Verdienen
met zonne-energie

Zonnepanelen Beek

Zonnepanelen in Beek zijn een slimme investering waarmee u zult besparen op uw energiekosten. Daarnaast zal deze investering uw woningwaarde verhogen. Wij van De Duurzame Jongens creëren, mede door het installeren van zonnepanelen in Beek, een duurzame toekomst. Een samenleving waarin heel veel huishoudens zelfvoorzienend kunnen leven in een duurzame woning in stijl is daarbij ons doel. Met zonnepanelen in Beek kunt u tegenwoordig gemiddeld €820 per jaar verdienen, is er een btw- teruggave service en zijn er verschillende mogelijkheden tot subsidies en financieringsmogelijkheden. Wilt u graag weten wat dit voor u betekent? Of wilt u berekenen wat u kunt besparen? Dan kunt u de gratis bespaarcheck op onze website doen. Bent u nieuwsgierig geworden en op zoek naar meer informatie? Lees dan even verder, want we vertellen u er graag meer over.

Het rendement van zonnepanelen in Beek

Wanneer u zonnepanelen wilt kopen in Beek wilt u natuurlijk meer informatie over bijvoorbeeld de kosten, de opbrengsten of het rendement. De kosten van zonnepanelen kunnen per dak verschillen. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat op uw dak komen te liggen. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek berekenen we graag deze kosten voor u. Ook het rendement is per huishoudelijke situatie verschillend. Het rendement is de hoeveelheid zonlicht dat kan worden omgezet in energie. Hiermee wordt eigenlijk bedoeld wat de opbrengst zal zijn wanneer u zonnepanelen gaat kopen in Beek. Zoals we al zeiden kan het rendement van zonnepanelen op elk dak anders zijn. Factoren die hierbij een rol spelen zijn de schaduwvorming, de ligging en de hellingshoek. Wat het rendement van zonnepanelen voor u zult zijn, kunnen wij berekenen in een duurzaamheidsplan op maat. In zo’n duurzaamheidsplan op maat staan naast de kosten en het rendement ook bijvoorbeeld de garanties, milieubesparing, stroomopbrengst en informatie over de financiële mogelijkheden en salderingsregeling. Wilt u graag een offerte aanvragen? Dit kan makkelijk en snel via de website!

Ook besparen met zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

De Duurzame Jongens als uw zonnepanelen installateur in Beek

Wij van De Duurzame Jongens hebben als uw zonnepanelen installateur in Beek een bijzondere missie. Deze missie is het uitblinken in de gehele beleving rondom zonnepanelen- installaties. Zo willen we daadwerkelijk verschil maken. We weten dan ook alles te perfectioneren, tot in de kleinste details. Samen gaan we als team de uitdagingen aan en lossen we problemen op. Service en kwaliteit staat daarbij uiteraard voorop. Zo werken we iedere dag aan een duurzame wereld. De voordelen van ons kiezen als zonnepanelen installateur in Beek? Wij garanderen u een advies op maat gebaseerd op uw woning en leefsituatie. Ook werken wij alleen met gecertificeerde installateurs en waarborgen wij kwaliteit en veiligheid. Door middel van ons efficiënte terugverdienmodel heeft u uw investering binnen maar liefst 6 jaar terugverdiend. Dit terwijl u volledig wordt ontzorgd door onze all- in service. Dit betekent dat wij voor u klaarstaan bij de levering, installatie, reiniging en bij de 24/7 online storingsmonitoring. Daarnaast zijn wij een vaste partner van Volta Solar en Essent waardoor wij vaste en voordelige prijzen kunnen garanderen. Bij De Duurzame Jongens bent u verzekerd van een uitstekende betrouwbare service. Wilt u meer weten over ons als zonnepanelen installateur in Beek of wat wij allemaal doen? U leest het allemaal op onze website!

 

Meer dan alleen zonnepanelen in Beek

Bij ons kunt u voor meer terecht dan alleen zonnepanelen kopen in Beek. Zoals we eerder al zeiden streven we naar een duurzame toekomst en dat gaat natuurlijk verder dan alleen zonnepanelen. Naast zonnepanelen bieden wij dan ook nog een aantal extra services aan. Zo kunt u terecht voor duurzame dakbedekking, voertuig laadstations, elektrische aanpassingen, energieopslag en airco installaties. Als moderne en ervaren installateur weten wij precies op welk moment u wat nodig heeft. Dit allemaal voor een gangbare prijs en uitstekende kwaliteit. Een airco kan bijvoorbeeld een mooie aanvulling zijn op zonnepanelen in Beek. Een airco is namelijk een energiezuinige oplossing waarmee u uw woning zowel kan koelen als verwarmen. U zal daardoor een lagere energierekening krijgen, prettiger wonen en uw gasverbruik verminderen. Wij maken, net zoals bij zonnepanelen, uitsluitend gebruik van A-merk producten en onderdelen. Wilt u meer weten over de aanschaf van een airco? U leest er meer over op onze website! Ook duurzame dakbedekking heeft een positief effect op zonnepanelen in Beek. Naast dat duurzame dakbedekking een positief effect heeft op de leefomgeving en het woongenot zorgt het namelijk er ook voor dat het rendement van zonnepanelen zal stijgen. Dit is extra voordelig voor uw energierekening. Wij bieden verschillende soorten duurzame dakbedekking aan, zo is er ook een geschikte variant voor uw dak te krijgen. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw woning in stijl, welke manier dat ook mag zijn. We hopen in ieder geval dat we snel met u mogen kennismaken en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?