkt . Zeer tevreden over hun werkzaamheden ! Toppie Mannen , tot de volgende klus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 28 september 2021
10

Top service

Top service

Reactie van het bedrijf

Beste Daan, Hartelijk dank voor jouw positieve review! Heel veel plezier met de zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 27 september 2021
10

Op en top professionaliteit!

Vanaf de intake zeer goed begeleidt. Mensen met verstand van zaken en bereidt een stapje extra te doen. Oplossingsgericht denken en alles in een zeer vrolijke werksfeer. Zeker een aanbeveling waard!

Reactie van het bedrijf

Beste Mitchell, Hartelijk dank voor jouw positieve reactie en aanbeveling. Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent. Heel veel plezier met jouw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 27 september 2021
10

Hard werkende en vakkundige jongens

Vriendelijke hard werkende aardige jongens, die weten wat ze doen. Zou er graag eens een ( of meer) willen drinken. Ook aan de telefoon goed geholpen door de dames.

Reactie van het bedrijf

Beste Jean, Hartelijk dank voor de positieve review! Heel veel plezier met uw zonnepanelen. Kom gerust een keer langs! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eys - 11 september 2021
10

Ze hebben super service geleverd

Het was een feestje om deze jongens aan het werk te zien. Kwaliteit en plezier straalt er vanaf. Daarvoor had ik ook op basis van gevoel voor de Duurzame jongens gekozen. Nogmaals dank!

Reactie van het bedrijf

Beste René, Bedankt voor de mooie review, heel fijn om terug te lezen. Heel veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- OBBICHT - 8 september 2021
10

Goede aflevering, vriendelijk, beleefd! Onderling echte collegae.

Goede voorlichting en Alles wat beloofd werd ook waargemaakt. Ploeg die de werkzaamheden realiseerden super vriendelijk en beleefd met de nodige humor zoals jeugd moet zijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Hartelijk dank voor de positieve review en fijn dat u tevreden bent. Heel veel plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hulsberg - 4 september 2021
8

Goede en gezellige werkjongens

Onze ervaring met de duurzame jongens is goed geweest. De zonnepanelen zijn goed geplaatst en er is voldoende uitleg geweest hoe alles werkte. Als er nog vragen zijn kun je altijd terugvallen op de administratie. Romy heeft over alles wat je vraagt wel een antwoord. Het was best gezellig met de monteurs, ze vertelden precies waar ze mee bezig waren. Overal zijn foto’s van gemaakt, die krijg je inclusief rapport toegestuurd. Al met al een goede ervaring. Lou en Truus Candel

Reactie van het bedrijf

Beste Lou, Wat een super review, hele mooie woorden! Wij zijn heel blij dat u tevreden bent. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 2 september 2021
10

Uitstekend en professioneel bedrijf!

Professioneel bedrijf met perfecte communicatie! Ze houden je goed op de hoogte van A tot Z. Ze zijn goudeerlijk en denken in het belang van de klant mee. De installatie is ook uitstekend verlopen, heel fijn personeel met een possitieve vibe. Netjes alles opgeleverd en opgeruimd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederweert - 31 augustus 2021
9

Ein sehr professionelles Team

Unsere Dachpaneelen wurden von einem sehr professionellen Team installiert. Jedes Teammitglied wusste, welche Arbeiten zu verrichten waren und so entstand kein " Leerlauf " in der Durchführung. Alle Fragen wurden, auch für einen Laien verständlich, ausführlich beantwortet. Fazit: Dieses Team kann man nur weiter empfehlen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade - 26 augustus 2021
10

Uitstekende communicatie en keurige installatie

Vandaag waren de duurzame jongens bij mij om zonnepanelen te installeren. Er werd keurig 's morgens gebeld dat ze ietsje later zouden zijn. Daarna kwamen vier uiterst vriendelijke mannen om aan de installatie te beginnen. Op een kleine communicatie fout na met betrekking tot de meterkast is verder alles keurig volgens plan verlopen. Ik ben zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ubachsberg-Voerendaal - 24 augustus 2021
10

Super

Vanaf het 1e contact was het super. Offertes zijn duidelijk. Personeel vriendelijk en betrokken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 23 augustus 2021
10

Super goed bedrijf

Dit bedrijf komt zijn afspraken na en zorgen voor een goede klant relatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraag - 23 augustus 2021
10

Professioneel enthousiast en vriendelijk bedrijf

Van de offerte tot aan de installatie zeer tevreden over de dienstverlening van de Duurzame Jongens. Duidelijke uitleg bij het adviesgesprek. Proactieve en behulpzame backoffice-medewerkers. Monteurs zijn vriendelijk, netjes en zijn bereid om extra service te geven wanneer nodig. Geen 9-5 mentaliteit wat je vaak bij andere bedrijven ziet. Dit bedrijf onderscheidt zich duidelijk van de rest met haar vriendelijke service en professionele aanpak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Thorn - 19 augustus 2021
10

Fijn en goed werk geleverd in alle opzichten.

