Zonnepanelen Roermond

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve zonnepanelen installateur in Roermond? Dan bent u hier op het juiste adres. De Duurzame Jongens helpen u graag om een milieubewuste keuze te maken: u zult niet alleen besparen op de kosten van uw energierekening, maar ook realiseert u een duurzamere toekomst. Met als kers op uw taart, verhoogt u ook direct uw woningwaarde. Naast zonnepanelen in Roermond bieden wij ook andere services aan, zoals de installatie van airco’s. Ongeacht de service, wij werken altijd met A-merk montagematerialen, onderconstructies, zonnepanelen en omvormers.

Bespaarcheck
aanvragen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen met zonnepanelen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Voordelen van zonnepalen kopen in Roermond

Zonnepanelen worden natuurlijk niet voor niets massaal geplaatst door huishoudens. Wij hebben enkele van de voordelen van zonnepanelen kopen in Roermond voor u op een rijtje gezet.

  • Zonne-energie is gratis.
  • Zonnepanelen stoten geen schadelijke stoffen uit bij het opwekken van energie.
  • Er wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare energie: de zon is namelijk onuitputbaar.
  • Het is een duurzame investering doordat er weinig onderhoud is vereist en zonnepanelen een lange levensduur hebben.
  • U bent minder afhankelijk van energieleveranciers en energieprijzen die schommelen.
  • De marktwaarde van uw huis zal stijgen met zonnepanelen.
  • Vaak worden zonnepanelen ondersteund door middel van vormen van subsidies of belastingvoordelen.

De werking van uw zonnepanelen in Roermond

Eén van de belangrijkste onderdelen van zonne-energie is ongetwijfeld zonlicht. Door het zonlicht wordt namelijk energie in de vorm van warmte en licht naar de aarde overgebracht. Deze energie wordt middels de techniek van de zonnepanelen omgezet in elektriciteit. Ieder paneel bestaat namelijk uit meerdere zonnecellen met laagjes silicium. Zodra zonlicht op een van de panelen valt wordt tussen de laagjes silicium elektriciteit gecreëerd. Met behulp van de omvormer wordt deze elektriciteit vervolgens omgezet in stroom en naar de meterkast gestuurd voor gebruik in uw woning

 

Zonnepanelen kopen in Roermond doet u bij ons

Zodra u de keuze maakt om bij De Duurzame Jongens zonnepanelen te kopen in Roermond, verloopt dit proces aan de hand van ons stappenplan. Stap één betreft het oriënteren. De meesten hebben veelal twee belangrijke vragen op voorhand van de aankoop: wat gaat het kosten en wat ga ik besparen? Wij gaan dit uiteraard zorgvuldig voor u berekenen. Bij de daaropvolgende stap volgt een adviesgesprek. We vinden het namelijk zeer belangrijk om de verduurzamingsmogelijkheden met betrekking tot uw woonsituatie samen in kaart te brengen. De afspraken die op dat moment worden gemaakt, verwerken wij in uw persoonlijk duurzaamheidsplan. Daaropvolgend zal onze technische specialist bij u langskomen en het gunstigste kabeltraject met u bespreken. Ook zal hij op dat moment een meterkast en dak inspectie bij u uitvoeren.

Nu de voorbereidende fase volledig is afgerond, kunnen uw zonnepanelen in Roermond worden geïnstalleerd. Direct na de installatie kunt u beginnen met besparen en dankzij onze app op uw tablet of smartphone houdt u uw opbrengst eenvoudig bij. Wij blijven uw zonnepanelen uiteraard ook goed monitoren, zo zijn we gelijk op de hoogte wanneer uw panelen onderhoud nodig hebben. Bij ons bent u dus verzekerd van een betrouwbare service.

Een zonnepanelen installateur in Roermond voor iedereen

Voor iedere klus bereiden we ons tot in de kleinste details voor. Wij hebben de missie om uit te blinken op het gebied van zonnepaneel-installaties en op die manier onze bijdrage aan de maatschappij uniek te maken. We garanderen u dat onze zonnepanelen installateur in Roermond met een zonnestraal op zijn gezicht arriveert en met hetzelfde plezier terug naar huis gaat. Waarom? Omdat wij tevreden zijn op het moment dat we onze klanten tevreden hebben gesteld. Een uitdaging gaan wij vanzelfsprekend niet uit de weg en problemen lossen wij direct voor u op. Het verschil maken we door ons te concentreren op hetgeen dat écht belangrijk voor ons is: het leveren van uitmuntende service én kwaliteit. Met onze expertise in het instaleren van zonnepanelen weten wij iedere klus op de juiste manier te klaren.

Met De Duurzame Jongens naar een duurzamere toekomst

Samen met ons werkt u naar een duurzamere toekomst. Wij hebben namelijk een wereld voor ogen waarin ieder persoon een zelfvoorzienend en onafhankelijk leven kan hebben. Zoek daarom vooral niet verder voor een betrouwbare verkoper en installateur van zonnepanelen in Roermond. Met de installatie van onze extra services zoals onder andere duurzame dakbedekking, laadstations voor elektrische voertuigen, airco’s en zonnepanelen dragen wij ons steentje bij. Onze zonnepanelen installateur in Roermond heeft dankzij zijn jarenlange ervaring in de installatietechniek alle kennis en kunde in huis, om op ieder moment te weten wat er nodig is. Daarom garanderen we u de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor uw woonsituatie zijn? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Van Echt tot Weert en Venlo!

 

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?