Zonnepanelen Venray

De Duurzame Jongens bouwt aan een wereld waarin iedereen onafhankelijk is. Dit doen we onder andere door zonnepanelen in Venray te leveren, installeren en monteren. Waarom we dit graag doen? Uw eigen duurzame energie opwekken is een investering die het waard zal zijn. Naast dat u gebruik maakt van groene energie zult u enorm gaan besparen op energiekosten en zal de waarde van uw woning gaan stijgen. Het rendement van zonnepanelen in Venray kan dan ook behoorlijk oplopen. Ons doel is om samen te bouwen aan een duurzame toekomst. Bent u ook klaar om te investeren in uw toekomst? Wij vertellen u graag waarom dit hét moment is!

Ook besparen met zonnepanelen?

Dé zonnepanelen installateur in Venray

Wij van De Duurzame Jongens zijn dé zonnepanelen installateur in Venray en omgeving. Wij zijn vrienden voor het leven en partners voor de toekomst. Al onze 17 medewerkers doen er alles aan om uit te blinken in de beleving rondom zonnepanelen- installaties en zo écht een verschil te maken. Door zowel onze medewerkers als klanten tevreden te maken en houden, hopen wij iets bij te dragen aan de maatschappij. Wij doen ons werk dan ook echt met enorm veel passie en plezier en arriveren tot in de puntjes voorbereid en met een glimlach op onze gezichten. Wij als zonnepanelen installateur in Venray hebben als doel om uw woning klaar te maken voor een duurzame toekomst. Dit doen wij ook door middel van onze extra services. Wilt u daar meer over weten? Neem dan een kijkje op onze website!

Zonnepanelen in Venray aanschaffen

Wij werken uitsluiten met A-merk zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en onderconstructies. Al deze producten hebben dan ook een lange fabrieksgarantie. Een betrouwbare service staat bij ons uiteraard voorop. Het aanschaffen van zonnepanelen in Venray gaat altijd aan de hand van onze zes stappen. Allereerst beginnen we met een oriëntatie. Hierbij berekenen we voor u wat de kosten zijn en wat u kunt besparen. Vervolgens nodigen we u uit voor een adviesgesprek waarbij we voor u een duurzaamheidsplan op maat samenstellen. Na een technische inspectie door één van onze technische specialisten kunnen de zonnepanelen in Venray worden geïnstalleerd! Als we op de afgesproken datum de zonnepanelen hebben geplaatst kan het besparen beginnen. Heeft u vragen over één van deze zes stappen of wilt u graag meer weten over de installatie zelf? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend met ons contact opnemen via de website. Wij helpen u graag verder!

Nadat uw zonnepanelen in Venray zijn geïnstalleerd

Nadat uw zonnepanelen in Venray zijn geïnstalleerd kan het besparen beginnen. Dit kunt u heel makkelijk via een app bekijken en bijhouden. Met onze app kunt u zien hoeveel stroom u opwekt, wat u gebruikt en wat u teruglevert. U kunt makkelijk periodes met elkaar vergelijken en er zelfs een wedstrijd van maken met uw buren. Werkt er iets niet goed? Ook dat kunt u terugzien in de app, net zoals wij daar ook een melding van krijgen. Naast het installeren van zonnepanelen in Venray kunnen wij ze ook onderhouden. Wij garanderen dan ook dat we u volledig ontzorgen van A tot Z. Wij komen één keer per jaar langs voor onderhoud, bij voorkeur in het voorjaar. Dit zorgt er namelijk voor dat de opbrengst van uw installatie maximaal zal blijven. Tijdens ons jaarlijkse bezoek zullen we niet alleen uw zonnepanelen reinigen, maar ook een veiligheidsinspectie uitvoeren. Zo weten we zeker dat de installatie nog voldoet aan alle eisen. Hoe wij ons echt onderscheiden van de rest? Dat doen wij door middel van onze all- in service. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor het bieden van service bij een storing of schade. Dat voor een vast en klein bedrag per jaar! Wilt u meer informatie over onze all- in service? Ook dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken!

Waarom De Duurzame Jongens voor uw zonnepanelen in Venray?

Waarom De Duurzame Jongens de beste keuze is voor het installeren van uw zonnepanelen in Venray? Naast dat wij werken met gecertificeerde installateurs, een all-in service, duurzame installaties en aangesloten zijn bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, werken wij met een efficiënt terugverdienmodel. Dit betekent dat u uw investering al binnen 6 jaar heeft terugverdiend. Ook kunt u bij ons uw opbrengsten verhogen door middel van onze extra services. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor airco’s, duurzame dakbedekking, elektrische aanpassingen, voertuig laadstations en energieopslag. Hierdoor zult u niet alleen besparen op uw energierekening, maar zal ook het woongenot toenemen. Wilt u hier graag meer informatie over? We vertellen er meer over op onze website! Wij hopen dat u ook enthousiast bent geworden en net zoals velen gaat investeren in uw duurzame toekomst.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?