Een prettige ervaring hebben we opgedaan met de keuze, de voorbereidingen en het plaatsen van zonnepanelen op ons platte dak. Als belangrijk hebben ondervonden dat "De Duurzame Jongens" een veelzijdig deskundig bedrijf is. Het heeft vakbekwaam en vriendelijk personeel in dienst die oplossingsgericht te werk gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schinveld - 18 augustus 2021
10

Uitstekende installatie van A tot Z

Betreft onze tweede installatie van zonnepanelen. Hele prettige samenwerking met De Duurzame Jongens. Van offerte en schouw tot oplevering: prima advies, professionele aanpak, heel erg netjes en cf. afspraak gewerkt. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen aanraden om met De Duurzame Jongens in zee te gaan. Tot ooit als de thuisaccu moet worden geplaatst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 18 augustus 2021
8

Prima en netjes gewerkt

Er wordt zelfs doorgewerkt tijdens de bouwvak om achterstand weg te werken die ontstaat door het slechte weer. De jongens hebben netjes gewerkt en altijd overlegd voordat zij verder gingen. Helaas zit het wel eens tegen waardoor niet alles in 1 dag opgeleverd kon worden. (De elektromonteur liep uit bij een andere klus). Er is wel netjes contact met overleg en wil men zelfs in de weekenddagen komen. Alles wordt ook netjes opgeruimd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 13 augustus 2021
10

Top werk geleverd

Goede uitleg en zeer goede werknemers die de klus gemaakt hebben. Kortom top bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein - 12 augustus 2021
10

Zeer accuraat en netjes gewerkt.

De panelen zijn, zover ik kan beoordelen snel en vakkundig geplaatst waar zeer zeker v.w.b. de bekabeling, rekening gehouden werd met mijn wensen. Alle medewerkers waren heel vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Zelfs mijn dakgoot hebben ze, zonder dat ik het vroeg, even schoongemaakt. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bocholtz - 5 augustus 2021
10

On time, competent, enthusiastic, friendly, helpful

They were absolutely great. They got the work done without any fuss, the installation is clean and well-done, the electrical work is very tidy, the panels are working well, and the follow-up support has been top notch. Highly recommended.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 augustus 2021
10

topgasten

alles van begin tot einde top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoensbroek - 3 augustus 2021
9

Heel erg professionele, aardige en correcte medewerkers

De levering van de zonnepanelen was een aantal keren uitgesteld wegens leveringsproblemen. Hierover is altijd correct is gecommuniceerd. Op de dag van de installatie is alles plezierig en zeer professioneel verlopen. Ik verwacht dat het serviceniveau ook zo hoog zal zijn bij problemen Wat een aardige medewerkers! Maar vooral hun correcte optreden heeft indruk gemaakt. Ik kan iedereen aanbevelen om zonnepanelen via de Duurzame Jongens aan te schaffen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 28 juli 2021
9

Deskundige en zorgvuldige uitvoering van alle werkzaamheden

Het team van Duurzame jongens was zeer goed gecoördineerd en werkte met grote zorg. De uitvoering van het werk was volledig en ondanks de grote inspanning in één dag voltooid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vijlen - 24 juli 2021
10

Toppers!!!

Van het in begrijpelijke taal en correcte advies van Wilco, de vakkundige installatie van onze zonnepanelen door de vriendelijke “jongens” Rick, Rick, Gino en Lars tot de snel reagerende en adequate ondersteuning van Romy van het backoffice is onze eerste indruk over het gehele traject de juiste gebleken. De Duurzame Jongens (en meisje) zijn Toppers!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 23 juli 2021
9

Wij bevelen de Duurzame Jongens aan.

Vandaag werden onze zonnepanelen geplaatst, nadat onze eerste geplande afspraak geannuleerd moest worden omdat nog niet alle onderdelen aanwezig waren. De plaatsing is prima verlopen. Ondanks dat de monteurs later waren dan gepland (waarvoor excuses werden aangeboden) hebben ze tot 21.45u doorgewerkt om de plaatsing vandaag nog af te kunnen ronden. De monteurs waren alledrie erg beleefd en hebben keurig gewerkt. Onze ervaring met dit bedrijf is positief. Wij zullen de Duurzame Jongens zeker aanbevelen bij vrienden/bekenden die ook geinteresseerd zijn in het plaatsen van zonnepanelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 20 juli 2021
10

Vriendelijk, correct, advies gevend en secuur.

De werkzaamheden werden vandaag 19 juli perfect afgehandeld. De jongens waren deskundig en vriendelijk en ook hard werkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haelen - 19 juli 2021
8

goede ervaring

Prima ervaring. De kwaliteit en service is prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 19 juli 2021
10

zeer tevreden!

nette service van begin tot einde. in het hele proces van offerte aanvragen tot en met leggen netjes te woord gestaan en goed geholpen. ook voor de dag van plaatsen alleen maar lovende woorden. hardwerkende mannen die netjes opruimen en de boel schoon achter laten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maastricht - 12 juli 2021
9

Heel positief

Vriendelijk en deskundig personeel. een aanbeveling waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stramproy - 12 juli 2021
9

Mijn ervaring is 100 procent positief

De zakelijke kant is prima en het personeel ook . Zeer behulpzaam en correct. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Limbricht - 12 juli 2021
9

Top

Een top bedrijf met geweldig hardwerkende mannen ! Vriendelijk , werken netjes , goeie en eerlijke uitleg !Kortom zeer tevreden en ken iedereen hun aanbevelen ! Blij dat wij voor duurzame jongens hebben gekozen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 9 juli 2021
9

Prima bedrijf met ervaren werknemers

Plaatsing zonnepanelen is prima verlopen. Netjes alles gemonteerd in een halve dag (22 panelen). Mannen zijn correct en werken door. Een klein puntje van aandacht is de communicatie. We zouden op de hoogte worden gehouden wanneer ze terugkwamen omdat enkele panelen niet functioneerden, wat een klein euvel was. Hier hebben we zelf achteraan moeten bellen. Daarna is alles snel opgelost. Dus we zijn zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papenhoven - 6 juli 2021
10

