Zonnepanelen Limburg

Investeren in zonnepanelen is de sleutel tot een duurzame en voordelige toekomst. Zo bespaart u namelijk niet alleen op de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieubewust bezig. Bij De Duurzame Jongens bent u aan het juiste adres voor al uw duurzaamheidsoplossingen en zijn we specialist in zonnepanelen installatie.

Hoewel de aanschaf van zonnepanelen in eerste instantie een dure investering lijkt, brengt het ook vele voordelen met zich mee en is de korte terugverdientijd van slechts zes jaar één van de vele financiële voordelen. Bent u benieuwd naar welke voordelen zonnepanelen voor u kunnen hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze gecertificeerde monteurs!

Bespaarcheck
aanvragen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Haal meer uit de zon: zonnepanelen voor duurzame energie

Zonnepanelen halen energie uit het zonlicht en zetten dit om in elektriciteit. Dit heet ook wel zonne-energie. De ingebouwde lagen silicium zetten deze energie vervolgens om in elektriciteit. Hierna wekken de zonnepanelen gelijkstroom op. De meeste huishoudelijke apparaten hebben echter wisselstroom nodig. De ingebouwde omvormer nabij uw meterkast zorgt er vervolgens voor dat deze gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom zodat de juiste vorm van energie bij uw apparaten komt.

Bij De Duurzame Jongens werken we enkel met de beste zonnepanelen van A-merk kwaliteit en maken we gebruik van hoge kwaliteit montagematerialen, onderconstructies en omvormers. Op deze manier garanderen we dat uw zonnepanelen in Limburg niet alleen een extra lange levensduur hebben, maar ook nog eens rendabel zijn. Met het oog op de toekomst is dit hét moment om te investeren in zonnepanelen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Limburg?

De overstap naar zonnepanelen lijkt vaak moeilijker dan dat het is. Bij De Duurzame Jongens maken we het met behulp van ons all-in servicepakket graag zo makkelijk mogelijk voor u. Wanneer u overweegt om zonnepanelen te kopen in Limburg is het fijn om de voordelen even op een rijtje te hebben:

 • Uw portemonnee profiteert: bespaar jaarlijks zo’n €820 op uw energiekosten met behulp van zonnepanelen in Limburg.
 • Terugverdien termijn: verdien in slechts zes jaar uw volledige investering terug en geniet zo’n 25 jaar van de zonnepanelen.
 • Duurzaamheid: draag bij aan een beter milieu en geniet van uw zelfopgewekt groene stroom.
 • Zelfvoorziening: wek uw eigen energie op en gebruik deze wanneer u zelf wilt met behulp van een thuisbatterij in Limburg.
 • Stijgende woningwaarde: duurzaamheidsoplossingen worden steeds meer gewaardeerd waardoor zonnepanelen in Limburg een grote invloed hebben op uw woningwaarde.
 • Vergoeding voor terug leveren: door de energie die u niet meer nodig heeft terug te leveren aan het stroomnetwerk ontvangt u een vergoeding.
 • Bespaar op kosten met subsidies: verlicht de initiële investeringslast door te kijken of uw gemeente subsidie biedt voor zonnepaneleninstallaties. Doe de subsidiecheck en ontdek de mogelijkheden.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van zonnepanelen in Limburg?

Voordat u zonnepanelen gaat kopen in Limburg zijn er verschillende belangrijke overwegingen:

 • Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?
 • Welke zonnepanelen merken en types passen het beste bij mijn woning en behoeften?
 • Wat zijn de kosten en wat is de opbrengst?
 • Wat zijn de beste zonnepanelen voor uw huishouden en hoeveel zijn er nodig?
 • Hoe zit het met de productgarantie?
 • Waarom kiezen voor een lokale leverancier?
 • Hoe rendabel zijn zonnepanelen voor uw woning?

Als ervaren specialist in zonne-energie garanderen we duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit met dank aan onze A-merk zonnepanelen. Met behulp van ons all-in service pakket helpen wij u van begin tot eind.

Financiële voordelen bij het kopen van zonnepanelen

Bij de aankoop van zonnepanelen is het niet alleen belangrijk om te kijken naar de zonnepanelen zelf, maar ook naar de beschikbare financiële steun. Subsidies en andere financiële regelingen kunnen een groot voordeel opleveren voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor bedrijven zijn verschillende interessante opties, afhankelijk van de omvang van het project. Zo is bij grootschalige projecten de SDE++ regeling een interessante mogelijkheid. Bij kleinere projecten de Energie-investeringssubsidie weer voordelig kan zijn. Particulieren kunnen eveneens profiteren van financiële voordelen. Een interessante optie is het terugvragen van de BTW op de aanschaf en installatie van de zonnepanelen.

Een slim stappenplan voor zonnepanelen in Limburg

Iedere woonsituatie is uniek en vereist daarom ook een persoonlijk en op maat gemaakt plan. In de eerste fase, de oriëntatiefase, zoekt u zelf het een en ander uit. Wat zijn ongeveer de kosten van zo’n investering en wat zijn de mogelijke besparingen? Op onze website kunt u gemakkelijk een bespaarcheck doen om te zien hoe rendabel zonnepanelen voor u kunnen zijn.

1. Adviesgesprek

Daarna komen onze gecertificeerde monteurs bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Voordat we de zonnepanelen installeren is het voor ons namelijk fijn om uw woonsituatie duidelijk in kaart te brengen. Daarom stellen we voor iedere klant een persoonlijk duurzaamheidsplan op en verwerken we dit in een op maat gemaakte offerte. Onze technische specialist zal vervolgens met u overleggen over een efficiënt kabeltraject en voert de nodige inspecties uit in de meterkast en op het dak.

2. Installatie

Wanneer alle voorbereidingen tot in de puntjes zijn uitgevoerd komt onze ervaren zonnepanelen installateur bij u langs om de zonnepanelen te installeren. Zodra de zonnepanelen op het dak liggen kunt u direct beginnen met besparen. Met behulp van onze geavanceerde app kunt u uw opgewekte energie en verbruik in één oogopslag in de gaten houden.

3. Onderhoud en nazorg

Met behulp van de app kunnen ook wij uw zonnepanelen monitoren om zo de voortgang en kwaliteit te bewaken en te controleren wanneer onderhoud nodig is. Onderhoud is namelijk van groot belang om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen.

Aarzel niet langer en stap vandaag nog over naar zelfvoorziening en begin direct met besparen!

Een duurzame toekomst begint hier: zonnepanelen, airco’s en meer!

Het realiseren van een duurzame toekomst houdt niet op bij de installatie van zonnepanelen. Bij ons vindt u ook deskundige installatie van airco’s en andere milieuvriendelijke oplossingen. Met jarenlange ervaring in de installatietechniek begrijpen onze vakmensen precies wat u op elk moment nodig heeft. Of het nu gaat om zonnepanelen plaatsen of een airco installeren, wij bieden een competitieve prijs voor topkwaliteit. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat zonnepanelen kopen in Limburg u kan opleveren.

Samen met ons kunt u actief bijdragen aan een schonere, duurzamere toekomst. Dus, zoek niet verder naar een betrouwbare zonnepanelen installateur in Limburg, want ons gepassioneerde team staat voor u klaar.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?