Zonnepanelen Eijsden

Bent u op zoek naar een vertrouwde en vakkundige installateur van zonnepanelen in Eijsden voor uw woon- of werkpand? Dan bent u bij De Duurzame Jongens aan het juiste adres. Het opwekken en opslaan van zonne-energie wordt in Nederland steeds goedkoper en efficiënter. Zo kunt u met zonnepanelen op uw dak uw eigen energie opwekken en deze stroom blijven gebruiken als het bewolkt is. Door onze ervaringen met het plaatsen van zonnepanelen in Eijsden en omgeving, kunnen wij u deskundig uitleg geven over de praktische en financiële mogelijkheden van de aanschaf van zonnepanelen in Eijsden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zonne-energie en zonnepanelen voor iedereen toegankelijk is.

Ook besparen met zonnepanelen?

Is mijn woning in Eijsden geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn op de meeste daken in Nederland mogelijk, ongeacht de vorm of de ligging van het dak. Er zijn echter wel verschillen in de hoeveelheid energie die zonnepanelen opleveren afhankelijk van de uren zon en schaduw die uw dak op een dag heeft. Zo ontvangt een dak op het zonnige zuiden dagelijks de meeste zon uren en is het daarom het meest optimaal voor zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen op zowel een schuin als een plak dak geplaatst worden.

Een vergunning voor zonnepanelen is niet nodig, al zijn er regels waar wij ons aan dienen te houden. Woont u in een monument of een beschermd stadsdeel dan heeft u mogelijk een vergunning nodig. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beoordelen we graag uw dak situatie en ontvangt u van ons een offerte en duurzaamheidsplan op maat met toelichting over de kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Eijsden.

Rendement en houdbaarheid van zonnepanelen in Eijsden

De overstap naar zonne-energie is verstandig en voordelig. Zo bespaart u energiekosten, ontvangt u een vergoeding voor elektriciteit die u levert aan uw buren en draagt u bij aan een duurzame toekomst. Gemiddeld gaan zonnepanelen zo’n 25 jaar mee op 85% capaciteit en verdient u uw investering binnen 6 jaar terug. De opbrengst van de installatie hangt niet alleen af van het aantal zonnepanelen, maar ook van de hellingshoek en de windrichting waarin uw dak ligt. Op ”hoe geschikt is jouw dak?” vindt u uitleg over de verschillen in de helling en richting van uw dak voor de opbrengst van zonnepanelen.

Wij van De Duurzame Jongens waarborgen de veiligheid en de kwaliteit van uw zonne-installatie in Eijsden ook na installatie. Wij werken alleen met A-merken die zijn voorzien van fabrieksgaranties van 10 tot 30 jaar voor onze zonnepanelen, omvormers, onderconstructies en montagematerialen. Wij bieden onze klanten na de installatie een 24/7 service aan bij een storing of schade. In urgente gevallen zijn wij met deze service altijd bereikbaar om uw probleem tijdig te verhelpen.

Duurzaamheidslening en BTW teruggave voor zonnepanelen in Eijsden

Wij van De Duurzame Jongens snappen dat nieuwe zonnepanelen in Eijsden een grote investering vergen. Omdat niet ieder dak maar ook iedere portemonnee anders is, helpen wij u graag met het hele proces. Van de BTW teruggave en subsidie tot het rendement en de houdbaarheid van zonnepanelen in Eijsden. Wij zorgen niet alleen voor het kopen en monteren van de zonnepanelen in Eijsden, maar geven u ook graag meer handige informatie over de financiële mogelijkheden.

Voor de aankoop van zonnepanelen kunt u gebruik maken van een gunstige duurzaamheidslening van uw bank tegen een lage rente. Ook kunt u de 21% BTW die u betaalt voor de aankoop en installatie van zonnepanelen bij De Duurzame Jongens terugvragen bij de belastingdienst. Bekijk eens de 3 eenvoudige stappen waarmee u het betaalde belastingbedrag kunt terugvragen. Zo kunt u de duurzame investering voordelig en gemakkelijk bekostigen en heeft u de mogelijkheid om ook te profiteren van onze andere duurzame services zoals de installatie van uw airco.

Subsidies voor zonnepanelen in Eijsden

Wij geven u ook graag vooraf meer informatie over de mogelijkheden tot subsidie voor de aankoop en installatie van zonnepanelen in Eijsden. Bepaalde provincies en gemeenten geven haar inwoners subsidie voor de aanschaf en installatie van duurzame energie-opwekkers. Bekijk via de energiesubsidiewijzer van de rijksoverheid of uw gemeente de aanschaf van zonnepanelen stimuleert met gunstige financiële voorwaarden.

De gemeente Eijsden-Margraten is gelukkig voor u zo’n gemeente. Dat is dan weer mooi meegenomen, toch? De hoogte van de subsidie voor duurzame energieopwekking bij de gemeente Eijsden-Margraten verschilt per apparaat en bij koop versus huurgebouwen. Bovendien zijn zonnepanelen ook voor bedrijven aantrekkelijker geworden door de introductie van de SDE++ subsidie. Zonnepanelen kopen in Eijsden was financieel nog nooit zo aantrekkelijk als nu!

De Duurzame Jongens installeren zonnepanelen in Eijsden

Wij van De Duurzame Jongens gaan iedere dag opnieuw voor hoge kwaliteit en service met een glimlach. Wij luisteren naar uw verhaal en wensen en staan voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen in Eijsden. Wij combineren onze deskundige opinie met uw wensen en verhaal en gaan samen met een goed plan aan de slag. Kennis maken met ons team, ons verhaal en onze missie doet u met behulp van de over ons sectie op onze website. U kunt ook geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. In dit gesprek nemen we u mee in onderwerpen zoals toekomstige uitbreidingen, keuzes op het gebied van zonnepanelen en bijbehorende systemen, tips om offertes te vergelijken, zonnepanelen en de toekomst en overige verduurzamingsopties. Dit allemaal doen wij om ervoor te zorgen dat u een weloverwogen beslissing kunt maken, waar u over 5 jaar (en langer) nog steeds tevreden mee bent. Heeft u nog vragen aan de jongens? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een advies of maat gesprek of een offerte zonder kleine lettertjes. Samen met de jongens werken aan onze ambitie voor een duurzame toekomst!

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?