Zonnepanelen Venray

Bent u op zoek naar manieren om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Dan bent u bij De Duurzame Jongens aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen bij woningen en bedrijven, en we helpen u graag om de voordelen van zonne-energie te ontdekken. De Duurzame Jongens is een bedrijf dat bouwt aan een wereld waarin iedereen energieonafhankelijk is. Ons doel is om samen met u te bouwen aan een duurzame toekomst. Bent u ook klaar om te investeren in zonnepanelen in Venray? Wij vertellen u graag waarom dit hét moment is!

Bespaarcheck
aanvragen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Dit doen zonnepanelen

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Hoewel deze elektriciteit in de vorm van gelijkstroom wordt geproduceerd, kan deze niet direct worden gebruikt door onze elektrische apparaten. Om de energie bruikbaar te maken, wordt deze gelijkspanning omgezet in wisselstroom met behulp van een omvormer. De opgewekte stroom wordt vervolgens via bedrading naar uw elektrische apparaten geleid, terwijl een eventueel overschot via de meter in de meterkast terug wordt geleverd aan het stroomnet.

Waarom zonnepanelen kopen in Venray?

Een zonnepanelen installatie is niet goedkoop. Waarom zou u nu zoveel geld hieraan uitgeven? Allereerst zijn zonnepanelen een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Ze verminderen uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen de uitstoot van schadelijke broeikasgassen. Bovendien bespaart u op de lange termijn geld op uw energierekening. Een ander voordeel is dat zonnepanelen bijdragen aan een waardevermeerdering van uw woning. Huizenkopers zijn steeds meer op zoek naar huizen die duurzaam en energiezuinig zijn. Woont u in Venray en omgeving? Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen, kunt u de waarde van uw huis verhogen en uw woning aantrekkelijker maken voor potentiële kopers. Als laatste hebben zonnepanelen een lange levensduur en hebben ze weinig onderhoud nodig.

Welke factoren bepalen de totaalprijs van uw installatie?

Een veel gestelde vraag is wat de installatie van zonnepanelen gaat kosten. Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, omdat veel factoren de prijs bepalen, zoals:

 • De moeilijkheidsgraad van de installatieklus
 • De ligging en de hellingshoek van uw dak
 • De capaciteit van uw panelen
 • Het merk zonnepanelen
 • De grootte van het te installeren systeem
 • Het type zonnepanelen

Wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via deze link om een afspraak te maken.

Waarop letten als u zonnepanelen in Venray koopt?

Bij de aanschaf van zonnepanelen is het belangrijk om op de volgende zaken te letten:

 • Subsidies: Kijk welke (subsidie)regelingen beschikbaar zijn en of u hiervan gebruik kunt maken. Het kan u geld besparen op de aankoop- en installatiekosten.
 • Prijsvergelijking: Vergelijk de prijzen van de zonnepaneleninstallateurs in Venray. Dit helpt u om de beste deal te vinden die past binnen uw budget.
 • Aantal benodigde zonnepanelen: Bepaal hoeveel zonnepanelen u eigenlijk nodig heeft. Dit hangt af van uw energieverbruik en de hoeveelheid zonlicht die uw dak ontvangt.
 • Verschillende soorten zonnepanelen: Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar met verschillende maten van efficiëntie, maten en kleuren. Kijk welke soort het beste bij uw situatie past.
 • Levensduur: Let op de levensduur van de panelen. De meeste zonnepanelen hebben een garantie van 20 tot 25 jaar, maar het kan variëren per merk en type.
 • Geschikt daktype: Controleer of uw daktype geschikt is voor zonnepanelen. Niet alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat u overgaat tot aankoop.
 • Locatie van de panelen: Overweeg waar u de zonnepanelen wilt plaatsen. Zonnepanelen moeten op een plek worden geplaatst waar ze voldoende zonlicht kunnen ontvangen om efficiënt te werken.

Waarom een erkende zonnepaneleninstallateur in Venray?

Het installeren van een zonnepanelensysteem is een nauwkeurig en gespecialiseerd werk dat expertise en ervaring vereist. Het omvat verschillende taken zoals het bepalen van de ideale locatie van de panelen, het beklimmen van het dak, de juiste bedrading en aansluitingen maken en het installeren van het systeem in de meterkast. Het is zeer belangrijk om de installatie correct en veilig uit te voeren om gevaarlijke situaties en een lage opbrengst van uw panelen te voorkomen. Daarom wordt het sterk aanbevolen om een professionele zonnepaneleninstallateur in Venray in te huren om de installatie van uw zonnepanelen uit te voeren.

De Duurzame Jongens at your service

Waarom zou u kiezen voor De Duurzame Jongens als het gaat om het installeren van uw zonnepanelen in Venray? Er zijn verschillende redenen waarom onze dienstverlening onderscheidend is. Zo werken wij alleen met gecertificeerde installateurs die gebruikmaken van duurzame installaties en zijn wij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

Bovendien hanteren wij een efficiënt terugverdienmodel, wat betekent dat u uw investering al binnen 6 jaar heeft terugverdiend. Maar dat is nog niet alles. Naast zonnepanelen kunt u bij ons ook terecht voor extra services die uw opbrengsten verhogen en het woongenot vergroten, zoals de installatie van airco’s. Op deze manier bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst en een comfortabeler woonklimaat.

Bij De Duurzame Jongens staan kwaliteit en veiligheid voorop. Wij bieden een all-in service en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten waar u een lange fabrieksgarantie op ontvangt. Om ervoor te zorgen dat alles duidelijk is, hanteren wij een vast stappenplan en kunt u uw zonnepanelen eenvoudig volgen via onze mobiele applicatie. Daarnaast houden wij via de app in de gaten wanneer uw zonnepanelen toe zijn aan onderhoud.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?