Profiteer
van de vriendenbonus

De Duurzame Jongens aanbevelen = € 50 verdienen als bestaande én als nieuwe klant

U heeft veel plezier van uw zonnepanelen en bent ervan overtuigd dat uw vrienden, buren of familie ook kunnen profiteren. Wij maken het nóg aantrekkelijker om uw enthousiasme te delen. Als bestaande klant van De Duurzame Jongens kunt u namelijk heel makkelijk € 50 verdienen. En om het nog mooier te maken krijgt uw vriend € 50 korting op zijn of haar installatie. Hieronder leggen wij u uit wat de vriendenbonus precies inhoudt.

Aanbevelen

U vertelt iemand enthousiast over de zonnepanelen van De Duurzame Jongens.

Aanmelden

Deze persoon vraagt een offerte aan en wordt op uw aanraden onze klant.

Profiteren

U ontvangt € 50 zodra uw vriend de offerte heeft ondertekend. En hij/zij krijgt € 50 korting.

Hoe werkt de vriendenbonus?

Geef de namen van uw vrienden, buren of familie op, waarvan u weet dat zij interesse hebben in informatie over zonnepanelen. Deze personen sturen wij dan een e-mail met uw naam en een link naar onze website. Vervolgens kunnen zij een vrijblijvend adviesgesprek met De Duurzame Jongens inplannen.

Zodra iemand op uw aanraden klant bij ons wordt, ontvangt u een vriendenbonus t.w.v. € 50. Ook krijgt uw vriend € 50 korting op de installatie.

Voor meer informatie bekijk de actievoorwaarden.

Vrienden aandragen

Deel uw enthousiasme over uw zonnepanelen installatie. Geef eerst uw eigen gegevens door, zodat we weten wie de vriendenbonus mag ontvangen. Vul daarna de contactgegevens van de personen die u aandraagt in, zodat we hen de informatie kunnen toesturen.

Uw eigen gegevens

De gegevens van uw vriend(en)

Vult u het adres van uw vriend ook in? Dan kijken wij alvast of zijn of haar dak geschikt is (optioneel).

Actievoorwaarden De Duurzame Jongens

Wanneer is iemand klant?
Iemand is klant wanneer de offerte is ondertekend. Voor al onze klanten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Wie mag een klant opgeven?
Bent u (voormalig) klant van De Duurzame Jongens en nodigt u uw vrienden, buren of familie uit via uw eigen naam? Dan mag u deelnemen aan deze actie. We gaan ervan uit dat iedereen de aangedragen vrienden zelf persoonlijk op de hoogte heeft gebracht. Iedere persoon die u aandraagt is een persoonlijke connectie en stelt het op prijs dat u hem of haar opgeeft. Commerciële en bedrijfsmatige deelacties worden uitgesloten van deelname.

Voorwaarden aandragen vriend
Het aandragen dient altijd voor het adviesgesprek te gebeuren. Zij ontvangen een e-mail over deze actie. Wij benaderen uw vriend telefonisch of per mail om eventuele wensen alvast door te nemen. Zodra deze besproken zijn, wordt een vrijblijvend adviesgesprek ingepland. De (aangedragen) vriendenbonus wordt altijd in de offerte verwerkt. Nadat uw (aangedragen) vriend akkoord geeft op de offerte, wordt uw vriendenbonus bij de eerst volgende batch uitbetaald. Dit gebeurd meestal aan het eind van elke maand. Wij gebruiken hiervoor het IBAN nummer dat u schriftelijk heeft opgegeven, bij het aandragen van uw vriend.

Meerdere aanmeldingen per persoon
Als één van uw vrienden door meerdere mensen wordt aangedragen, dan krijgt alleen de eerste aandrager de vriendenbonus. Wij houden dit bij.

Aanpassen van de voorwaarden
De Duurzame Jongens mag de voorwaarden rond deze actie op elk moment aanpassen. Hierover hoeven we niet te communiceren. We hebben het recht om vergoedingen in te trekken als we vermoeden dat er sprake is van fraude of als deelacties niet in lijn zijn met de algemene voorwaarden.

Vragen?
Heeft u vragen over de voorwaarden of over deze actie? Stel ze gerust! Neem contact met ons op.