Zonnepanelen Limburg

Investeren in zonnepanelen betekent investeren in de toekomst. U bespaart namelijk niet alleen geld op uw energiekosten, maar het is ook nog ontzettend milieubewust. Zoek dus niet meer verder voor een zonnepanelen installateur in Limburg, want De Duurzame Jongens zijn dé zonnepanelen-specialisten in Limburg en omstreken. De aanschaf van zonnepanelen is zonder twijfel een flinke investering. Maar wij kunnen u garanderen dat u met onze panelen deze investering na ongeveer zes jaar hebt terugverdiend. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van deskundig advies.

Ook besparen met zonnepanelen?

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen halen energie uit het licht en de warmte van de zon. Deze energie kan vervolgens door een zonnepaneel omgezet worden in elektriciteit. Dit komt doordat deze panelen uit zonnecellen met twee laagjes silicium bestaan. Zodra zonnestralen op een dergelijk paneel vallen, ontstaat er tussen de twee laagjes silicium elektriciteit. Met behulp van een omvormer wordt deze elektriciteit naar de meterkast geleid, waar het vervolgens wordt omgezet in bruikbare stroom voor je huis. Wij werken enkel met A-merk zonnepanelen, omvormers, onderconstructies en montagematerialen. Zodoende kunnen uw zonnepanelen in Limburg nóg langer meegaan en uiteindelijk meer voor u besparen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Limburg?

Wanneer u van plan bent zonnepanelen te kopen in Limburg, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de zonnepanelen een gunstige investering zijn. Zonnepanelen brengen een aantal voordelen met zich mee:

 • Het grootste voordeel is dat u veel geld bespaart. U verdient circa € 820 per jaar.
 • Binnen zes jaar heeft u bij ons uw investering terugverdiend, terwijl de panelen zo’n 25 jaar meegaan.
 • U maakt gebruik van milieuvriendelijke energie. U haalt zelf uw groene stroom binnen.
 • Zonnepanelen op uw huis in Limburg zorgt voor een stijging van de woningwaarde. Wanneer u uw woning ooit zou verkopen, kunt u kortom een hogere prijs verwachten.
 • Wanneer u minder energie verbruikt dan opwekt, kunt u uw overschot aan het stroomnetwerk terug leveren. Hier krijgt u een vergoeding voor.
 • De dure investeringskosten kunt u wat drukken door subsidie aan te vragen. Sommige gemeentes belonen woningeigenaren zo met de installatie van zonnepanelen. Kijk op de subsidiecheck wat mogelijk is binnen uw gemeente.

Waarop letten wanneer u zonnepanelen koopt?

Wanneer u zonnepanelen gaat kopen in Limburg moet u met een aantal zaken rekening houden:

 • Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?
 • Welke soort panelen kiest u?
 • Wat kost de installatie en wat is de terugverdientijd?
 • Hoe lang heeft u garantie?
 • Koopt u bij een betrouwbare fabrikant?
 • Wat is de efficiëntie van de panelen?
 • Hoeveel wattpiek hebben de panelen?
 • Welk betrouwbaar installatiebedrijf schakelt u in?

Wij van De Duurzame Jongens werken enkel met A-merk zonnepanelen, omvormers, onderconstructies en montagematerialen. Hierdoor kunnen wij u niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid en veiligheid bieden. Bovendien bieden wij lange fabrieksgaranties aan. Zodoende gaan uw zonnepanelen in Limburg nog langer mee en kunt u nog beter besparen op die energiekosten.

 

 

Krijgt u subsidie voor zonnepanelen?

Wat ook een aandachtspunt zou moeten zijn bij de aankoop van uw zonnepanelen, zijn subsidies en andere financiële regelingen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hiervan gebruik maken. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de SDE++ regeling bij grote projecten of bij kleine projecten de Energie-investeringssubsidie. Particulieren kunnen de BTW terugvragen voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Waarom uw zonnepanelen in Limburg kopen bij De Duurzame Jongens?

Voor de aanschaf van zonnepanelen in Limburg kunt u gebruik maken van ons stappenplan. Het begint met een oriëntatie: wat zijn de kosten van de investering en wat kunt u uiteindelijk besparen? Om dit voor uzelf duidelijk te krijgen, kunt u op onze website de bespaarcheck uitvoeren. Wij zijn overigens altijd bereid om een en ander persoonlijk voor u te berekenen.

 

Zodra u volledig georiënteerd bent, komen wij langs voor een persoonlijk adviesgesprek. We bekijken namelijk graag eerst de mogelijkheden met betrekking tot uw woonsituatie. Vervolgens stellen we uw persoonlijke duurzaamheidsplan op en verwerken deze in een offerte. Onze technische specialist zal daaropvolgend met u in overleg gaan over een gunstig kabeltraject en hij zal een inspectie uitvoeren in de meterkast en op uw dak.

 

Zodra de voorbereiding tot in de puntjes is uitgevoerd, komt onze zonnepanelen installateur in Limburg bij u langs om de installatie te voorzien. Zodra uw panelen volledig zijn geïnstalleerd, begint u gelijk met besparen. Dit kunt u bijhouden met behulp van onze app op uw smartphone of tablet. Wij kunnen met behulp van deze app ook monitoren of uw zonnepanelen onderhoud nodig hebben. Onderhoud is immers van groot belang om het beste resultaat uit uw zonnepanelen in Limburg te halen. Twijfel dus zeker niet langer om zonnepanelen te kopen in Limburg en begin ook met het verduurzamen van uw woning.

 

Verdere diensten bij De Duurzame Jongens

Het verwerkelijken van een duurzame toekomst stopt niet bij het installeren van zonnepanelen. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor de installatie van airco’s en andere duurzame oplossingen. Met jarenlange ervaring in de installatietechniek weten onze installateurs exact wat u op welk moment nodig heeft. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een airco, wij garanderen u een gangbare prijs van uitmuntende kwaliteit. Samen met ons kunt ook u bijdragen aan een schonere en duurzame toekomst. Zoek dus niet verder voor een betrouwbare zonnepanelen installateur in Limburg, want ons team staat met enthousiasme voor u klaar.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?