Verdienen
met zonne-energie

Zonnepanelen Brunssum

Als u zonnepanelen op het dak van uw huis in Brunssum wilt plaatsen, vindt u online veel verschillende opties. Duurzaam wonen is immers hip. En steeds meer mensen ontdekken de voordelen van zonnepanelen. Zo zijn zonnepanelen niet alleen goed voor het klimaat, maar ook gunstig voor uw portemonnee. Met zonne-energie bespaart u dan ook aanzienlijk op uw vaste lasten en verhoogt u de waarde van uw woning. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende soorten zonnepanelen en de vele installateurs die u op het internet vindt? Maak dan kennis met De Duurzame Jongens!

Zonnepanelen kopen Brunssum bij De Duurzame Jongens

De Duurzame Jongens maken zonnepanelen kopen in Brunssum mogelijk voor een breed publiek. Wij bieden namelijk betaalbare en kwalitatief goede zonnepanelen aan. Daarnaast blinken wij uit in het geven van (vrijblijvende) adviezen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent en doen niet aan kleine lettertjes of valse beloftes. Daarom werken wij eerlijk en transparant en rekenen wij u precies voor wat de opbrengst van uw zonnepanelen zal zijn. Komt onze berekening niet uit? Dan betalen wij u het verschil gewoon terug. Tot slot bieden wij u 25 jaar garantie op de zonnepanelen en 10 jaar op de omvormers. Zo bent u er van verzekerd dat uw investering zich dubbel en dwars zal terugbetalen.

Ook besparen met zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

Waar vindt u de zonnepanelen installateur van Brunssum?

De Duurzame Jongens is de zonnepanelen installateur van Brunssum en omstreken. Hoewel ons kantoor gevestigd is in Sittard, komen wij graag naar uw woning in Brunssum en omgeving toe. Meer informatie over ons vindt u op deze website, waar u ook meer kunt lezen over de installatie en werking van zonnepanelen. Wilt u vrijblijvend advies of een offerte opvragen? Contacteer ons dan via de website, telefoon, e-mail of kom bij ons langs in Sittard. Onze enthousiaste experts staan altijd klaar om u van een professioneel, snel en transparant advies te voorzien.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?