Projecten van
De Duurzame Jongens

Van gezinswoningen, appartementen en landhuizen tot en met villa’s, penthouses en boerderijen. De zonnepanelen van De Duurzame Jongens zijn overal. Duurzame zonne-energie voor iedereen. De particulier, de zakelijke markt en de agrarische sector. In zowel het noorden, midden en zuiden van Limburg.

Holtum

Holtum

"”Goede prijs, Kwaliteit en snelheid. Zeer positieve ervaring met de Duurzame jongens. Eerlijke prijs voor goede kwaliteit panelen. Deze na bestelling snel kunnen plaatsen ondanks de extreme schaarste op de markt. Alles op het laatste moment binnen gekregen maar precies volgens afspraak een goed werkend systeem op het dak liggen. De monteurs hebben echt extra moeite gedaan om het systeem mooi en degelijk af te werken. Het dak even schoongemaakt voor het plaatsen van het onderstel. De kabels verhoogd zodat ze nooit in het water kunnen liggen, alle kabels netjes beschermd en afgewerkt. Zeer professioneel dus niets op aan te merken.”"

Zonne energie per jaar: 8.476 kWh

Jaarlijkse besparing: €2.543,-

Sittard

Sittard

"”Zeer vakkundige harde werkers De jongens werkte veilig, netjes, overlegde daar waar nodig en er werd ook met de klant mee gedacht om leidingen/kabels netjes weg te werken. Het gevoel van ontzorgen wordt dan ook zeker waar gemaakt!!”"

Zonne energie per jaar: 6.404 kWh

Jaarlijkse besparing: €2.241,-

Meerssen 

Meerssen 

Zonne energie per jaar: 4.963 kWh

Jaarlijkse besparing: €2.481,-

Heythuysen

Heythuysen

Zonne energie per jaar: 4.870 kWh

Jaarlijkse besparing: €2.435,-

Landgraaf

Landgraaf

Zonne energie per jaar: 6.439 kWh

Jaarlijkse besparing: €3.219,-

Heythuysen

Heythuysen

Zonne energie per jaar: 17.970 kWh

Jaarlijkse besparing: €8.985,-

Brunssum 

Brunssum 

Zonne energie per jaar: 9.909 kWh

Jaarlijkse besparing: €4.955,-

Sittard

Sittard

"”De installatie als prettig ervaren! Er werd duidelijk uitgelegd hoe de installateurs te werk gingen en hoe ze het gingen aanpakken op het dak (interessant). Zeer tevreden over de professionele aanpak en communicatie van A tot Z!”"

Zonne energie per jaar: 2.936 kWh

Jaarlijkse besparing: €1.028,-

Klaar voor een duurzame toekomst?