Zonnepanelen Geleen

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Geleen? Wij van De Duurzame Jongens helpen u graag verder. Wij zijn de beste leverancier van zonnepanelen in Geleen. We willen uitblinken in de beleving rondom zonnepanelen en zo daadwerkelijk verschil maken. We willen zoveel mogelijk woningen verduurzamen om zo een duurzame maatschappij te creëren. Onze medewerkers zijn vrolijk enthousiast en gedreven en arriveren altijd met een zonnestraal op hun gezicht. Perfectie tot in de kleinste detail staat bij ons voorop. Problemen lossen we op en uitdagingen gaan wij altijd aan. Wij willen meer dan alleen maar zonnepanelen in Geleen leveren en daarom staat naast kwaliteit een perfecte service bij ons centraal. Uw tevredenheid is ons uitgangspunt en wij hopen dan ook dat wij samen met u kunnen werken aan een duurzame wereld. Heeft u vragen over ons als bedrijf? Of wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning met zonnepanelen in Geleen? Neem gerust contact met ons op, wij staan met alle plezier voor u klaar.

Bespaarcheck
aanvragen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Zonnepanelen kopen in Geleen

Wilt u zonnepanelen kopen in Geleen, maar weet u er nog niet veel over? Op onze website proberen wij zoveel mogelijk uit te leggen. Zonnepanelen wekken duurzame elektriciteit op voor uw centrale energie. De zonnecellen in het paneel zetten zonlicht om in stroom. In zo een paneel zit een omvormer die gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Deze wisselstroom kan worden omgezet in stroom die u in het huishouden kunt gebruiken. Het kopen van zonnepanelen in Geleen is een investering in de toekomst. Duurzame energie bespaart enorm op de energiekosten. Bij ons heeft u alle kosten er binnen 6 jaar uit, dit betekent dat u 6 jaar na het kopen van zonnepanelen in Geleen kunt genieten van gratis stroom! Daarnaast bespaart u meteen op uw energiekosten en kunt u zelfs energie verrekenen met uw energieleverancier. Hoeveel de zonnepanelen opleveren is verschillend. Dit hangt namelijk samen met het vermogen, ook wel het aantal zonuren en de temperatuur. Ook het rendement hangt af van de ligging, hellingshoek of schaduwvorming. Op onze website kunt u een gratis bespaarcheck doen. Heeft u advies nodig? Wij nodigen u graag uit voor een gratis adviesgesprek waar wij dit nauwkeurig voor u kunnen berekenen. In dit gesprek bespreken we ook graag meerdere mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning.

Dé zonnepanelen installateur in Geleen

Wij als dé STEK-gecertificeerde zonnepanelen installateur in Geleen bieden u een all- in service aan. Wij doen meer dan alleen zonnepanelen in Geleen leveren. Wanneer u bij ons zonnepanelen koopt werken wij met een aantal stappen. Allereerst begint u met een oriëntatie. Tijdens de oriëntatie wilt u antwoord krijgen op een aantal vragen. Zo wilt u erachter komen wat de kosten zijn en hoeveel u kunt besparen. Wij berekenen dit graag voor u. Tijdens een adviesgesprek kijken wij naar uw persoonlijke situatie en bespreken we samen alle mogelijkheden. Dit verwerken we in een offerte, zo heeft u een eigen duurzaamheidsplan op maat. Voordat onze zonnepanelen installateur in Geleen kan beginnen komt er eerst een technische inspecteur bij u langs. Deze specialist overlegt het gunstigste kabeltraject en voert een inspectie uit in de meterkast en op het dak. Als alles is goedgekeurd kan onze zonnepanelen installateur in Geleen aan de slag. Met alle precisie en zorgvuldigheid zal hij de zonnepanelen bij u installeren. Nadat de zonnepanelen bij u geïnstalleerd zijn kunt u de opbrengst monitoren via de app op uw smartphone of tablet. Net zoals wij kunnen zien wanneer uw installatie onderhoud service heeft. Wij garanderen u dat wij na de installatie van uw zonnepanelen voor u klaarstaan met onze service. Wij van De Duurzame Jongens hebben als doel een zonnestraal op u gezicht te creëren en te behouden.

Meer dan alleen zonnepanelen in Geleen

Dat wij meer dan alleen zonnepanelen in Geleen en omgeving leveren, laten wij zien met onze goede service. Het streven naar een duurzame toekomst gaat namelijk verder dan het installeren van zonnepanelen in Geleen. Bij ons kunt u ook terecht voor de installatie van uw airco. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek en elektro, wij weten dus precies op welk moment u wat nodig heeft. Al onze installaties zijn van een uitstekende kwaliteit en een gangbare prijs. Wanneer wij klaar zijn laten we alles netjes achter zodat u direct kunt genieten van uw duurzame woning.

Heeft u nog vragen over onze extra services? Twijfel niet en vraag het ons! Wij vertellen u er graag alles over. Wilt u weten hoe anderen mensen over onze services denken? Lees dan alle reviews online. Woont u in de omgeving van Geleen en benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Kijk dan eens op onze pagina’s voor bijvoorbeeld Spaubeek, Beek of Elsloo.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?