Zonnepanelen Sittard

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Sittard? Dan bent u bij De Duurzame Jongens aan het juiste adres. Door te investeren in zonnepanelen investeert u in de toekomst. Met zonnepanelen bespaart u op een eenvoudige manier op uw energierekening.

De zon geeft energie in de vorm van licht en warmte die kan worden omgezet in elektriciteit. Maar hoe werkt zo’n zonnepaneel? Een paneel bestaat uit zonnecellen, deze zonnecellen bestaan uit twee laagjes silicium. Wanneer de zon op dit paneel gaat schijnen ontstaat er tussen die twee laagjes elektriciteit. Een omvormer brengt deze elektriciteit naar de meterkast, waar het wordt omgezet in wisselstroom. Deze stroom kunt u dan gebruiken in huis. Zonnepanelen in Sittard aanschaffen is zeker een investering, maar bij ons heeft u na ongeveer zes jaar uw geld terugverdiend. Naast het feit dat de maandelijkse kosten lager zijn kunt u ook geld terugverdienen bij uw energieleverancier. Bij ons wordt alleen maar met A-merk zonnepanelen, omvormers, onderconstructies en montagematerialen gewerkt, waardoor producten nog langer meegaan en zo dus meer kunnen opbrengen. Heeft u alvast vragen over het installeren van zonnepanelen in Sittard? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw woning en staan dan ook altijd voor u klaar met ons deskundig advies.

Ook besparen met zonnepanelen?

De zonnepanelen installateur in Sittard

Wij als De Duurzame Jongens hebben als missie om uit te blinken in de beleving rondom zonnepanelen installaties. We willen echt iets bijdragen aan de samenleving en willen graag dé zonnepanelen installateur in Sittard zijn. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid van vrienden voor het leven tot een volwaardig installatiebedrijf van 17 medewerkers. Onze medewerkers weten alles te perfectioneren en kwaliteit en service staan bij ons dan ook voorop. Wij zullen altijd met een zonnestraal op ons gezicht bij u aankomen en zijn tot in de puntjes voorbereid. Wij gaan alle uitdagingen aan en zijn er op gericht al uw problemen op te lossen. Wij willen het verschil maken en zo niet alleen de beste zonnepanelen installateur van Sittard te zijn, maar van heel Nederland!

Wilt u zonnepanelen kopen in Sittard?

Bent u aan het denken om zonnepanelen te kopen in Sittard? Dan kunnen wij u helpen met ons stappenplan. U begint met een oriëntatie: wat zijn de kosten van zonnepanelen kopen in Sittard en wat kan ik besparen? U kunt hiervoor de bespaarcheck doen op onze website. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om alles voor u te berekenen. Na de oriëntatie komen wij graag langs voor een adviesgesprek, wij bekijken dan uw huishoudelijke situatie. Wij verwerken vervolgens uw persoonlijke duurzaamheidsplan in een offerte. Vervolgens komt er een technische specialist langs, die zal overleggen over een gunstig kabeltraject. Tevens voert hij een inspectie uit in de meterkast en op het dak.

Als we alles tot in de puntjes hebben voorbereid komen wij op de afgesproken dag en tijdstip uw zonnepanelen installeren. Wanneer de zonnepanelen zijn geïnstalleerd kunt u beginnen met besparen. Dit kunt u monitoren via de app op uw smartphone of tablet. Via deze app kunnen wij ook zien of uw panelen installatie service of onderhoud nodig hebben. Wij adviseren daarnaast om de zonnepanelen te inspecteren en te laten reinigen, zodat u er het beste rendement uit kunt halen. Bent u nog aan het twijfelen of u zonnepanelen wilt kopen in Sittard? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren. Wij staan klaar met al onze service en wij streven ernaar om u een tevreden klant te maken.

Meer dan alleen het installeren van zonnepanelen in Sittard

Naast het installeren van zonnepanelen in Sittard hebben wij extra services. Onze ambitie is een duurzame toekomst en daarom kunt u ook bij ons terecht voor airco installaties, duurzame dakbedekking, elektrische aanpassingen, voertuig laadstations en energieopslag. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in installatietechniek en weten precies wanneer u wat op welk moment nodig heeft. Of het nu zonnepanelen zijn of een airco installatie, wij garanderen een installatie voor een gangbare prijs van uitstekende kwaliteit. Wij hopen dat u net als ons wil bijdragen aan een schonere, duurzame toekomst. Wilt u een offerte aanvragen? Of twijfelt u toch of uw woonsituatie geschikt is voor het installeren van zonnepanalen? Neem gerust contact met ons op. Ons hele team staat met enthousiasme voor u klaar.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?