menu

Zonnepanelen Kerkrade

Wilt u graag milieubewuster en duurzamer wonen en tegelijkertijd ook nog eens de waarde van uw woning verhogen? Neem dan de verstandige keuze voor een zonnepanelen installateur in Kerkrade en omgeving en kies voor De Duurzame Jongens. Samen gaan wij voor een duurzamere wereld zorgen en u kunt tegelijkertijd besparen op uw energierekening. Wij weten al te goed dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen in Kerkrade geen kleine investering is. Echter garanderen we u dat u deze flinke investering na ongeveer zes jaar heeft terugverdiend. Wij zijn namelijk niet voor niets dé zonnepanelen-installatie specialisten van Kerkrade. Daarnaast werken we ook enkel met top kwaliteit zonnepanelen. Aantrekkelijker kunnen we het niet maken. Wacht dus niet langer met zonnepanelen te kopen in Kerkrade en neem vandaag nog contact met ons op. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar.

Ook besparen met zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

Vandaag nog zonnepanelen kopen in Kerkrade

Ons proces van aanschaf tot installatie en nazorg van uw zonnepanelen in Kerkrade loopt als volgt: tijdens de eerste stap gaat u zich volledig oriënteren op de opbrengsten en kosten. U gaat zichzelf afvragen wat de kosten zullen zijn en hoeveel u kunt gaan besparen. Dit gaan wij uiteraard voor u berekenen. Zodra u zich heeft georiënteerd, komen wij bij u langs om de mogelijkheden met betrekking tot uw woonsituatie te bespreken. De afspraken die we tijdens dit gesprek samen maken verwerken wij in de offerte. Dit noemen wij ook wel uw op maat gemaakte duurzaamheidsplan. Vervolgens komt onze technische specialist naar u toe om het voor u gunstigste kabeltraject te bespreken. Tijdens dit bezoek inspecteert hij gelijk uw dak en de meterkast. Nu de voorbereidende fase is afgerond wordt het tijd voor de installatie van uw zonnepanelen in Kerkrade. Zodra de panelen volledig zijn geïnstalleerd kunt u direct beginnen met besparen. Middels onze app op uw tablet of smartphone kunt u de opbrengst van de zonnepanelen eenvoudig bijhouden. Daarnaast zullen wij uw panelen goed blijven monitoren zodat wij gelijk weten wanneer deze onderhoud nodig hebben. Bij De Duurzame Jongens bent u dus altijd verzekerd van een betrouwbare en complete service. Daarnaast zijn wij partner van Volta Solar en Essent waardoor we vaste prijzen voor u kunnen hanteren. Ook werken we alleen met A-merk onderconstructies, zonnepanelen in Kerkrade, montagemateriaal én omvormers. Met onze producten heeft u dus altijd lange fabrieksgaranties.

Waardoor leveren mijn zonnepanelen in Kerkrade energie?

Middels zonlicht wordt energie in de vorm van licht en warmte naar de aarde gebracht. Deze energievorm wordt ook wel zonne-energie genoemd en is één van de belangrijkste componenten voor het opwekken van energie door uw zonnepanelen. De panelen bestaan namelijk uit meerdere zonnecellen waarin twee laagjes silicium zijn verwerkt. Zodra het zonlicht op uw zonnepaneel valt ontstaat er door de zonne-energie elektriciteit tussen de laagjes silicium. Met behulp van de omvormer wordt deze elektriciteit omgezet in stroom die u kunt gebruiken in uw woning. Deze stroom wordt uiteraard eerst nog middels het door ons aangelegde kabeltraject naar uw meterkast gezonden.

De Duurzame Jongens zijn uw zonnepanelen installateur in Kerkrade en omstreken

Voor iedere klus bereiden we ons tot in de kleinste details voor, niets laten we aan het toeval over. Hierdoor gaan wij ook altijd met een zonnestraal op ons gezicht bij u aan de slag. Wij hebben de missie om écht een verschil te maken met onze bijdrage aan de maatschappij en dat doen wij door uit te blinken in de zonnepanelen-installatie. Wij zijn pas tevreden op het moment dat u dat bent en onze zonnepanelen installateur in Kerkrade met een goed gevoel kan terugkijken op een geslaagde klus. Problemen lossen we voor u op en uitdagingen motiveren ons om nog beter te presteren. De Duurzame Jongens zullen voor u het verschil gaan maken. Hoe? Door de focus te leggen op het leveren van voortreffelijke service én kwaliteit.

Een duurzamer stukje aarde met De Duurzame Jongens

Wij proberen aan een wereld te bouwen waarin iedereen een zelfvoorzienend en onafhankelijk leven kan leiden. Voor een betrouwbare zonnepanelen installateur in Kerkrade hoeft u dus zeker niet meer verder te zoeken. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek en daarom kunnen wij u de beste service en kwaliteit garanderen. Samen met ons kunt ook u een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Want wij bieden niet alleen zonnepanelen in Kerkrade aan. We hebben ook diverse extra services. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de installatie van laadstations voor elektrische voertuigen, airco’s en duurzame dakbedekking. Dit doen wij allemaal tegen een voor u schappelijke prijs. Kies daarom vandaag nog voor De Duurzame Jongens.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?