Super goed, beleefd en netjes werk geleverd

We kunnen de duurzame jongens alleen maar heel erg aanbevelen. Van het orientatie gesprek tot en met de oplevering erg vriendelijk, duidelijk en goed geholpen. Oa de goot werd nog extra schoongemaakt en een storing in onze bedrading (niet door hun veroorzaakt natuurlijk) opgelost. Dit alles als extra service. Boy, Rick en Rick, dank jullie wel voor jullie geweldige service! Ook Wayne bedankt voor het eerlijke orientatiegesprek (waarin je aangaf dat de meterkast vervangen een veilige en slimme actie zou zijn op dit moment ivm BTW teruggave)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum - 6 juli 2021
10

Super service complimenten!

Wij willen de duurzame jongens bedanken voor het advies en de installatie van onze zonnepanelen en omvormer. Vanaf begin tot einde goed en professioneel geholpen. De jongens waren allemaal behulpzaam, kundig en vriendelijk. Ik zou iedereen de duurzame jongens kunnen aanbevelen. Laat de zon maar schijnen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cadier en Keer - 1 juli 2021
8

Servicegericht en vriendelijk

Nauwkeurig werk, no nonsens instelling, heel tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 1 juli 2021
9

Goede en duidelijke manier van werken.

Een zeer fijne manier van communiceren en werken door de duurzame jongens. Tijdige en duidelijke communicatie, gepaard met een goede kwaliteit van werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 26 juni 2021
10

Super

Correct en zeer vakbekwaam met duidelijke goede uitleg over het systeem; een aanrader!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 25 juni 2021
10

Van begin tot einde zeer goed

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was het gewoon zeer goed. Duidelijke offerte, de vragen werden snel en correct afgehandeld, zowel door de dames op kantoor alsook de vragen betreffende de offerte. Tot slot de montage. Keurig werk opgeleverd tot volle tevredenheid.

Reactie van het bedrijf

Beste John, Bedankt voor uw mooie review, dit waarderen wij enorm! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 22 juni 2021
10

Goed, snel en mooi werk geleverf

Leuke vrolijke jongens

Reactie van het bedrijf

Beste Sander, Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cadier en keer - 22 juni 2021
10

Snel en secuur

Top werken flink door en werken heel secuur

Reactie van het bedrijf

Beste Patricia, Bedankt voor uw positieve reactie, hier zijn we erg blij mee! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Urmond - 16 juni 2021
10

Prima werk geleverd

De Duurzame Jongens onderscheiden zich meteen al door een eerlijk verhaal, met een reële inschatting van de installatie. Bij de (niet zo doorsnee) installatie goed werk afgeleverd, netjes en vakkundig gemonteerd en 100% werkend en schoon opgeleverd. Ook alle elektra volgens alle normen veilig en netjes afgewerkt. Laat nu de zon maar schijnen, dan hebben wij ook die glimlach!

Reactie van het bedrijf

Beste Pierre, Bedankt voor uw mooie review, hier gaan wij ook van stralen! Wij herkennen ons volledig in de door u omschreven werkwijze, dat is precies hoe wij werken om onze klanten tevreden te stellen. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 15 juni 2021
10

heel goed

afspraken goed nagekomen en een zeer goede aflevering netjes en zorgvuldig gewerkt.

Reactie van het bedrijf

Beste Guus, Hartelijk dank voor de positieve review! Laat de zon maar schijnen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 15 juni 2021
9

Goede backup van kantoor

Na verschillende offertes bij dit bedrijf te hebben opgevraagd over zonnepanelen op ons dak kregen we iedere x keurig een nieuwe offerte met alle nieuwe gegevens, de uitvoering is degelijk en het personeel weet waar ze mee bezig zijn, na montage kregen we een digitale map met onder andere foto's wat er op het dak gedaan was
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 12 juni 2021
10

Super !!

Na het eerste contact een super vertrouwd gevoel bij De Duurzame Jongens niet lang hoeven wachten op de offerte en plaatsen en het plaatsen van de zonnepanelen ging ook erg zorgvuldig en netjes de mannen weten wat ze doen super !! en ook nog de meterkast vernieuwd top service !! heel vriendelijk personeel zowel de mannen als de dames op kantoor !!! echt een aanrader De Duurzame Jongens !!!!

Reactie van het bedrijf

Beste Patricio, Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! Hier is ons hele team erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 10 juni 2021
10

Kom superlatieven tekort om te beschrijven hoe goed de installateurs van De Duurzame Jongens zijn

Kom superlatieven tekort om te beschrijven hoe goed de installateurs van De Duurzame Jongens zijn. Verstand van zaken en laten dus ook merken dat ze van een technisch ingewikkelde uitleg een simpele kunnen maken, zodat het voor de gebruiker te begrijpen is. Tussen definitieve offerte en installatie zaten welgeteld 24 uur. De Duurzame, Fijne, relaxte, Kundige en Snelle Jongens thankxxss
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Einighausen - 9 juni 2021
10

Binnen 4 uur een prima lopend systeem geinstalleerd.

