Deze 3 dingen moet u weten over De Duurzame Jongens

13 januari 2022

Wist u dat…

1. Wij een compleet plan op maat voor u berekenen?

Op basis van een technische schouw zenden wij u uitgebreide documentatie toe. Dat gaat over veel meer dan alleen een kostenplaatje. Denk hierbij aan btw-teruggave en subsidieregelingen. Wij maken een plan met de gemaakte afspraken over de installatie, kabeltraject, meterkast, panlatten, dakbeschot, NEN-normen enzovoorts om voor zowel de klant als onze monteurs duidelijkheid te verschaffen.

Ook zenden wij na oplevering een document toe met beeldmateriaal van alle verrichte werkzaamheden, zoals de meterkast, werkschakelaar en de bekabeling onder de zonnepanelen. Zo weet u zeker dat wij met kwaliteit installeren.

2. Wij uw vaste verduurzamingspartner voor de toekomst zijn?

Het complete zonnepanelentraject verzorgen wij van A-Z. Maar in de komende jaren gaat er veel meer gebeuren. Woningverduurzaming, zoals smart home living, zal een grote rol in ons leven gaan spelen. Zeker als de salderingsregeling wordt afgebouwd.

Wij vinden het belangrijk dat u weet bij wie u terecht kunt op het moment dat u meerdere verduurzamingsmaatregelen wilt nemen. Met De Duurzame Jongens als uw verduurzamingspartner bent u klaar voor een duurzame toekomst.

3. Wij nóg meer willen uitblinken in service en nazorg?

Enthousiaste, tevreden klanten zijn én blijven het allerbelangrijkste. Met topservice en een goede nazorg onderscheiden we onszelf continu in een concurrerende markt. Daar gaan we nog meer op focussen de komende tijd.

Wilt u uw ervaringen delen? Schrijf een review. Heeft u nog verbetertips? Laat het ons ook weten! Uw feedback is erg waardevol.

Deel dit artikel