menu

Project van de maand oktober

27 oktober 2021

Een jong koppel kocht een riante villa op de Kollenberg in Sittard met binnenzwembad en hoog energieverbruik. Hét perfecte moment om De Duurzame Jongens te bellen voor een duurzaamheidsadvies op maat.

 

38 Hyundai zonnepanelen van 395wp op een SolarEdage Systeem op de Kollenberg in Sittard

 

Onze aanpak

Tijdens het adviesgesprek vertellen we wie wij zijn, wat we doen en wat onze achtergrond is. Wij vinden het belangrijk dat de klant daar een goed gevoel bij heeft. Vervolgens kijken we naar de woonsituatie en bepalen we de beste plek voor de zonnepanelen. Met behulp van een schaduwplan calculatie adviseren wij een systeem, aangepast op het huishouden en de toekomstplannen.

Ook lichten wij formele aspecten toe, zoals zonnepanelen en de toekomst, besparingsmogelijkheden, Stichting Garantie fonds, waardevermeerdering onroerende en roerende goederen tijdens het verduurzamen, wettelijke verplichtingen en de 3 actuele Nederlandse subsidies voor particuliere klanten of de opties voor zakelijke klanten.

Op basis van de huidige energieprijzen bespaart dit koppel jaarlijks tot wel € 5.750,- aan energiekosten!

Heeft u een soortgelijk vraagstuk of duurzaamheidsadvies nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Andere actualiteiten

Blijf altijd op de hoogte!

U krijgt elke maand slechts één update over verschillende thema’s: van energie en duurzaamheid tot relevante actualiteiten en interessante ontwikkelingen bij de Duurzame Jongens.