Jordy en Diego hebben deskundig de zonnepanelen en alles wat daarbij hoort geinstalleerd. Op een bijzondere prettige manier hebben zij met ons gecommuniceerd. Wij zijn goed geinformeerd tijdens en na hun werk. Ook met Wayne hebben wij vooraf goede afspraken kunnen maken en de administratieve ondersteuning van Romy is top. Wij zijn zeer tevreden over de Duurzame Jongens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg aan de Geul - 9 juni 2021
10

Professioneel amateurisme.

Drie leuke duurzame jongens die met plezier werken en meer doen dan dat wat moet.

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Bedankt voor de positieve review, goed om te lezen. Veel zonnige uurtjes gewenst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 8 juni 2021
10

Zeer correct en betrokken.

Prima werkwijze en contact met de klant was respectvol en netjes. Compliment aan de jongens gegeven. Menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen. Echt geweldig. Met vriendelijke groet, Caroline Cuijpers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 8 juni 2021
10

Niks dan lof voor De Duurzame Jongens

De info-verstrekking van offerte t/m installatie van de zonnepanelen is goed. Ook tijdens de installatie wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd. Op de dag van de installatie was het nogal warm. Geen enkel probleem. De medewerkers bleven vriendelijk en gingen door tot de klus geklaard was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 juni 2021
10

Professioneel geïnstalleerd, Deskundig personeel

Vandaag hebben de Duurzame Jongens ons dak voorzien van 20 zonnepanelen (in naam van Volta). Super tevreden. De jongens werken veilig en secuur en hebben verstand van zaken. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Tevens goede uitleg gekregen. Er is netjes gewerkt geworden en brandschoon opgeleverd. Top team met top service. Boy en collega's hartelijk dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 4 juni 2021
10

Van begin tot het einde, gewoon weg lof voor dit bedrijf

Zowel communicatie , offerte opmaak, afspraken, als de eigenlijke montage, heb ik ervaren als zeer prettig. Top bedrijf ! Een Echte aanrader !

Reactie van het bedrijf

Beste Renè, Bedankt voor de vijf sterren en aanbeveling. Hier worden wij blij van! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 1 juni 2021
10

Uitstekend werk geleverd

De jongens zijn zeer correct en hebben uitstekend werk verricht.

Reactie van het bedrijf

Beste Evi, Bedankt voor de positieve reactie, fijn om te horen! Veel zonnige uren gewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 mei 2021
10

Super tevreden over de service met altijd een vriendelijke glimlach!

Met grote waardering kijk ik terug op de wijze waarop Boy en Nigel de zonnepanelen op beide kanten van het dak gelegd hebben op 1 dag. Dat betekende hard doorwerken en niet eerder weg gaan voordat alles klaar en schoon opgeleverd was. Zodra ze de straat uitrijden, kun je enkel aan de zonnepanelen op het dak zien dat ze geweest zijn. Alles is brandschoon achter gelaten. Ook de zolder waar de verdeler geplaatst is. Ik heb groot respect voor hun volharding en vriendelijkheid. Die glimlach verdwijnt inderdaad niet van hun gezicht. Complimenten en zeer aan te bevelen!!

Reactie van het bedrijf

Beste Patty, Bedankt voor uw mooie review! Hier zijn we erg blij mee. Heel veel zon-uurtjes toegewenst en hopen dat de zon blijft schijnen, zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein Lb - 26 mei 2021
10

Hartstikke goed!!!

Personeel was zeer kundig en vriendelijk. Zal jullie zeker bij andere aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Beste Ton, Hartelijk dank voor de positieve review en aanbeveling. Goed om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 26 mei 2021
10

Goed werk en behulpzaam

Een fijne ervaring

Reactie van het bedrijf

Beste Rick, Bedankt voor uw reactie. Goed om te lezen dat u ons als fijn heeft ervaren. Op naar een zonnige toekomst! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 25 mei 2021
10

Zeer goed

Personeel werkt uitstekend en volgens afspraak. Alles zo uitgevoerd als afgesproken.

Reactie van het bedrijf

Beste Ger, Bedankt voor uw positieve reactie, super om te horen! Heel veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 25 mei 2021
10

Onderscheidende service en klantgerichtheid

In eerste instantie meegedaan aan de collectieve inkoop via vereniging Eigen Huis. Echter wij hadden geen goed gevoel bij de aanbieders ‘ op afstand’ . Vervolgens een 6 tal lokale aanbieders een offerte laten uitbrengen. Met de 3 meest aansprekende aanbieders een vrijblijvend adviesgesprek gehad. Het jonge, dynamische, enthousiaste en vooral spontane team van De Duurzame Jongens sprak ons het meeste aan De Duurzame Jongens onderscheiden zich door hun eerlijke advies vooraf, deskundigheid, maar vooral klantgerichtheid. Ze verstaan hun vak, geven goede voorlichting, werken zeer nauwkeurig en zijn en erg vriendelijk net zoals de dames op kantoor. Ze komen hun afspraken na en leveren vakwerk, zowel wat de montage van de panelen betreft als de elektrische aansluiting ervan. Vanaf het eerste contact met Wilco sprak het eerlijke advies (geen commerciële praat zoals vele andere) en enthousiasme ons aan en konden we met een goed gevoel een deal sluiten. Een pre voor ons was dat wij de panelen op het platte dak niet vanuit de tuin wilden zien. Het meedenken om tot een goed legplan te komen men sprak ons ten zeerste aan. Tijdens de installatie werd er super netjes gewerkt en werden wij over alles geïnformeerd door Daley, die echt een kei is in zijvak. Samen met zijn collega hebben zij alles netjes en vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd! Alles werd netjes achtergelaten en opgeruimd. De panelen zijn superstrak gemonteerd en de kabels netjes afgewerkt. Het ziet er zeer mooi uit. Ook over back office medewerkster Romy, met haar betrokkenheid, hulpvaardigheid en nazorg zijn we zeer tevreden. Zelfs de aanmelding bij de energieleverancier werd gedaan door haar. Kortom: we zijn enorm tevreden en bevelen dit enthousiaste, spontane maar vooral vakkundige en klant / service gerichte team, zeker aan.Ze waren niet het goedkoopste (netjes in het midden) maar wel het beste in z'n totaliteit. CHAPEAU!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 mei 2021
9

Klantvriendelijk en duidelijk.

