Verdienen
met zonne-energie

Zonnepanelen Schimmert

Duurzaam wonen is een belangrijk thema in veel huishoudens. Niet alleen omdat veel mensen zich zorgen maken over het klimaat, maar ook omdat men met een aantal aanpassingen geld kan besparen. Maak uw woning dus zo duurzaam mogelijk en geniet van de voordelen. Een eenvoudige en zeer gunstige manier om uw huis duurzaam te maken is door het plaatsen van zonnepanelen. De Duurzame Jongens plaatsen graag uw zonnepanelen in Schimmert, en kunnen u alles vertellen over wat er bij dit proces komt kijken. Zo begeleiden wij u bij de aankoop en de installatie, en helpen wij u uw woning te verduurzamen!

Zonnepanelen kopen Schimmert bij De Duurzame Jongens

Als u interesse heeft in zonnepanelen kopen in Schimmert, heeft u misschien nog een aantal vragen of twijfels. Daarnaast wilt u natuurlijk graag weten hoeveel de installatie van zonnepanelen gaat kosten. De Duurzame Jongens staan daarom altijd paraat om u vrijblijvend te adviseren. Dit doen wij via onze website, waar u alle informatie rustig kunt doorlezen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel ons dan, kom langs op ons kantoor in Sittard of maak een afspraak met een van onze experts. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over zonnepanelen en alles wat daar bij komt kijken.

Ook besparen met zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

Professionele service van de zonnepanelen installateur in Schimmert

De Duurzame Jongens staan ook wel bekend als de zonnepanelen installateur van Schimmert en omgeving. Wij bieden onze klanten namelijk een aantal belangrijke voordelen. Zo werken wij alleen met zonnepanelen van de beste kwaliteit en bieden wij u maar liefst 25 jaar garantie. Daarnaast maken wij onze berekeningen met speciale software van de TU Delft. Deze berekeningen zijn erg nauwkeurig. Zo nauwkeurig zelfs, dat wij u een eventueel verschil terugbetalen. Tot slot onderscheiden wij ons door onze professionele, eerlijke en vrijblijvende service. Ons uiteindelijke doel? Dat is iedereen helpen aan betaalbare zonnepanelen, en met zijn allen werken aan een mooie toekomst.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?