Zonnepanelen Voerendaal

Tegenwoordig ziet u steeds meer zonnepanelen in Voerendaal op daken liggen. Duurzame energie opwekken is de afgelopen jaren dan ook steeds populairder geworden. Het is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor u portemonnee. Het zonlicht wordt omgezet in stroom waardoor u veel geld bespaart op uw energierekening. Zonnepanelen in Voerendaal waren financieel nog nooit zo aantrekkelijk als nu. Tegenwoordig zijn er namelijk verschillende tegemoetkomingen zoals een btw- teruggave en subsidies vanuit de gemeente. Wilt u alvast weten wat u kunt besparen met het installeren van zonnepanelen? Op onze website kunt u een bespaarcheck doen of direct een offerte aanvragen. Wij van De Duurzame Jongens helpen u graag verder met de aankoop van zonnepanelen in Voerendaal.

Ook besparen met zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

Zonnepanelen kopen in Voerendaal

Wanneer u aan het kijken bent om zonnepanelen te kopen in Voerendaal is het belangrijk om eerst na te gaan of het dak geschikt is. Mocht dat niet zo zijn kunnen wij u daar ook mee helpen. Wij hebben jarenlange ervaring als dakdekkers en zijn bekend met allerlei soorten daken. Met onze passie voor duurzaamheid richten wij een nieuw en duurzaam dak voor u in. De combinatie van zonnepanelen met een duurzaam dak maakt de energiekosten extra voordelig. Net zoals dat het isolerend werkt en de waarde van het pand laat stijgen.

Nadat u weet dat u dak geschikt is kunt u de zonnepanelen gaan vergelijken in prijs en opbrengst. De meest voorkomende zonnepanelen zijn de POLY en de MONO zonnepanelen. MONO zonnepanelen worden geplaatst op schuine en platte daken in het zichtveld. Ze hebben een hoger rendement, hogere paneelvermogens en vallen minder op. POLY panelen hebben een minder hoge investering nodig maar vallen wel meer op. Daarom worden deze zonnepanelen op platte daken buiten het zichtveld van bewoners geplaatst. Beide zonnepanelen hebben ongeveer hetzelfde vermogen. Als u zonnepanelen wilt kopen in Voerendaal helpen wij u graag met ons vrijblijvend advies en kunt u ons altijd vragen stellen via onze website, telefoon of e-mail.

De zonnepanelen installateur in Voerendaal

Wij als dé zonnepanelen installateur in Voerendaal helpen u graag met het installeren van zonnepanelen. Wij willen graag zoveel mogelijk helpen met het verduurzamen van uw woning om zo een steentje bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Wij doen ons werk met passie en plezier en we hebben als doel om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden.

Als zonnepanelen installateur in Voerendaal gaan wij nauwkeurig en professioneel te werk. Zo bespreken wij tijdens het adviesgesprek de huishoudelijke situatie en wordt er gekeken naar verschillende verduurzamingsmogelijkheden. Hier maken wij een offerte van en als u besloten heeft om zonnepanelen aan te schaffen kan onze technische specialist bij u langskomen. Hij overlegt het gunstigste kabeltraject en voert een meterkast- en dak inspectie uit. Daarna mogen onze zonnepanelen installateurs in Voerendaal aan de slag. Als ze de zonnepanelen zorgvuldig hebben geïnstalleerd kunt u de opbrengst monitoren via de app op uw smartphone of app.

Wij willen meer dan alleen uw zonnepanelen installateur in Voerendaal zijn, we willen u een totaalpakket aanbieden. We lossen alle problemen op en gaan uitdagingen aan. Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Wij kunnen nadat we zonnepanelen hebben geïnstalleerd via een online monitoring zien of uw installatie service nodig heeft. Ook reinigen we graag uw zonnepanelen. Het schoonhouden van uw zonnepanelen zorgt namelijk voor een maximale opbrengst.

Voordelig zonnepanelen kopen in Voerendaal

Naast dat wij vaste en betaalbare prijzen hanteren willen we het kopen van zonnepanelen in Voerendaal nog aantrekkelijker voor u maken. Bent u net zoals ons enthousiast over uw zonnepanelen en vertelt u er graag tegen anderen over? Als bestaande klant kun heel makkelijk €100 verdienen met onze vriendenbonus. Geef de namen van uw vrienden, familie en kennissen bij ons op zodat wij hun kunnen contacteren. Deze personen mogen dan bij ons op een vrijblijvend advies gesprek komen. Zodra een van deze personen klant bij ons wordt verdient u niet alleen €100 maar krijgt uw vriend of familielid ook nog eens €100 korting op de installatie.  Zo zorgen we er samen voor dat er steeds meer mensen zonnepanelen kopen in Voerendaal en onze maatschappij er steeds duurzamer uit gaat zien.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?