Interesse in het
verduurzamen van uw woning?

Stap 1 van 3
Leuk dat u interesse heeft in het verduurzamen van uw woning samen met de Duurzame Jongens! Vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen, vragen wij u een keuze te maken tussen een adviesgesprek bij u op locatie of een offerte op afstand. Als u enkel een offerte wenst kunnen wij u, vanwege tijdgebrek, niet meer bezoeken voor een adviesgesprek op locatie. Wenst u dus een bezoek van één onze adviseurs, kies dan voor een adviesgesprek. U kunt vervolgens kiezen voor welke producten u meer informatie wenst. Daarna vult u uw gegevens in en gaan we voor u aan de slag!

Wat is een adviesgesprek bij u op locatie?

Een van onze duurzaamheidsadviseurs bezoekt u op locatie. We willen goed voorbereid bij u op locatie komen. Daarom vragen we u een aantal gegevens achter te laten. Het volgende komt aan bod tijdens het adviesgesprek:  
 •  Zonnepanelen:
  • Overgaan op zonne-energie, hoe werkt het?
  • Zonneplan berekening waarbij we ook rekening houden met het schaduwplan.
  • Toelichting op de financiële mogelijkheden, zoals de btw-teruggave en subsidies.
  • Informatie over de salderingsregeling.
 • Airco:
  • Huishoudelijke situatie.
  • Technische aspecten (vloeroppervlakte, grootte ruimtes etc.)
  • Opties: alleen verkoelen of verkoelen én verwarmen.
Na het bezoek van onze adviseur, ontvangt u de offerte binnen 1 werkdag.

Wat is een offerte op afstand?

U verschaft alle gegevens die wij nodig hebben voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte. Ons streven is om binnen 5 werkdagen u een vrijblijvende offerte toe te sturen. In de offerte vind u alle gegevens die u nodig hebt, afhankelijk van de door u gekozen producten:
 • Zonnepanelen: informatie over installatie, vermogen en rendement, overzicht investering, opbrengstcalculatie, garanties, milieubepaling, terugverdientijd, stroomopbrengst, financieringsmogelijkheden, btw-teruggave, subsidies en informatie over de salderingsregeling.
 • Airco offerte: informatie over installatie, garanties, overzicht investering, afwerkmogelijkheden en  onderhoudscontracten

Wat is een contactaanvraag?

Weet u nog niet of u een adviesgesprek of offerte op afstand wenst? Dan kunt u een contactaanvraag indienen. Hou er rekening mee dat de verwerking van een contactaanvraag, omwille van de grote drukte, langer dan normaal in beslag neemt.

Wilt u sneller geholpen worden? Kies dan voor een adviesgesprek op locatie of een offerte op afstand.

Met welke producten mogen we u helpen?

Gegevens zonnepanelen

Of een schatting als u dit niet weet.

Heeft u al een model in gedachte? Laat dit dan weten bij de opmerkingen.

Bijv. elektrisch rijden, airco, warmtepomp, elektrisch koken, gezinsuitbreiding, etc.

U kunt hier ook bovenstaande punten verhelderen mocht dit nodig zijn. Ook als u al een voorkeur heeft qua paneel of omvormer kunt u dat hier vermelden.

Gegevens airco

Aantal binnenunits

Met deze informatie kunnen wij berekenen welke capaciteit u nodig heeft.

Wij plaatsen enkel A-merken.

Heeft u al een model in gedachte? Laat dit dan weten bij de opmerkingen.

Heeft u bijv. al een voorkeur type airco? Ook als u denkt dat het installeren van de airco (redelijk) complex is in uw situatie vragen wij u dit vooraf aan te geven.

Hoe kunnen we u bereiken?