Airco Geleen

Heeft u moeite met het verkoelen of verwarmen van uw woning? Een airco laten installeren in Geleen door De Duurzame Jongens is voor u de oplossing. Een airco, ook wel airconditioning genoemd, verwarmt of verkoelt namelijk de lucht in een ruimte en daarnaast zorgt het ook nog voor ontvochtiging en filtering van de lucht. Samen creëert dit een aangenaam binnenklimaat. Ook is het gebruik van een airco in Geleen uitzonderlijk energiezuinig. Omdat een airco ontzettend goed is met betrekking tot de temperatuurregeling, hoeft de Cv-ketel niet meer gebruikt te worden. Enkel wanneer het buiten weer begint te vriezen, zult u deze energievreter weer nodig hebben. Hierdoor kunt u in de zachtere herfst- en lentemaanden een hoop energie besparen. Bij De Duurzame Jongens heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere airconditioning opties. Bent u van plan om een airconditioning te kopen in Geleen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. De Duurzame Jongens staan met een zonnestraal op ons gezicht voor u klaar.

Niet alleen een koele zomer, maar ook een warme winter met onze airco in Geleen

Met onze airconditioningsystemen is het niet alleen mogelijk om uw woning te koelen, u kunt in de winter namelijk ook uw woning heerlijk verwarmen. Deze systemen worden ook wel warmtepompen genoemd en transporteren in feite de warmte van de ene ruimte naar de andere ruimte. Het is een milieuvriendelijke manier om warmte uit de lucht te onttrekken en te verplaatsen naar de gewenste bestemming. Zodoende kunt u dus in de zomer met onze airco in Geleen eenvoudig uw kamers koelen, door de warmte in uw huis naar buiten af te voeren. Later is het tijdens de wintermaanden mogelijk om het proces om te draaien. Ons airconditioningsysteem wordt op dat moment gebruikt om warmte uit de buitenlucht te onttrekken en deze vervolgens naar binnen te blazen.

Een airco kopen in Geleen in een aantal stappen

Op het moment dat u bij ons een airco koopt in Geleen, dan volgen we gezamenlijk een aantal stappen. Want een goede voorbereiding is het halve werk. Ten eerste maken we een afspraak, waarop onze duurzaamheidsadviseur bij u langs kan komen voor een adviesgesprek en technische inspectie van uw woonsituatie. Wij streven namelijk voor de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de beste montageplek, het gunstigste kabeltraject en andere technische aspecten. Op basis van dit adviesgesprek stellen we vervolgens een offerte voor u op. Dit is ons op maat gemaakte advies en toont u de kosten van uw airco installatie in Geleen. Zodra u akkoord geeft, gaan wij voor u de airco installeren in Geleen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning? U kunt vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aanvragen.

Uw airco laten installeren in Geleen door De Duurzame Jongens

De installatie van een airco in Geleen brengt vele voordelen met zich mee. Op de eerste plaats gaat u veel minder gas verbruiken. Want door te verwarmen met behulp van een airco, zult u ongeveer 30% tot 50% minder gas gaan verbruiken. Op het moment dat uw woning ook nog uitstekend is geïsoleerd, kunt u zelfs een vermindering van gasverbruik realiseren van maar liefst 40% tot 60%. Alleen dat is natuurlijk al heel fijn voor uw energierekening, maar in combinatie met onze zonnepanelen, elektrisch rijden en het isoleren van uw woning kunt u zelfs één tot twee maandlonen per jaar besparen. Daarnaast kunt u met de ingebouwde app Smart Home Manager uw energieverbruik bijhouden. Vindt u dat u teveel aan het verbruiken bent? Dan kunt u met de app zien, hoe u het energieverbruik moet optimaliseren. Met onze airco’s is niet alleen heerlijk koel in de zomer en lekker warm in de winter, de lucht wordt ook nog eens een stuk schoner. Onze airco’s zijn namelijk allemaal voorzien van een luchtzuiveringsfunctie en filters, waardoor vuile stofdeeltjes eenvoudig uit de lucht worden verwijderd. Een airco laten installeren in Geleen door De Duurzame Jongens is overigens ontzettend betrouwbaard. Al onze installateurs beschikken namelijk over een STEK-certificaat. Zodoende kunt u er van verzekerd zijn, dat uw installatie voldoet aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid.

Van een airco in Geleen tot zonnepanelen en andere duurzame oplossingen

Wij staan voor een duurzamere toekomst en willen om die reden écht het verschil maken binnen de samenleving. Daarom kunt u bij ons niet alleen een airco kopen in Geleen, maar ook kiezen voor zonnepanelen, duurzame dakbedekking, laadstations voor elektrische voertuigen en nog veel meer duurzame oplossingen. Wij werken daarbij uitsluitend met A-merk materialen, want duurzaam betekent voor ons ook: langdurige kwaliteit en langdurig bruikbaar. Samen met ons kunt ook u een steentje bijdragen aan een schonere wereld. U bespaart dan niet alleen een hoop geld, een airconditioning kopen in Geleen en andere duurzame oplossingen zorgen ook nog voor een hogere woningwaarde. Want een woning met de nieuwste technologieën, zoals airco’s en zonnepalen, is een stuk meer waard op de woningmarkt. Stel de beslissing voor een airco in Geleen dus niet langer meer uit en maak vandaag nog een afspraak bij ons. Want ons hechte team van handige mannen en attente vrouwen helpen u graag op weg.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een airco in uw woning?