Projecten van
De Duurzame Jongens

Van gezinswoningen, appartementen en landhuizen tot en met villa’s, penthouses en boerderijen. De zonnepanelen van De Duurzame Jongens zijn overal. Duurzame zonne-energie voor iedereen. De particulier, de zakelijke markt en de agrarische sector. In zowel het noorden, midden en zuiden van Limburg.

Fam. Ferwerda

Fam. Ferwerda

Zonne energie per jaar: 3.612 kWh

Jaarlijkse besparing: €1.264,-

Henny Willems

Henny Willems

Zonne energie per jaar: 5.231 kWh

Jaarlijkse besparing: €1.831,-

Fam. Kruijen

Fam. Kruijen

"”Goed werk geleverd! Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de installatie verliep alles heel soepel. Afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gewerkt.”"

Zonne energie per jaar: 2.921 kWh

Jaarlijkse besparing: €876,-

Fam. Frijns

Fam. Frijns

"” Vanaf het ogenblik van het kennismakingsgesprek tot de aflevering van het totaalpakket (nieuwe meterkast), het schoonmaken van de werkplek en de vriendelijkheid van deze vaklui, is er maar een woord voor. VAKLUI. Bedankt. P.S. Sorry voor het slechte weer…. ”"

Zonne energie per jaar: 3.765 kWh

Jaarlijkse besparing: €941,-

Fam. Brandts

Fam. Brandts

"” De Duurzame Jongens hebben het goed voor elkaar van back-office tot de monteurs. Alles keurig verzorgd en houden zich aan alle vooraf gemaakte afspraken. Overleggen alles en bellen netjes voor ze komen waarna alles gedetailleerd wordt vastgelegd en toegezonden. Binnen de afgesproken tijd waren ze er en nog sneller was de installatie klaar. Vrij snel daarna was de monteur voor de meterkast er die ook snel en secuur werkte. Ook voor de veiligheid van een ieder was er ontzettend veel aandacht. Top. ”"

Zonne energie per jaar: 2.747 kWh

Jaarlijkse besparing: €824,-

Fam. Vergoossen

Fam. Vergoossen

"” Deze firma heeft het echt goed voor elkaar. Alles keurig verzorgd. Houden zich keurig aan alle vooraf gemaakte afspraken. Overleggen alles, bellen netjes voor ze komen, leggen alles keurig vast en als je ze belt pakken ze zelfs de telefoon op, of nog zeldzamer ze kijken het direct na en bellen je zelfs terug……..tja, helemaal tevreden. Ik durf De Duurzame Jongens bij iedereen aan te bevelen. ”"

Zonne energie per jaar: 10.474 kWh

Jaarlijkse besparing: €2514,-

Fam. Jos

Fam. Jos

"Ons steile dak werd met enthousiasme begroet. Na een uitgebreide uitleg werden alle punten en wensen doorgenomen en na een kop koffie gingen de drie mannen vrolijk aan het werk. Heel gestructureerd en netjes, met ieder een duidelijke taak. De Duurzame Jongens hebben de lat hoog liggen; vakmanschap en klantvriendelijkheid gaan hand in hand. En het dak? Dat is een plaatje geworden! We wekken vanaf vandaag onze eigen elektriciteit op, een mooi moment."

Zonne energie per jaar: 4600 kWh

Jaarlijkse besparing: €968,-

Fam. Ploumen

Eys

Fam. Ploumen

"Volta Solar: vandaag hebben onze installateurs De Duurzame Jongens weer een hypermoderne installatie vanuit Volta Limburg volbracht! Compleet Scoop 12 (Hoogste montage norm) geïnstalleerd! 16x JASolar 325wp incl Enphase Energy Benelux IQ7 micro omvormers. Geen geluid, geen kast. Gewoon 16 Tier 1 panelen met parallel geschakelde micro omvormers direct aangesloten op een brandveilige meterkast."

Zonne energie per jaar: 4.098 kWh

Jaarlijkse besparing: €860,-

Klaar voor een duurzame toekomst?