Zonnepanelen Venlo

Steeds meer mensen overwegen de aanschaf van zonnepanelen. Ze zijn een populaire manier om duurzame energie op te wekken. Met uw investering in zonnepanelen draagt u bij aan een betere toekomst en een lagere energierekening. Bent u ook van plan om geld te investeren in de installatie van zonnepanelen? Wij van De Duurzame Jongens helpen u graag. Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies, installatie en onderhoud van zonnepanelen.

De werking van zonnepanelen

Zonnepanelen vangen zonne-energie op en zetten dit om in elektriciteit. Zonnepanelen bestaan namelijk uit kleine fotovoltaïsche cellen. Deze cellen vangen het zonlicht op en zetten het om naar gelijkstroom. Vervolgens komt een omvormer tussenbeide en zet deze gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom kunt u gebruiken in uw huis of bedrijfspand.

Bespaarcheck
aanvragen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Waarom zou u zonnepanelen kopen?

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het installeren van zonnepanelen. Denk hierbij aan zaken als:

 • Duurzaam en gratis energie opwekken (zonne-energie is immers gratis)
 • Lagere energiekosten
 • Veilige manier van energie opwekken
 • Bijdrage aan het milieu door minder CO²- uitstoot
 • Verhoging van uw woningwaarde
 • Geen extra ruimte nodig, want u plaatst de zonnepanelen gewoon op uw dak
 • Korte installatieklus
 • Relatief weinig slijtage aan zonnepanelen

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van zonnepanelen

Er zijn een aantal zaken waarmee u rekening dient te houden wanneer u van plan bent zonnepanelen te kopen. Denk hierbij aan zaken als:

 • Kunnen zonnepanelen op uw dak geplaatst worden?
 • Welke type zonnepanelen wilt u kopen?
 • De installatiekosten en de terugverdientijd
 • Wat is de garantieperiode?
 • Koopt u bij een betrouwbare leverancier?
 • De efficiëntie van de zonnepanelen
 • De wattpiek van de zonnepanelen
 • Welk betrouwbaar zonnepanelen installateur huurt u in?

Wij werken alleen met de beste kwaliteit zonnepanelen. Hierdoor kunnen wij u niet alleen hoogwaardige, maar ook veilige zonnepaneelsystemen bieden. Bovendien krijgt u bij ons een lange garantietermijn bij uw aankoop.

Wat kosten zonnepanelen in Venlo?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van de grootte van het te installeren systeem, de capaciteit van de zonnepanelen en de kwaliteit van de panelen. Daarnaast vraagt iedere installateur andere kosten voor de installatie en kosten voor aansluiting op het stroomnetwerk. Bovendien bepalen zaken als de ligging van het dak en de hellingshoek van het dak ook de prijs van uw zonnepanelen. Wilt u weten wat u kwijt bent aan een zonnepanelen installateur in Venlo? Vraag dan op onze website een adviesgesprek aan.

Is er een zonnepanelen subsidieregeling?

Tegenwoordig is het mogelijk om uw dure investering iets aantrekkelijker te maken. Er zijn namelijk een aantal salderingsregelingen, btw-teruggave regelingen en gemeentelijke subsidies om de installatie van zonnepanelen te bevorderen. Ook voor bedrijven is de installatie van zonnepanelen erg interessant. Zij kunnen namelijk gebruikmaken van de SDE++ subsidie. Om precies te achterhalen wat de investering u zal gaan kosten, kunt u op onze website de bespaarcheck doen. Bovendien kunt u bij ons een adviesgesprek inplannen. Hierbij kijken wij graag met u naar uw situatie en de mogelijkheden hier binnen wat betreft de zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen in Venlo van topkwaliteit

Wanneer u zonnepanelen in Venlo gaat kopen, dan werken wij met ons stappenplan. Deze begint met een oriëntatiefase. Welk prijskaartje hangt aan uw investering vast? Wat zult u op den duur besparen? Dit kunt u zelf al uitzoeken, maar wij helpen u graag met het maken van deze berekening. Na de oriëntatiefase komen wij bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Hierbij bekijken we uw woning en uw woonsituatie. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk duurzaamheidsplan op en verwerken dit plan in een vrijblijvende offerte. Vervolgens komt een technisch specialist langs. Hij zal uw meterkast en dak inspecteren.

Zodra de voorbereiding klaar is, worden uw zonnepanelen door onze professionele zonnepanelen installateur in Venlo geïnstalleerd. U begint met besparen zodra uw zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Uw voortgang kunt u met onze app op uw computer, telefoon of tablet bijhouden. Wij hebben ook inzage in deze applicatie, zodat we op tijd zien of uw zonnepanelen toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Dit is immers van belang om het meest optimale rendement uit uw zonnepanelen te halen. Om energieverlies te voorkomen, bieden wij tevens thuisbatterijen aan. Wilt u weten hoe dat precies werkt? Lees dan hier verder.

De Duurzame Jongens: meer dan alleen zonnepanelen

Zonnepanelen zijn pas een eerste stap bij het realiseren van een duurzame toekomst. Daarom kunt u De Duurzame Jongens ook inschakelen voor de installatie van bijvoorbeeld airco’s. We hebben de beschikking over jarenlange ervaring en kennis in de installatietechniek. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij bieden u scherpe tarieven voor hoogwaardige kwaliteit. Zoek dus niet langer verder naar een goede zonnepanelen installateur in Venlo, want wij staan door heel Limburg voor u klaar.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?