Projecten van
De Duurzame Jongens

Van gezinswoningen, appartementen en landhuizen tot en met villa’s, penthouses en boerderijen. De zonnepanelen van De Duurzame Jongens zijn overal. Duurzame zonne-energie voor iedereen. De particulier, de zakelijke markt en de agrarische sector. In zowel het noorden, midden en zuiden van Limburg.

Fam. Jos

Fam. Jos

"Ons steile dak werd met enthousiasme begroet. Na een uitgebreide uitleg werden alle punten en wensen doorgenomen en na een kop koffie gingen de drie mannen vrolijk aan het werk. Heel gestructureerd en netjes, met ieder een duidelijke taak. De Duurzame Jongens hebben de lat hoog liggen; vakmanschap en klantvriendelijkheid gaan hand in hand. En het dak? Dat is een plaatje geworden! We wekken vanaf vandaag onze eigen elektriciteit op, een mooi moment."

Zonne energie per jaar: 4600 kWh

Jaarlijkse besparing: €968,-

Fam. Ploumen

Eys

Fam. Ploumen

"Volta Solar: vandaag hebben onze installateurs De Duurzame Jongens weer een hypermoderne installatie vanuit Volta Limburg volbracht! Compleet Scoop 12 (Hoogste montage norm) geïnstalleerd! 16x JASolar 325wp incl Enphase Energy Benelux IQ7 micro omvormers. Geen geluid, geen kast. Gewoon 16 Tier 1 panelen met parallel geschakelde micro omvormers direct aangesloten op een brandveilige meterkast."

Zonne energie per jaar: 4.098 kWh

Jaarlijkse besparing: €860,-

Fam. Cals

Maastricht

Fam. Cals

Zonne energie per jaar: 12.478 kWh

Jaarlijkse besparing: €2495,-

Fam. Schmitz

Posterholt

Fam. Schmitz

"Jonge ondernemers met dito medewerkers. Harde werkers, goede meedenkers, vrolijke werksfeer en doorgaan tot ’t klaar is, zelfs op de warmste dag van het jaar! Snel inspelend op onverwachte zaken, initiatiefrijk bij nieuwe uitdagingen, de mensen gaan ervoor en de klanten spinnen er wol bij. (klantvertellen.nl)"

Zonne energie per jaar: 10.636 kWh

Jaarlijkse besparing: €2230,-

Klaar voor een duurzame toekomst?