Oosterberg Installateurs magazine

22 oktober 2021

Met passie ondernemen volgens De Duurzame Jongens

De Duurzame Jongens hebben de afgelopen drie jaar een enorme groei doorgemaakt. Van afstudeerproject tot een volwaardig installatiebedrijf met 18 medewerkers, die uitblinken in kwaliteit en service. Wayne Siebenga en Boy Weijgertse leggen uit… hoe zij met hun ‘zonnestraaltjes’ al vele klanten hebben geholpen met het besparen van CO2.

Neem klanten van A tot Z mee in het proces

Zowel voor, tijdens als na de installatie ontzorgen en informeren wij onze klanten volledig. We lichten alles toe, zonder het daarbij ingewikkeld te maken. Dat wordt als prettig ervaren.

Houd risico’s en gevaren in de gaten

De ontwikkelingen in de duurzaamheidssector gaan razendsnel. Blijf op de hoogte van alle trends én de risico’s en gevaren. De verwachte afbouw van de salderingsregeling zal een financiële impact hebben. Er zijn oplossingen voor, maar die kunnen extra investeringen met zich meebrengen. Ook hier moet je (potentiele) klanten op voorbereiden.

Verduurzamen zit in vele aspecten

Bij De Duurzame Jongens rijden de accountmanagers elektrisch en gebruiken we de nieuwste software om zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast knappen we van alles op, gebruiken we vintage meubels en splitsen we afval. Dat wil niet zeggen dat we heilige boontjes zijn. Ook wij houden van een barbecue of een ritje in een oldtimer op zijn tijd! Verduurzamen ja, maar je hoeft er niet in door te slaan.

Neem deel aan interessante pilots

Als partner van het FWD Smart Living Project bouwen we mee aan een smart home vol domotica. Het is een continu leerproces.

Wat echt het verschil maakt?

Werken met passie! Er is veel werk in de duurzaamheidssector. Ook mensen die weinig tot geen kennis van zaken hebben, willen een graantje meepikken. Hierbij gaat het vaak mis. Als je het doet, doe het met passie!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Deel dit artikel