In eerste instantie een deal gesloten met een grote landelijke aanbieder. Dit liep uit op een fiasco. Vervolgens 6 lokale bedrijven een offerte gevraagd om een nieuwe deal aan te gaan. De Duurzame Jongens kwamen het beste uit de verf en we sloten een deal. Van begin tot eind is alles heel netjes en duidelijk verlopen. Communicatie verliep duidelijk. Zowel backoffice, personele schouw en installateurs hebben heel netjes en goed gewerkt! Duurzame Jongens zijn zeker een aanbieder welke ik zou aanraden.

Reactie van het bedrijf

Beste Kevin, Bedankt voor uw aanbeveling, hier stralen wij meteen van! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe zonnepanelen-installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein - 23 mei 2021
10

Zeer tevreden

De duurzame jongens hebben bij ons een mooie strakke gevel zonne-energie installatie geplaatst. De Duurzame Jongens onderscheiden zich door hun eerlijke advies vooraf, deskundigheid, maar vooral klantgerichtheid. Ze verstaan hun vak, geven goede voorlichting, werken zeer nauwkeurig en zijn en erg vriendelijk net zoals de dames op kantoor. Ze komen hun afspraken na en leveren vakwerk, zowel wat de montage van de panelen betreft als de elektrische aansluiting ervan. Vanaf het eerste contact met Wilco sprak het eerlijke advies (geen commerciële praat zoals vele andere) en enthousiasme ons aan en konden we met een goed gevoel een deal sluiten. Tijdens de installatie werd er super netjes gewerkt met een hoogwerker en werden wij over alles geïnformeerd door Daley die mi echt een kei is in zijn vak. Verder waren alle monteurs en eigenaar Boy die aanwezig waren zeer relaxed en vriendelijk en vonden wij het een verademing dat het ook zo kan. Gewoon vriendelijk professioneel en vooral vrolijk. Alles werd netjes achtergelaten en opgeruimd. De panelen zijn superstrak gemonteerd en de kabels netjes afgewerkt. Het ziet er zeer mooi uit. Ook over de nazorg zijn we zeer tevreden. Zelfs de aanmelding bij de energieleverancier werd gedaan door Romy. Kortom we zijn enorm tevreden en bevelen hun zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Margraten - 22 mei 2021
10

Spontane, nette hardwerkende jongens

Helaas moesten ze door het slechte weer terugkomen om de panelen te plaatsen, maar gingen niet eerder weg tot alles helemaal klaar was. Het electriciteitsgedeelte is zeer netjes afgewerkt door Bjorn. Verder goede service geleverd. Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 22 mei 2021
10

Goed werk én service!

Goed en netjes werk geleverd, professioneel en volgens mij goede kwaliteit. Daarnaast prima opvolging van mails, telefoontjes ed. en last but not least, aardige mensen met een hoge gunfactor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 21 mei 2021
10

Heel goed

De uitleg en het uitbrengen van de offerte waren zeer goed. De monteurs die de panelen zijn komen plaatsen waren vriendelijk en netjes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Munstergeleen - 21 mei 2021
10

Goede prijs, goed materiaal, top installatie

Na zo'n 6 aanbieders te hebben vergeleken, van grote tot kleinere partijen, uiteindelijk gekozen voor de Duurzame Jongens. Als niet geheel onwetende consument (vroeger zelf ook zonnepanelen verkocht en geïnstalleerd) kan ik oprecht zeggen dat ze hier weten wat ze doen. De offerte stak goed in elkaar, kwaliteit van het aangeboden materiaal is dik in orde en de respons en service in het voortraject was goed, niet in de laatste plaats van de back-office (Romy). Verder is de schouw & installatie perfect op elkaar afgestemd. Er zijn geen vraagtekens meer voordat ze beginnen en ze voorzien je van goed advies passend bij de situatie. Ze waren niet het goedkoopste (netjes in het midden) maar wel het beste in z'n totaliteit. Nu de panelen geplaatst zijn durf ik dat ook over de installatie te zeggen. Boy en zijn team hebben echt goed werk geleverd, netjes, vakkundig en goed advies over de punten die eventueel nog anders konden tijdens de installatie. Je merkt dat deze Jongens (en meiden) het snappen: Goede prijs/kwaliteit, uitstekende service en installatie in 1x goed zorgt voor tevreden klanten die je aanbevelen. Dus mocht je nog twijfelen over deze Jongens (en meiden, verbeterpuntje @Boy), ik kan ze van harte aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 20 mei 2021
10

kann man nur weiterempfehlen

gutes preis-leistungsqalität saubers montieren der anlage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- kerkrade - 20 mei 2021
10

Vakkundig bedrijf

Zonnepanelen en nieuwe meterkast bij ons geïnstalleerd. Super vriendelijk personeel, vakkundig en heel bekwaam.

