Airco Weert

In de zomer is het vaak te warm en in de winter te koud. Het klimaat in Nederland gaat alle kanten op en daar wil je dan ook goed op voorbereid zijn. Een airco in Weert is daarvoor de juiste energiezuinige oplossing. Heerlijk koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. Een airco in Weert is tegenwoordig meer dan alleen een luchtblazer met een slang eraan. Er zijn genoeg keuzes en opties en wij van De Duurzame Jongens helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

Een airco kopen in Weert?

Wilt u een airco kopen in Weert? Dan helpen wij u graag verder. Onze ambitie is samen werken aan een duurzame toekomst. Een airco kopen in Weert helpt daarbij. Een airco wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruikt in de zomer om uw woning te koelen. Een airco kan namelijk ook verwarmen in de winter. Door uw woning te verwarmen met een airco neemt uw gasgebruik met zo’n 30% tot 50% af. Niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor een schone woning. De airco verwijdert namelijk met filters en een luchtzuiveringsfunctie alle vuile stofdeeltjes uit de lucht. Daarnaast kan een airco nog meer opleveren als uw woning goed is geïsoleerd. Zo hoeft een airco niet alleen minder hard te werken, zijn er geen vochtproblemen, is er minder geluidsoverlast, is het beter voor het milieu en is uw woning meer waard.

Met het STEK certificaat onderscheiden wij ons op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken uitsluitend A-merken met een lange garantie. Duurzaam staat namelijk ook voor langdurig meegaan. Wij als erkend airco-installateur kunnen een volledige in-house installatie uitvoeren. Een professionele en betrouwbare service staat bij ons voorop. Heeft u vragen over een airco kopen in Weert? Neem dan gerust contact met ons via onze website. U kunt ons ook telefonisch bereiken of een mail sturen. Wij delen graag onze kennis en ons enthousiasme voor een duurzame toekomst.

Een airco installeren in Weert

Wij doen met alle zorg een airco installeren in Weert. Voordat wij een airco gaan plaatsen komt onze duurzaamheidsadviseur langs voor een technische inspectie en een adviesgesprek. Wij willen namelijk de beste oplossing voor uw situatie en dat is meer dan alleen een airco installeren in Weert. Tijdens zo een inspectie kijken we naar het kabeltraject, de montageplaats en andere technische aspecten. Er zijn een aantal verschillende soorten airco’s, welke u nodig heeft kan verschillen. Dit ligt namelijk aan welke ruimte het is. Zo is het belangrijk dat een airco in de slaapkamer goede ventilatie biedt en geen geluid maakt. Waar de buitenunit van een airco wordt geplaats is afhankelijk van uw kamer, het is namelijk van belang dat deze vrij staat. Ook moet de installateur rekening houden met bepaalde factoren zoals bijvoorbeeld het zonlicht. Wij kunnen voor een buitenunit een omkasting regelen zodat het er stijlvol uitziet. Ze zijn in verschillende maten en kleuren te krijgen en hebben geen invloed op de werking van de airco. Mocht u nu al vragen hebben over de eventuele plaats van uw airco? Wij beantwoorden ze graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we ook meerdere mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning.

Service staat bij ons voorop en daarom bieden wij buiten een airco installeren in Weert ook een onderhoudscontract aan. Hierin worden afspraken vastgelegd met betrekking tot het onderhoud. Op deze manier bent u gegarandeerd van de beste services, ook in het geval van technische problemen of storingen. Net zoals de jaarlijkse inspectie en onderhoud die ervoor zal zorgen dat uw airco perfect zal blijven functioneren.

Meer dan alleen een airconditioning kopen in Weert

Wanneer u een airconditioning gaat kopen in Weert kunt u uw energiegebruik monitoren en optimaliseren via de app Smart Home Manager. U kunt uw energierekening verlagen als u uw airconditioning combineert met zonnepanelen. Zo hoeft een airconditioning geen gebruik te maken van verwarmingsketels, warmtespiralen of andere energieverbruikers. Zonnepanelen kunnen u op een duurzame manier voorzien van stroom wat ervoor zorgt dat u minder betaalt aan energiekosten en minder CO₂-uitstoot. Wij kunnen zonnepanelen voor u leveren, monteren en onderhouden. Dit kan zelfs op dezelfde dag als de installatie van uw airco. Onze medewerkers zijn gecertificeerde installateurs en helpen u graag bij het verduurzamen van u woning. Wilt u weten hoe u uw verduurzaming eruit kan gaan zien? Of wilt u meteen een airconditioning kopen in Weert? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen. Wij kijken graag naar uw persoonlijke situatie en geven uw een op maat gemaakt advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een airco in uw woning?