Zonnepanelen Roermond

Maak zowel een milieubewuste als verstandige keuze voor de betrouwbaarste zonnepanelen installateur van Roermond en omstreken. Bij De Duurzame Jongens bespaart u namelijk niet alleen op de kosten van uw energierekening, maar realiseert u ook gelijk een duurzamere toekomst. Daarnaast verhoogt u ook direct uw woningwaarde. De aanschaf van zonnepanelen in Roermond is een grote investering, hier zijn wij ons zeker van bewust. Echter geven wij u de garantie, dat u met onze zonnepanelen deze investering na ongeveer zes jaar zult terugverdienen. Wij zijn niet voor niets dé specialisten met betrekking tot het installeren van zonnepanelen in Roermond en omstreken. De aanschaf van zonnepanelen is nog nooit zo verstandig geweest. Wij werken namelijk enkel met A-merk montagematerialen, onderconstructies, zonnepanelen én omvormers. Om die reden gaan uw zonnepanelen in Roermond veel langer mee en kunt u uiteindelijk nog meer besparen.

Ook besparen met zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen in Roermond doet u bij ons

Zodra u de keuze maakt om bij De Duurzame Jongens zonnepanelen te kopen in Roermond, verloopt dit proces aan de hand van ons stappenplan. Stap één betreft het oriënteren. De meesten hebben veelal twee belangrijke vragen op voorhand van de aankoop: wat gaat het kosten en wat ga ik besparen? Wij gaan dit uiteraard voor u berekenen. Bij de daaropvolgende stap volgt een adviesgesprek. We vinden het namelijk zeer belangrijk om de verduurzamingsmogelijkheden met betrekking tot uw woonsituatie samen in kaart te brengen. De afspraken die op dat moment worden gemaakt verwerken wij in uw persoonlijk duurzaamheidsplan. Daaropvolgend zal onze technische specialist bij u langskomen en het gunstigste kabeltraject met u bespreken. Ook zal hij op dat moment een meterkast- en dak inspectie bij u uitvoeren. Nu de voorbereidende fase volledig is afgerond, kunnen uw zonnepanelen in Roermond worden geïnstalleerd. Direct na de installatie kunt u beginnen met besparen en dankzij onze app op uw tablet of smartphone houdt u uw opbrengst eenvoudig bij. Wij blijven uw zonnepanelen uiteraard ook goed monitoren, zo zijn we gelijk op de hoogte wanneer uw panelen onderhoud nodig hebben. Bij ons bent u dus verzekerd van een betrouwbare service.

De werking van uw zonnepanelen in Roermond

Eén van de belangrijkste onderdelen van zonne-energie is ongetwijfeld zonlicht. Door het zonlicht wordt namelijk energie in de vorm van warmte en licht naar de aarde overgebracht. Deze energie wordt middels de techniek van de zonnepanelen omgezet in elektriciteit. Ieder paneel bestaat namelijk uit meerdere zonnecellen met laagjes silicium. Zodra zonlicht op een van de panelen valt wordt tussen de laagjes silicium elektriciteit gecreëerd. Met behulp van de omvormer wordt deze elektriciteit vervolgens omgezet in stroom en naar de meterkast gestuurd voor gebruik in uw woning.

Een zonnepanelen installateur in Roermond voor iedereen

Voor iedere klus bereiden we ons tot in de kleinste details voor. Wij hebben de missie om uit te blinken op het gebied van zonnepaneel-installaties en op die manier onze bijdrage aan de maatschappij uniek te maken. We garanderen u dat onze zonnepanelen installateur in Roermond met een zonnestraal op zijn gezicht arriveert en met hetzelfde plezier terug naar huis gaat. Waarom? Omdat wij tevreden zijn op het moment dat we onze klanten tevreden hebben gesteld. Een uitdaging gaan wij vanzelfsprekend niet uit de weg en problemen lossen wij direct voor u op. Het verschil maken we door ons te concentreren op hetgeen dat écht belangrijk voor ons is: het leveren van uitmuntende service én kwaliteit.

Met De Duurzame Jongens naar een duurzamere toekomst

Samen met ons werkt u naar een duurzamere toekomst. Wij hebben namelijk een wereld voor ogen waarin ieder persoon een zelfvoorzienend en onafhankelijk leven kan hebben. Zoek daarom vooral niet verder voor een betrouwbare verkoper en installateur van zonnepanelen in Roermond. Met de installatie van onze extra services zoals onder andere duurzame dakbedekking, laadstations voor elektrische voertuigen, airco’s en zonnepanelen dragen wij ons steentje bij. Onze zonnepanelen installateur in Roermond heeft dankzij zijn jarenlange ervaring in de installatietechniek alle kennis en kunde in huis, om op ieder moment te weten wat er nodig is. Daarom garanderen we u de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor uw woonsituatie zijn? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?