Reactie van het bedrijf

Beste familie Sluijsmans, Bedankt voor uw positieve review, hier is ons team erg blij mee! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 20 mei 2021
10

Vriendelijk en kundig

Vandaag zijn ondanks dat het heel slecht weer was onze zonnepanelen geplaats. Fijne vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg en alles netjes opgeleverd! Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek lb - 17 mei 2021
10

Uitstekende ervaring

Zeer tevreden met dit bedrijf. Correcte en uiterst professionele benadering. Tijdens het eerste bezoek werd goed naar de klant geluisterd en werd meegedacht om tot een optimaal voorstel te komen. Alle afspraken werden correct nagekomen en klant werd goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen. De installatie is zeer netjes en correct uitgevoerd. De installateurs zijn bereid om net die stap extra te zetten (zonder extra kosten werd een kleine reparatie aan de dakgoot uitgevoerd). Zeer goede uitleg van de installatie en de uitgevoerde werkzaamheden, kortom geen enkel tekortkoming.

Reactie van het bedrijf

Beste Roger, Hartelijk dank voor dit enorme compliment! Natuurlijk nu nog hopen op mooi weer, zodat u optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 17 mei 2021
9

Top

Alles van 1ste min intake, tot het plaatsen van de panelen was alles top geregeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve review! Dat de zon maar gauw gaat schijnen. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 14 mei 2021
10

Zeer tevreden

Al meteen bij het maken van een afspraak een goed gevoel. Zeer correct bezoek gehad en alles netjes uitgelegd. Aansluitend concurrerende offerte ontvangen en opdracht verstrekt. Installatie kon binnen 4 weken worden geplaatst! Op dag van installatie netjes halfuur van te voren telefonisch contact gelegd om aan te geven hoe laat men er zou zijn. Meteen bij aankomst netjes voorgesteld. Zeer correct en beleefd. Goede communicatie met mij als gebruiker en nemen de tijd om e.e.a. duidelijk te maken. Netjes en snel gewerkt en alle rommel/ defect geraakte pannen meegenomen.. Kon nergens aan zien dat ze waren geweest, behalve dan aan de prachtige panelen op ons dak! Pluim voor Lars en zijn kompaan

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review! We doen ons werk met veel plezier en helpen de klant graag om het maximale uit de installatie te halen. We wensen u vele zonnige uren toe! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarlo - 12 mei 2021
10

Heel goed

het werk heel netjes gedaan

Reactie van het bedrijf

Beste Wiel, Bedankt voor uw review, hier zijn we erg blij mee! Veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade - 10 mei 2021
10

Uitstekend gewerkt!

Goede uitleg van de mogelijkheden om het beste resultaat te behalen. Geen moeite teveel om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk te verwerken. Kortom zeker aan te bevelen!

Reactie van het bedrijf

Beste Mariska, Hartelijk dank voor uw positieve review! Nu nog hopen op vele mooie dagen, zodat u kunt genieten van uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 10 mei 2021
10

Super !!!!

van offerte aanvraag tot en met installatie: super. Ik werd 30 minuten voor installatie gebeld en om 8:00 was het team aanwezig. Door de vrij grote prive installatie waren ze pas om 18:30 klaar. een heel fijn jong team dat erg netjes werkt en je bij iedere stap informeert wat ze gedaan hebben en wat ze gaan doen. Alles netjes opgeruimd, kortom een zeer tevreden klant en absoluut een aanrader. Fam Hanssen uit Bunde

Reactie van het bedrijf

Beste Jos, Bedankt voor uw review en aanbeveling! Hier worden we helemaal blij van. Veel plezier met uw zonnepanelen - installatie. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- BUNDE - 10 mei 2021
10

Geoliede machine

Deze week hebben de Duurzame Jongens ons dak voorzien van een set strak gelegde gitzwarte zonnepanelen. Dat een huis met zonnepanelen ook mooi kan zijn hebben de Duurzame Jongens echt bewezen. Al vanaf de offerte-aanvraag hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Geen verkooppraat maar gewoon luisteren naar wat de klant wil en daar het advies op baseren. Tijdens het gehele traject werken de Duurzame Jongens als een geoliede machine. Iedereen heeft een taak en iedereen van adviseur tot backoffice en van technisch schouwer tot monteur, werkt volgens een vast stramien, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Nog even nabellen of alles in orde is en tijdens het werk nog wat aanpassingen doen in de meterkast, zijn eigenschappen die laten zien dat het mensen zijn die hun werk graag doen en hun vak verstaan. Ook het plezier dat de monteurs hadden tijdens het werk was erg aangenaam. Normaal kijk je wel enigszins op tegen klussen aan net huis, maar deze dag heb ik met plezier thuis gewerkt. Alles werd ook brandschoon achtergelaten. Ik kan de Duurzame Jongens echt aanbevelen. Ga zo door Jongens en Meisjes!

Reactie van het bedrijf

Beste Roel, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling, super! Wij wensen u veel zon-uren toe. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 9 mei 2021
10

Een prima keuze!

We zijn zeer tevreden over het hele traject van voorlichting, verkoop en montage van de zonnepanelen. De monteurs waren vakkundig, klantvriendelijk en werkten erg netjes. Zeker aan te bevelen.

