Verdienen
met zonne-energie

Zonnepanelen Schinnen

De Duurzame Jongens hebben een missie. Een belangrijke missie die wij niet alleen kunnen bereiken. Wij willen namelijk een betere wereld creëren. Een wereld waarin we duurzaam leven en iedereen gebruikt maakt van groene zonne-energie. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generaties na ons. Wij dragen alvast ons steentje bij door iedereen betaalbare zonnepanelen aan te bieden. Daarnaast informeren en installeren wij zonnepanelen in Schinnen en omgeving en werken wij snel, professioneel en transparant. Wij zorgen namelijk niet alleen graag goed voor onze planeet, maar ook voor onze klanten. En wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent!

Zonnepanelen kopen Schinnen bij De Duurzame Jongens

Zonnepanelen kopen in Schinnen kan snel en eenvoudig met hulp van De Duurzame Jongens. Wij geven u graag informatie in een vrijblijvend adviesgesprek. Daarnaast vindt u op onze website veel informatie die u rustig kunt doorlezen of u kunt ons direct contacteren. Mail ons, bel ons of kom langs op ons kantoor in Sittard. Nadat wij u hebben geadviseerd, sturen wij u (opnieuw vrijblijvend) een offerte. Heeft u ook uw buren enthousiast gemaakt? Dan kunnen we ook een op maat gemaakte collectieve offerte opstellen. Een mooiere wereld bereiken we immers sneller als we allemaal samenwerken!

Ook besparen met zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

Persoonlijke service van de zonnepanelen installateur in Schinnen

De Duurzame Jongens zijn de zonnepanelen installateur van Schinnen en omgeving. Ons team bestaat uit 17 enthousiaste medewerkers. Deze experts adviseren u graag over welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw dak en hoe hoog de opbrengst van de zonnepanelen zal zijn. In de meeste gevallen heeft u na 7 jaar de investering van uw zonnepanelen terugverdiend. Daarna bent u zelfvoorzienend en maakt u gebruik van groene en gratis stroom. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw vaste lasten én draagt u bij aan een mooie toekomst.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?