menu

Zonnepanelen Parkstad

Maak een verstandige, milieubewuste investering en verhoog tegelijkertijd uw woningwaarde met De Duurzame Jongens als uw zonnepanelen installateur in Parkstad en omstreken. Zodoende bespaart u niet alleen geld op uw energierekening, maar investeert u ook gelijk in een duurzamere toekomst. De aanschaf van uw zonnepanelen in Parkstad is zonder meer een flinke kostenpost. Maar als dé zonnepanelen specialisten van Parkstad en omgeving kunnen wij garanderen dat u dankzij onze panelen deze investering na ongeveer zes jaar hebt terugverdiend. Heeft u interesse in een duurzamere toekomst? Neem dan zeker contact met ons op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Ook besparen met zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

De werking van uw zonnepanelen in Parkstad

Voor de juiste werking van uw panelen is er op de eerste plaats zonlicht nodig. Het zonlicht brengt namelijk energie over in de vorm van licht en warmte. Deze energie wordt vervolgens door uw zonnepaneel omgezet in elektriciteit. Dit is mogelijk door de zonnecellen in uw panelen, die uit twee laagjes silicium bestaan. Zodra het zonlicht op het paneel valt, ontstaat er elektriciteit tussen de twee laagjes silicium. Met behulp van een omvormer wordt de elektriciteit naar de meterkast gestuurd, waar het vervolgens wordt omgezet in stroom dat u kunt gebruiken in uw woning. Wij zijn partner van Volta Solar en Essent, mede daardoor is het voor ons mogelijk om vaste prijzen voor u te hanteren. Overigens werken De Duurzame Jongens enkel met A-merk zonnepanelen, montagematerialen, omvormers en onderconstructies. Dit zorgt ervoor dat uw zonnepanelen in Parkstad nog langer mee kunnen gaan, waardoor u uiteindelijk meer zult besparen.

Uw zonnepanelen installateur van Parkstad en omstreken

Wij hebben de missie om uit te blinken met betrekking tot zonnepanelen-installaties. We willen op die manier écht het verschil maken in onze bijdrage aan de maatschappij. Daarom zijn tevreden klanten én gelukkige medewerkers ook iedere keer ons streefpunt. Samen zijn we als team altijd tot in de kleinste details voorbereid en weten we zodoende elke klus te perfectioneren. Uitdagingen gaan wij absoluut niet uit de weg en problemen lossen we voor u op. Zodoende willen we niet alleen de beste zonnepanelen installateur van Parkstad zijn, maar van heel het land. Dankzij onze focus op het leveren van uitstekende kwaliteit en service weten wij iedere keer het verschil voor u te maken.

De aanschaf van zonnepanelen in Parkstad

De aankoop van zonnepanelen in Parkstad proberen wij voor u te vereenvoudigen middels ons stappenplan. Het begint met oriënteren: wat zijn mogelijke kosten van de investering en hoeveel kan er uiteindelijk bespaard worden? Dit kunt u voor uzelf verduidelijken door op onze website de bespaarcheck uit te voeren. Dat neemt echter niet weg dat wij ook altijd bereid zijn om u persoonlijk verder te helpen. Op het moment dat u volledig georiënteerd bent, komen wij persoonlijk langs voor een adviesgesprek. We vinden het namelijk zeer belangrijk om de mogelijkheden voor uw woonsituatie in te schatten. Vervolgens wordt uw persoonlijke duurzaamheidsplan opgesteld en verwerkt in de offerte. Aansluitend gaat onze technische specialist met u in overleg omtrent het kabeltraject en voert hij een inspectie in de meterkast en op het dak uit. Onze zonnepanelen installateur in Parkstad komt pas bij u langs voor de installatie op het moment dat de voorbereiding tot in de kleinste details is afgerond. Wanneer de panelen zijn geïnstalleerd, begint u direct met besparen op uw energiekosten. Het is voor u mogelijk om dit te monitoren middels onze app op uw smartphone of tablet. Zelf kunnen wij met deze app bijhouden of onderhoud van uw zonnepanelen is vereist. Het goed onderhouden van uw zonnepanelen in Parkstad is immers zeer belangrijk om het beste resultaat te behalen. Begin dus ook met het verduurzamen van uw woning en twijfel niet langer om zonnepanelen te kopen in Parkstad.

Een duurzamere toekomst met De Duurzame Jongens

Onze ambitie is het realisteren van een duurzame toekomst. Bij ons blijft het dus niet enkel bij het installeren van zonnepanelen in Parkstad. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor installatie van duurzame dakbedekking, laadstations voor voertuigen, airco’s, elektrische aanpassingen én opslag van energie. Onze installateurs weten door hun jarenlange ervaring in de installatietechniek precies wat er op welk moment is vereist. Of het nu dus gaat om plaatsing van zonnepanelen in Parkstad of het installeren van duurzame dakbedekking, wij kunnen u uitstekende kwaliteit voor een gangbare prijs garanderen. Ook u kunt dus samen met ons bijdragen aan een duurzame toekomst. Kijk vooral niet verder voor een betrouwbare zonnepanelen installateur in Parkstad, want wij staan vol enthousiasme voor u klaar.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?