Reactie van het bedrijf

Beste Renè, Bedankt voor uw mooie aanbeveling! Veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 8 mei 2021
9

Medewerkers zijn vriendelijk en werken correct. Goed, netjes en snel werk afgeleverd.

Medewerkers zijn vriendelijk en werken correct. Goed, netjes en snel werk afgeleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor uw positieve review, dit geeft ons weer nieuwe energie! Op naar een zonnige toekomst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Born - 6 mei 2021
8

Service hoog in het vaandel!

De jongens, en meiden, stellen van het 1e contact tot oplevering, en ook daarna nog, alles in het werk om de klant tevreden te stellen. Ze denken mee en staan open voor eigen inbreng, mits de kwaliteit gewaarborgd wordt. De communicatie verloopt op een vriendelijke manier. Al met al blij dat we de zonnepanelen via de Duurzame Jongens hebben aangeschaft!

Reactie van het bedrijf

Beste Iris, Wauw, wat een positieve review! Hier zijn we heel blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 4 mei 2021
9

Zeer toegankelijk en professionele bedrijf

Het telefonisch contact met de back office (Romy)zeer fijn goed uitleg duidelijk met afspraken. De montage van de panelen en de montage van de stoom verdeler zeer professioneel aangesloten aangesloten. alle netjes opgeruimd. Zeer nette jongens die het werk gedaan hebben de baas zelf werkte mee. Echt een aanrader de duurzame jongens

Reactie van het bedrijf

Beste Roy, Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn dat u de communicatie met ons kantoor maar ook de installatie als prettig heeft ervaren. Dit horen wij uiteraard graag van onze klanten. We wensen u veel plezier en opbrengst van uw nieuwe installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 4 mei 2021
8

goed werk geleverd

goed werk geleverd m.b.t. zonnepanelen montage. nu alleen nog de administratieve afhandelingen.

Reactie van het bedrijf

Beste Pie, Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn dat we alsnog alles samen met u hebben kunnen afronden m.b.t. de administratieve zaken rondom uw installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 april 2021
9

Goed

Zeer netjes gewerkt zou ze bij iedereen aanbevelen perfect gewerkt mannen onze dank hier voor Gr giel

Reactie van het bedrijf

Beste Giel, Hartelijk dank voor de positieve review, heel fijn om terug te lezen! Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Zonnige groet, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 22 april 2021
9

heel fijn en correct

heel fijn en correct afspraken goed nagekomen alles uitgekomen hoe gepland goeie vakmensen.

Reactie van het bedrijf

Beste Guus, Hartelijk dank voor uw positieve review! Hier zijn we erg blij mee. Veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bosch - 20 april 2021
10

Van begin tot eind goed begeleid.

Alle contact telefonisch of persoonlijk verliep goed. Er werd met ons meegedacht, goede uitleg en fijne mensen hier gehad. Het plaatsen verliep vakkundig Wij zijn dik tevreden Dank aan Romy voor je extra hulp.

Reactie van het bedrijf

Beste Margret, Hartelijk dank voor de review, super fijn om terug te lezen. Wij wensen jullie veel zonuurtjes toe! Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 18 april 2021
9

Goede levering

Ze zijn geweldig vriendelijk en secuur en mooi afgewerkt

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor uw positieve review! Hier zijn we erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 15 april 2021
9

De duurzame Jongens hebben prima werk geleverd!

Vandaag zijn de zonnepanelen door de Duurzame Jongens geplaatst. Leuke enthousiaste jongens die plezier hebben in hun werk en daarnaast kwalitatief super werk leveren. Top Service guys! Ww

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Hartelijk dank voor uw mooie review! Veel zonnige uurtjes toegewenst. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 13 april 2021
10

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Van begin (advies en offerte traject) tot het eind (uitvoering en aftersales) zeer goed geholpen.

Reactie van het bedrijf

Beste Stef, Heel erg bedankt voor uw 5 sterren en positieve review! Hier worden wij erg blij van. Dat de zon maar gauw gaat schijnen. Met zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Landgraaf - 12 april 2021
10

Professionaliteit en Service

Van begin tot eind professionaliteit, goede uitleg en begeleiding. Zowel het 1e gesprek, als de telefonische ondersteuning, mail contact en de technische jongens. Mensen die weten wat ze doen en met passie hun werk uitvoeren.

Reactie van het bedrijf

Beste Claudia, Bedankt voor uw mooie review! Hier zijn wij heel blij mee en dit geeft ons nieuwe energie. Wij wensen u veel plezier toe met uw zonnepanelen-installatie! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wessem - 7 april 2021
10

Kundig, (klant)vriendelijk en vrolijk!

Ons steile dak werd met enthousiasme begroet. Na een uitgebreide uitleg werden alle punten en wensen doorgenomen en na een kop koffie gingen de drie mannen vrolijk aan het werk. Heel gestructureerd en netjes, met ieder een duidelijke taak. De Duurzame Jongens hebben de lat hoog liggen; vakmanschap en klantvriendelijkheid gaan hand in hand. En het dak? Dat is een plaatje geworden! We wekken vanaf vandaag onze eigen electriciteit op, een mooi moment.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 2 april 2021
10

Uitstekend

Zonnepanelen laten installeren. Prima service. Duidelijke uitleg. Werken nauwkeurig, netjes, veilig en snel. Het is goed te merken dat ze weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Beschikken over vakkennis. Daarnaast heel beleefd en aardig. Na afloop weer een duidelijke uitleg wat ze gedaan hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voerendaal - 31 maart 2021
10

komen afspraken na, werken netjes, denken mee, betaalbaar, vriendelijk, laat de zon nu maar schijnen

komen afspraken na, werken netjes, denken mee, betaalbaar, vriendelijk, laat de zon nu maar schijnen

Reactie van het bedrijf

Beste Jeanette, Bedankt voor de positieve review, super om terug te lezen. Veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Dat de zon maar gauw gaat schijnen! Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Born - 29 maart 2021
10

Goede service en snelle levering

Goede prijs en vakkundig advies. Behalve duurzaam zijn het ook nog fijne jongens in de omgang. Ik zou zeggen ga zo door...

