Airco Maastricht

Een airco in Maastricht is geen overbodige luxe. Omdat huizen in Maastricht tegenwoordig heel goed geïsoleerd worden, is het vaak te warm in de zomer. Dit kan een groot probleem zijn in de zomer. We leven nu eenmaal in een tijd waar klimaatverandering een grote rol speelt. Door de opwarming van de aarde wordt het zomers erg warm. Deze geïsoleerde huizen houden hierdoor extra warmte vast. Dit geeft een nauw en plakkerig warm gevoel in uw huis. Bent u deze hitte in de zomer ook zat? Dan is een airconditioning kopen in Maastricht dé oplossing. Wilt u al langer een airco kopen in Maastricht, maar heeft u de stap nog niet gemaakt? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wat doet warmte met u zonder airco in Maastricht?

Herkent u het probleem? U kunt niet goed slapen in de zomer, u zweet de hele dag door, u wilt minimaal drie keer per dag douchen of u kunt zich niet goed concentreren. De warmte die zich in uw huis of ruimte bevindt is erg toegenomen in de zomer, wat kan zorgen voor veel problemen. Klachten als bijvoorbeeld vermoeidheid en hoofdpijn treden bij een warme tempratuur al snel op. Wist u ook dat een te warme ruimte er zelfs voor kan zorgen dat u een licht gevoel in uw hoofd krijgt, waardoor u flauw kan vallen of duf wordt? Uw lichaam is op zoek naar verkoeling, maar dat gaat niet. Een airco kopen in Maastricht kan dus een echte investering zijn voor u en uw gezin. Niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor later in de toekomst als de temperaturen nog hoger zullen zijn. Herkent u dit probleem als bewoner van Maastricht niet? Dan heeft u waarschijnlijk al een airco of een vorm van een airco geïnstalleerd.

Naast dat een airco in Maastricht voor een aangename temperatuur kan zorgen in de zomer kan een airco ook heerlijk verwarmen in de winter. Het imago van een airco dat alleen maar veel energie verbruikt is verleden tijd. Tegenwoordig is een airco juist duurzamer dan een Cv-ketel. Een Cv-ketel verbruikt namelijk meer gas en kost dus ook meer geld. Doordat er bij een airco gebruik wordt gemaakt van een warmtepomp die lucht verwarmt en uitblaast verbruikt het weinig energie. Niet alleen beter voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Wilt u nog meer geld besparen? Denk dan eens na over het installeren van zonnepanelen of het aanschaffen van een elektrische auto. Het gebruik van fossiele brandstoffen verminderen zal de wereld een stuk groener maken en de toekomst financieel aantrekkelijker.

Een Airco installeren in Maastricht

Weet u niet hoe u het beste een airco installeert? Dan kunt u deze taak het beste uitbesteden. Wij van De Duurzame Jongens kunnen uw airco installeren in Maastricht. Ook kunt u bij ons altijd terecht voor een adviesgesprek om zo de mogelijkheden van uw airco te bespreken. Een airco wordt in uw woning geplaatst op een plek waar de unit vrij kan staan. Dit is dus afhankelijk van uw woning en situatie. Voordat wij uw airco gaan plaatsen zal onze adviseur langskomen voor een gesprek en een technische inspectie. Dit zit in de prijs inbegrepen. Wij willen namelijk zoeken naar de beste oplossing voor uw probleem. De prijzen van de op maat gemaakte offerte zijn gebaseerd op het bezoek van de duurzaamheidsadviseur. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Als u toevallig weet waar de binnen unit komt kunt u al bij ons terecht. Ook voor een eventuele onderhoudsbeurt of andere vragen staan wij voor u klaar.

Een airconditioning kopen in Maastricht

Een airco kopen in Maastricht en laten installeren door De Duurzame Jongens? Wij zorgen voor kwaliteit en maximale veiligheid. Dit doen wij door alleen top A-merk airco’s te installeren in Maastricht. Deze airco’s hebben een laag energieverbruik en beschikken over stevige units. Daarnaast onderhouden wij uw airco ook.

Naast airco’s verkopen en installeren, garanderen we u ook dat u altijd verzekerd bent van een betrouwbare service. Bovendien kunt u ook kiezen voor moderne opties, zoals een filter of luchtzuiveringsfunctie. Deze verwijderen de vuile stofdeeltjes die in de lucht zitten. Tevens kunt u er ook voor kiezen om een cover over de airco te laten plaatsen. Om het ook bij uw woning te laten matchen zijn er verschillende opties beschikbaar. Deze covers zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Daarnaast zijn deze covers duurzaam, onderhoudsvrij en decibel verlagend. Dit houdt in dat ze geluiddempend werken.

Heeft u een airco van een ander merk? Bijvoorbeeld van Bestair. Dan is dit geen probleem, want ze zijn geschikt voor elk merk dat wordt aangeboden. Ook voor uw airco in Maastricht is deze optie dus mogelijk. Onze ambitie is om te kijken naar een duurzame toekomst voor iedereen. Ook bezitten wij daarnaast over het verplichte certificaat BRL 100 voor werken met koelapparatuur. Daarnaast hebben we ook de STEK-certificaat voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid die wij u willen bieden. Heeft u nog altijd vragen over een airco kopen in Maastricht? Of wilt u meer weten over ons verhaal en de beschikbare opties? Dan kunt u uw vraag stellen via de website, de mail of bel ons tijdens de openingstijden. Neem gerust contact op. Wij zijn door heel Limburg actief, dus ook tot aan Venray!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een airco in uw woning?