Duurzame zonnepanelen
installaties

Kies voor top kwaliteit en maximale veiligheid. Creëer een duurzame woning met zonnepanelen van De Duurzame Jongens.

Zonnepanelen installatie

De dag dat uw woning duurzaam wordt is een bijzondere beleving. Daar zorgen De Duurzame Jongens wel voor! Wij hebben slechts één dag nodig voor de installatie van uw zonnepanelen. Van aansluiting en montage tot oplevering en uitleg. Onze extra service in onderhoud en garantie zorgt ervoor dat uw zonnepanelen langdurig hun waarde blijven opleveren. Zo onderscheiden wij ons in het collectief streven naar een duurzame wereld. En helpen wij u onafhankelijk te worden van de prijzen van het net.

Onze werkwijze

1. Oriëntatie

Als u zonnepanelen gaat kopen, heeft u vooral twee belangrijke vragen: wat zijn de kosten en wat kan ik besparen? Dit berekenen wij voor u.

2. Adviesgesprek

We bekijken uw huishoudelijke situatie en bespreken alle mogelijkheden. Dit verwerken we in een offerte: uw duurzaamheidsplan.

3. Inspectie

Onze technisch specialist overlegt het gunstigste kabeltraject. Daarnaast voert hij een meterkast- en dak inspectie uit.

4. Installatie

U ontvangt een e-mail ter voorbereiding. Vervolgens komen wij op de afgesproken dag en tijdstip, uw zonnepanelen installeren.

5. Besparen

De opbrengst kunt u continu monitoren via de app op uw smartphone of tablet. Zo blijft u genieten van uw besparing in energiekosten.

6. Nazorg

Met online monitoring zien wij of uw installatie service nodig heeft. Ook adviseren wij inspectie en reiniging voor het beste rendement.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?