Reactie van het bedrijf

Beste Loek, Hartelijk dank voor uw positieve review! Hier zijn we erg blij mee. Veel plezier met uw zonnepanelen installatie. Zonnige groeten, Team De Duurzame Jongens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 22 maart 2021
10

De duurzame jongens hebben gewoon geweldig werk geleverd

Ze zijn netjes op tijd begonnen. Hebben alle vragen beantwoord en netjes hun werk afgeleverd. Ze nemen ook de tijd om je te helpen en ze gaan pas als alles klaar is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schinveld - 22 maart 2021
10

Nét dat streepje voor!

De Duurzame Jongens onderscheiden zich door nét dat streepje voor t.o.v. andere installateurs. Ze verstaan hun vak, geven goede voorlichting, werken zeer nauwkeurig, maar bovenal zijn ze zeer klantgericht en erg vriendelijk. Ze komen hun afspraken na en leveren vakwerk, zowel wat de montage van de panelen betreft als de elektrische aansluiting ervan. Vanaf het eerste contact sprak hun enthousiasme ons aan en konden we met een goed gevoel een deal sluiten. Bedankt, jongens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulestraten - 4 maart 2021
9

Professioneel

Van begin tot eind op professionele wijze begeleid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 3 maart 2021
10

Hele fijne jongens, vakmannen en werken heel keurig!

Geen piet-piraat bedrijf. Ze adviseren je zoals het is! Ik heb meerdere offertes opgevraagd en bij die andere bedrijven had ik het idee dat het allemaal van die verkopertjes waren; snelle jongens, inhoudelijk geen kennis. De Duurzame jongens was echt een verademing! Pure vakmensen. Ik zou ze absoluut aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Urmond - 18 februari 2021
10

Prima bedrijf met perfecte service

De mannen van “De Duurzame Jongens” hebben perfect werk afgeleverd. Uiterst netjes en plezierig in de omgang en niets is te veel. Gaan pas weg als alles tot in de puntjes is afgehandeld en schoon gemaakt. We zijn zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mheer - 6 februari 2021
10

Alles perfect gedaan

Het plaatsen van zonnepanelen en de gesprekken vooraf is allemaal heel goed verlopen. Er is keurig werk afgeleverd. Wij zijn erg tevreden. Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 5 februari 2021
9

Prima werk goede en vriendelijke monteurs.

De werkzaamheden verliepen zeer goed en hebben alles netjes gemonteerd en afgewerkt, de uitleg was duidelijk en bedankt voor de fijne samenwerking. Ze verdienen de naam duurzame jongens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 31 januari 2021
10

Net werk met goede uitleg door vakkundige monteurs

De installatie van onze zonnepanelen verliep zonder problemen. Na aankomst werd de situatie nogmaals bekeken en zelfs nog een betere optie gezien voor de aansluiting. Er is snel en schoon gewerkt. Vragen werden direct beantwoord. Pas nadat alles 100% zeker werkte zijn de monteurs vertrokken. Kortom wij hebben niks aan te merken op de werkwijze en kennis. Als laatste een opmerking over de monterus zelf. Vriendelijke jongens die de klant juist behandelen. Dit mag zeker gezegd worden omdat dit helaas niet meer vanzelfsprekend is tegenwoordig. Goed gedaan mannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 27 januari 2021
10

prima bedrijf

prima uitleg over alles. alle vragen werden beantwoord,overal was een oplossing voor. installatie super verlopen,de jongens hebben genoten van de chocoladekoekjes alles werd netjes opgeruimd. leuk jong bedrijf met een prima service en prima vakbekwame medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- geleen - 18 januari 2021
10

Vriendelijk personeel, netjes en goed werk

Zie korte beschrijving
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 14 januari 2021
9

Top!

Duidelijke werkwijze, goede communicatie, bekwaam personeel. Alle elementen voor een goede samenwerking en een op maat gemaakt/klantgericht resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Posterholt - 12 december 2020
10

Super werk geleverd!

Vandaag de installatie van zonnepanelen super uitgevoerd. Goed werk geleverd en ook nog erg behulpzaam, netjes en meedenkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smeysters - 7 december 2020
8

Prima ervaring.

Goed werk afgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 5 december 2020
9

Vakkundig, gedreven en beleefd

Jonge ondernemers met dito medewerkers. Harde werkers, goede meedenkers, vrolijke werksfeer en doorgaan tot 't klaar is, zelfs op de warmste dag van het jaar! Snel inspelend op onverwachte zaken, initiatiefrijk bij nieuwe uitdagingen, de mensen gaan ervoor en de klanten spinnen er wol bij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Posterholt - 1 december 2020
9

Prettige samenwerking

Goede voorlichting en goede uitvoering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 november 2020
159 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10